Urmărește-ne în Social Media

Sean Paul, Tove Lo - Calling On Me

Sean Paul şi Tove Lo ne aduc cea mai fierbinte colaborare a sfârşitului de iarnă, "Calling on Me". Piesa cu beat-uri tropicale reuneşte artistul consacrat dancehall cu o muziciană nordică, celebră pentru experimentele sale cu dark pop. Duo-ul şi-a ilustrat creaţia cu un clip cosmic, pe care îl vizionaţi în articol.

În videoclipul piesei "Calling On Me" artiştii apar într-un soi de spaţiu holografic, care randează imagini fascinante şi simulează medii diferite de pe Terra. Aminteşte de un "holodeck" dintr-un film SF, iar cei doi trec prin ninsoare, deşerturi, aleargă cu antilopele şi păşesc printre stânci sau pe fundul mării. Navighează între gheţari şi se strecoară prin vegetaţie în Amazon. Single-ul este o combinaţie dintre dancehall şi pop, lăsând în urmă întunecimea materialelor clasice Tove Lo.

De această dată ascultăm un track vesel, dansabil, cu mesaj optimist ce pare dedicat îndrăgostiţilor aflaţi la distanţă unul de celălalt. Sean Paul este la primul single din 2020, în vreme ce Tove Lo a avut deja un început de an ocupat, lansând piesele "Bikini Porn" şi "Passion and Pain Taste the Same When I'm Weak" luna trecută. Ambele au fost produse de Finneas, fratele lui Billie Eilish şi geniul creativ din spatele pieselor sale. Artista a mai lansat şi un videoclip pentru piesa senzuală "Are U Gonna Tell Her". Tove Lo a oferit fanilor toamna trecută al patrulea LP din cariera, "Sunshine Kitty".

Sean Paul a avut de spus următoarele despre noua sa colaborare:

"Calling on Me" este o piesă super, care reflectă adevărata latură a iubirii. Dacă iubeşti pe cineva, energia nu se schimbă niciodată. Cel drag te poate chema oricând. Sunt mândru să am o solistă uimitoare ca Tove Lo pe track cu mine.

Sean Paul va fi headliner la festivalul Strawberies and Creem în iunie, iar Tove Lo se pregăteşte de un turneu în Europa, Marea Britanie şi America de Nord în această primăvară. În 2019 Sean Paul a lansat piesa "Contra La Pared", colaborare cu vedeta columbiană reggaeton J. Balvin. Pe artist l-am putut vedea şi la Neversea 2019, urcând pe scenă alături de Afrojack, în faţa a zeci de mii de fani.

Sean a concertat şi la Bucureşti în faţa a 4000 de fani la Arenele Romane în Bucureşti în 2018.

PUBLICITATE
Comentarii

Muzică nouă

Sean Paul cântă cu Gwen Stefani pe piesa "Light My Fire" şi a lansat albumul "Scorcha"

Sean Paul întâmpină vara cu o nouă piesă tropicală, "Light My Fire", colaborare cu Gwen Stefani şi Shenseea. Reggae-ul americanizat cunoaşte un nou capitol în 2022, odată cu lansarea albumului lui Sean Paul "Scorcha". Noul track se ascultă în articol, unde aflaţi şi detalii despre album.

Publicat

pe

Coperta album Sean Paul Scorcha
Coperta album Sean Paul Scorcha │ FOTO: Sean Paul

La 22 de ani distanţă de primul album al lui Sean Paul, "Stages", acum artistul din Kingston a revenit cu un LP numit "Scorcha", promovat de single-ul "Light My Fire". Acesta este un disc cu 16 piese care include apariţii surpriză ale unor artişti ca Ty Dolla $ign, Pia Mia, Gwen Stefani, Shenseea, Tove Lo şi mulţi alţii. Este un reggae relaxat, comercial, văratic, uşor de ascultat de publicul larg. Toate piesele se găsesc deja pe Spotify, inclusiv cea cu Sia.

Sean Paul vine după o sumedenie de realizări în cariera sa, primind un Grammy pentru "Cel mai bun album Reggae" şi un American Music Award pentru "Cel mai bun artist masculin Pop/Sock". În 2009 primea o distincţie Soul Train. Până în 2011, piesele muzicianului intrau în mod regulat în top 10 în SUA. Apoi a început să nu mai urce atât de des în topuri, dar hitul "Contra la pared" din 2019 a primit 3 discuri de platină, contrazicând trendul.

În Germania şi Marea Britanie "No Lie" a primit discul de platină în 2016 şi "Mad Love" cel de aur în 2018. Sean Paul a semnat cu casa de discuri Island Records de 5 ani, începând un nou capitol în carieră. De atunci a început o sumedenie de colaborări, care l-au propulsat din nou în topuri. Spre exemplu colaborarea cu Sia "Cheap Thrills" a cucerit toate marile clasamente muzicale din lume.

Dacă Beenie Man e considerat regele muzicii dancehall, atunci Sean Paul poate fi considerat un soi de "tătic" sau poate chiar un soi de "naş" al genului muzical. Cele mai mari hituri ale sale sunt "Gimme The Lught" şi "Get Busy". Albumul "Scorcha" a debutat pe 27 mai prin Island Records şi genul muzical abordat se numeşte "island pop". Ce insulă? Jamaica evident!

Sean Paul a lansat în 2021 albumul "Live N Livin", care a primit o nominalizare Grammy, iar acum artistul nu pare gata a se opri prea curând.

Citește în continuare

AGENDA DE CONCERTE

<< oct. 2022 >>
lmmjvsd
26 27 28 29 30 1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31 1 2 3 4 5 6