Urmărește-ne în Social Media

reggae

Sean Paul - Shot & Wine ft. Stefflon Don

Sean Paul, legenda dancehall, lansează „Shot & Wine”, o colaborare neașteptată cu Stefflon Don, care are mare potențial să ajungă pe buzele tuturor. Mai multe detalii în articol.

Publicat

pe

„Shot & Wine” vine după cele mai recente hit-uri semnate Sean Paul - „Mad Love” feat. Becky G (produs de David Guetta) și „Naked Truth” feat. Jhene Aiko.

Sean Paul a fost în spatele multor hituri din ultimii doi ani: „Body”, featuring Migos, „No Lie”, o colaborare cu Dua Lipa, „Rockabye”, care a stat timp de nouă săptămâni în topurile din Marea Britanie și, bineînțeles, „Cheap Thrills”, alături de Sia, piesă ce a fost nominalizată la premiile Grammy și a ajuns #1 în topul Billboard.

În 2002, „Dutty Rock” (albumul de pe care sunt extrase și hit-urile „Gimme The Light” și „Get Busy”) a obținut 2 discuri de platină în S.U.A. și Marea Britanie, cu vânzări de peste 3,5 milioane de unități, în timp ce „Temperature”, albumul din 2006, a primit 4 discuri de platină, depașind 4 milioane de unități vândute. Sean Paul a lucrat cu unele dintre cele mai influente voci din peisajul muzical: Beyonce, Rihanna, Nicki Minaj, Busta Rhymes, Sia, Kelly Rowland, Enrique Iglesias sau 2Chainz. Pe lângă talentul și vocea sa unică, Sean Paul este și un compozitor de succes și a scris piese pentru artiștii jamaicani de top.

Vara lui 2018 a venit cu un nou material discografic din partea artistului, "Mad Love - The Prequel". Piesele de pe album sunt următoarele: „Naked Truth” (feat. Jhene Aiko), „Bad Love” (feat. Ellie Goulding), „Mad Love” (feat. David Guetta & Becky G), „Jump On It”, „Tip Pon It” (feat. Major Lazer), „Jet Plane Trip” (feat. Stefflon Don), „Body” (feat. Migos), „No Lie” (feat. Dua Lipa), „Tek Weh Yuh Heart” (feat.Tory Lanez).

În cadrul turneului său european, „Mad Love”, Sean Paul a susținut un concert excepțional în România, la Arenele Române, unde fanii săi au putut ascultă, fredona și dansa pe hit-urile artistului, ce au reușit să treacă proba timpului.

PUBLICITATE
Comentează

Trending