Urmărește-ne în Social Media

Sean Paul, Tove Lo - Calling On Me

Sean Paul şi Tove Lo ne aduc cea mai fierbinte colaborare a sfârşitului de iarnă, "Calling on Me". Piesa cu beat-uri tropicale reuneşte artistul consacrat dancehall cu o muziciană nordică, celebră pentru experimentele sale cu dark pop. Duo-ul şi-a ilustrat creaţia cu un clip cosmic, pe care îl vizionaţi în articol.

În videoclipul piesei "Calling On Me" artiştii apar într-un soi de spaţiu holografic, care randează imagini fascinante şi simulează medii diferite de pe Terra. Aminteşte de un "holodeck" dintr-un film SF, iar cei doi trec prin ninsoare, deşerturi, aleargă cu antilopele şi păşesc printre stânci sau pe fundul mării. Navighează între gheţari şi se strecoară prin vegetaţie în Amazon. Single-ul este o combinaţie dintre dancehall şi pop, lăsând în urmă întunecimea materialelor clasice Tove Lo.

De această dată ascultăm un track vesel, dansabil, cu mesaj optimist ce pare dedicat îndrăgostiţilor aflaţi la distanţă unul de celălalt. Sean Paul este la primul single din 2020, în vreme ce Tove Lo a avut deja un început de an ocupat, lansând piesele "Bikini Porn" şi "Passion and Pain Taste the Same When I'm Weak" luna trecută. Ambele au fost produse de Finneas, fratele lui Billie Eilish şi geniul creativ din spatele pieselor sale. Artista a mai lansat şi un videoclip pentru piesa senzuală "Are U Gonna Tell Her". Tove Lo a oferit fanilor toamna trecută al patrulea LP din cariera, "Sunshine Kitty".

Sean Paul a avut de spus următoarele despre noua sa colaborare:

"Calling on Me" este o piesă super, care reflectă adevărata latură a iubirii. Dacă iubeşti pe cineva, energia nu se schimbă niciodată. Cel drag te poate chema oricând. Sunt mândru să am o solistă uimitoare ca Tove Lo pe track cu mine.

Sean Paul va fi headliner la festivalul Strawberies and Creem în iunie, iar Tove Lo se pregăteşte de un turneu în Europa, Marea Britanie şi America de Nord în această primăvară. În 2019 Sean Paul a lansat piesa "Contra La Pared", colaborare cu vedeta columbiană reggaeton J. Balvin. Pe artist l-am putut vedea şi la Neversea 2019, urcând pe scenă alături de Afrojack, în faţa a zeci de mii de fani.

Sean a concertat şi la Bucureşti în faţa a 4000 de fani la Arenele Romane în Bucureşti în 2018.

PUBLICITATE
Comentarii

Muzică nouă

Sean Paul şi Sia prezintă piesa "Dynamite" - AUDIO

Sean Paul şi Sia se reunesc la 5 ani de la hitul "Cheap Thrills" pentru a lansa o nouă piesă împreună, "Dynamite". Rezultatul este un single dancehall cu sound tropical şi dansabil, de vară, în contradicţie cu perioada anului în care ne aflăm. Se ascultă în articol.

Publicat

pe

Coperta single Sean Paul Sia Dynamite
Coperta single Sean Paul Sia Dynamite │ FOTO: Sean Paul

"Dynamite" este un single produs de Banx & Ranx şi Greg Kurstin, acesta din urmă producând şi precedenta colaborare între Sia şi Sean Paul, "Cheap Thrills". Melodia este una veselă, de petrecere pe malul mării, iar Sean Paul are prim planul, cântând cu clasicul său timbru şi accent insular, specific dancehall. Sia intervine cu vocalize şi un timbru unic, care a consacrat-o, apărând în special pe refren. Are şi acel "cracking" în voce pe care îl foloseşte de obicei în live-urile cu instrumental minim.

Sean Paul a declarat următoarele despre colaborare:

"Dynamite" a pornit ca piesă de good vibe. După ce am înregistrat "Cheap Thrills", eu şi Sia am ştiut că vom înregistra un alt single, iar "Dynamite" este a doua parte. Banx & Ranx, Greg Kurstin, eu şi Sia, noi am lucrat la această melodie şi sper ca oamenii să graviteze spre cea ca în cazul primei piese.

"Dynamite" este un disc de feel good pentru mine şi vreau să îi mulţumesc lui Sia şi echipei sale, echipei mele Dutty Rock, echipei de manageri şi mamei mele care mi-a prezentat muzica creată de Sia.

Acest single vine după "Only Fanz", piesa lansată de Sean Paul alături de Ty Dolla $ign în august şi gândită pentru a împuternici femeile care foloseau în mod creativ platforma de creare de content foto şi video. Sia a mai avut o reuniune cu hitmakerul său preferat în ultimul an, David Guetta, cei doi lansând single-ul "Let's Love". Muzicienii au scos hit după hit şi vin în minte "Titanium", "Flames", "She Wolf", "Bang My Head" şi altele.

Ultimul an nu a fost chiar ideal pentru Sia totuşi, deoarece filmul său dramatic despre experienţa unei persoane cu autism, "Music" a luat Zmeura de Aur. Criticii şi fanii au avut o problemă cu modul în care dansatoarea Maddie Ziegler prezenta comportamentul unei persoane ce suferă de această afecţiune. S-a creat chiar o petiţie pentru a se retrage nominalizarea la Globurile de Aur a filmului.

Citește în continuare

AGENDA DE CONCERTE

<< dec. 2021 >>
lmmjvsd
29 30 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31 1 2