Urmărește-ne în Social Media

Concerte & turnee

Sean Paul a cântat la București în fața a 4000 mii de oameni

Sean Paul a oferit publicului din România un concert spectaculos, în cadrul căruia peste 4000 de fani au cântat și au dansat la Arenele Romane. Vă invităm să aflați mai multe detalii în articol.

Publicat

pe

Sean Paul la Arenele Romane │ FOTO: Stefan Sandu / InfoMusic.ro

Încălzirea a început în cu DJ-îi Enicute (Nigeria), JX BABA (Nigeria) și Phenom (SUA), artiști cunoscuți ai scenei dancehall internaționale, continuând în aceeași stare de spirit alături de Aly Deejay.

A urmat un spectacol foarte apreciat al Simonei Nae, o voce inedită în muzică de la noi, cunoscută și pentru piesele ”Doi nebuni” și “Coji de portocale”, dar și pentru colaborările cu artiști consacrați precum trupa Sistem.

Trupa Fly Project a făcut atmosferă la Arenele Române, publicul cântând și dansând pe tot parcursul prestației lor, care a inclus piese ca "Toca-Toca" și "Get Wet", single cu 50 de milioane de vizualizări pe Youtube.

Faydee, cântărețul australian născut în Liban, deja celebru de ani buni la noi și îndrăgostit iremediabil de România, a interacționat în repetate rânduri cu publicul, mărturisind că de fiecare dată când vine aici se simte că acasă.

Sean Paul a urcat pe scenă la ora 21, în aplauzele fanilor, începându-și show-ul cu celebra piesa "No Lie" (în colaborare cu Dua Lipa). Timp de mai bine de o oră, cât a durat concertul superstarului jamaican, oamenii au dansat și au fredonat piese celebre care nu lipsesc din playlisturile radiourilor din România, precum "We Be Burnin'”, "Ever Blazin”, "Give It Up to Me”, "Never Gonna Be The Same” sau "Temperature”.

Sean Paul la Arenele Romane │ FOTO: Stefan Sandu / InfoMusic.ro

RECOMANDARE: Vezi galeria de poze de la spectacol

În singurul moment de respiro, în care artistul și-a lăsat publicul să se oprească din dans, Sean Paul a mărturisit că tatăl lui este în spital și i-a rugat pe toți cei prezenți să se roage pentru sănătatea lui. Emoționat, el i-a îndemnat să își iubescă părintii și să se gândească mereu la ei:

„Eu cânt aici în timp ce tatăl meu este în spital. Vă cer să ne rugăm împreună pentru el! Și cred că, din păcate, nu ne gândim atât de mult cât ar trebui la părinții noștri. Haideți să fim aproape de ei! ” a încheiat Sean Paul, continuând concertul.

Cabral și Andreea Ibacka au dansat fără oprire în public, iar Marius Moga, Matteo, Liviu Teodorescu, Sonny Flame, Dj Sava, George, Karmen, Nicole Cherry, Adina Buzatu, George Vintilă, Roxana Ionescu și alții sunt doar o parte dintre vedetele care au primit energia showman-ului jamaican, așa cum și-a dorit însuși artistul:

„Mai importante sunt mesajele pe care le transmit, iar cele mai multe dintre ele zic să te bucuri de moment și de prezent. Muzică îmi dă o energie bună și asta încerc să dau și eu înapoi publicului”.

Prin spectacolul de la București, Sean Paul mai bifează încă un succes în Europa, următoarea sa destinație fiind Marea Britanie, unde are concert sâmbătă, pe 26 mai 2018.

PUBLICITATE
Comentează

PROMO

Descoperă laptopul pentru creatori ASUS Zenbook Pro 14 OLED

Trending