Urmărește-ne în Social Media

Sabaton - The Future Of Warfare (Building Blocks Video)

Doar Sabaton putea să se gândească la un videoclip complex pentru o piesă legată de Primul Război Mondial, ilustrat cu piese LEGO. Ei bine clipul a sosit, se numeşte "The Future of Warfare", titlul ironic, deoarece defineşte trecutul, conflictul de acum 100 de ani. Îl puteţi viziona în articol.

Suedezii de la Sabaton au colaborat cu danezii de la LEGO pentru a crea videoclipul "The Future of Warfare". Trupa îşi respectă tradiţia de a compune piese despre război, mari conflagraţii şi jertfe ale umanităţii pe câmpul de luptă. Figuri istorice, bătălii legendare şi mari lideri au fost comemoraţi de-a lungul timpului de metalişti. De această dată Sabaton ne aminteşte de bătălia de la Flers-Courcelete, desfăşurată între 15 septembrie 1916 şi 22 septembrie.

Videoclipul cel nou evocă acel moment folosind cuburi LEGO pentru a asambla şi pune în mişcare tancuri, soldaţi şi arme de mare calibru. Inclusiv artiştii din trupa suedeză primesc propriile figurine LEGO. Vedem tancuri rudimentare ce trec peste sârmă ghimpată, mitraliere şi baionete scoase peste tranşee şi explozii animate low budget peste vehiculele celor două tabere.

"The Future of Warfare" este un single extras de pe albumul al nouălea din discografia formaţiei, "The Great War", care a debutat în iulie 2019 prin Nuclear Blast Records. Acela a fost şi un disc aniversar, sărbătorind 20 de ani de carieră a trupei. Tema sa a fost Primul Război Mondial, cu poveştile sale mai puţin cunoscute, dar şi bătălii celebre.

Înregistrările albumului au început la fix 100 de ani de la sfârşitul Primului Război Mondial, pe 11 noiembrie 1918. Au durat 3 luni şi l-au implicat pe colaboratorul şi producătorul Sabaton Jonas Kjellgren. Sabaton i-a făcut şi botezul de foc noului chitarist Tomy Johansson, care a mai colaborat cu Golden Reusrrection şi Reinxeed. El l-a înlocuit pe Thobbe Englund în 2016.

Albumul din 2019 al trupei a ajuns pe locul întâi în topurile din Germania, Elveţia şi Suedia. A fost apreciat de critici şi fani şi a generat single-uri precum "Great War", "82nd All The Way", "The Red Baron" şi "Fields of Verdun". Sabaton avea un concert programat la Arenele Romane pe 14 august 2020, dar acesta a fost reprogramat din cauza pandemiei.

PUBLICITATE
Comentarii

Concerte & turnee

Concert Sabaton la București în 2022: consultă programul și regulile de acces

Sabaton concertează pe 25 iulie la Arenele Romane din București în cadrul turneului "The Tour to End All Tours" care trece și prin România. În deschidere vor cânta Dynazty din Suedia. Te invităm să afli mai multe informații utile pe care le-au comunicat organizatorii.

Publicat

pe

Concert Sabaton la Turbohalle pe 19 martie 2013

Sabaton nu mai are nevoie de nicio prezentare. Suedezii se reîntorc la București și promit un show cu totul special care va plimba publicul prin întreaga muzică a formației, precum și prin cele mai importante etape istorice, cum au obișnuit deja.

Program concert Sabaton la Arenele Romane

 • OPEN DOORS 18:30
 • Dynazty 19:15 - 20:30
 • SABATON 21:00 - 23:00

Reguli de acces la concertul Sabaton

Accesul în incinta Arenelor Romane se face începând cu ora 18:30, iar concertele încep la ora 19:15. După deschiderea porților, puteți sosi la orice oră doriți pentru a vă vedea trupele favorite. Concertul are loc în aer liber.

Pentru biletele "cu loc" accesul se face doar prin parc prin lateralele arenei.

Pentru biletele de pe Teren accesul se face pe la porțile de jos din parc ale Arenelor Romane.

Biletele oferă participanților acces doar în categoriile în care și-au cumpărat bilet.

La intrarea în perimetrul evenimentului, toți participanții vor fi percheziționați de agenții de securitate.

Este interzis accesul cu:

 • sticle, conserve;
 • mâncare sau băuturi de orice fel;
 • artificii, arme, obiecte periculoase;
 • obiecte cu laser (ex. pointere, brichete cu laser);
 • umbrele (vă rugam în caz că se anunță ploaie să veniți cu pelerine);
 • aparate foto/video profesionale sau semi-profesionale (cu obiectiv detașabil);
 • aparate de înregistrare audio-video profesionale sau semi-profesionale;
 • animale de companie;
 • persoanele cu probleme de ordin medical trebuie să aibă asupra lor dovezi clare pentru a putea intra la concert cu medicamentele necesare.

*Organizatorii NU vor stoca și NU vor păzi obiectelor prezentate în lista de mai sus pe durata evenimentului.

*La intrarea în perimetrul evenimentului, toți participanții vor fi percheziționați de către agenții de securitate.

*Organizatorii informează publicul participant că spectacolele includ lumini puternice ce pot afecta persoanele epileptice.

Categorii de bilete:

Accesul în spațiul de eveniment va fi permis unei singure persoane pe baza biletului valid, o singură dată. Biletul în baza căruia se va face accesul va trebui păstrat pe toată durata concertului.

Părăsirea perimetrului de concert, după validarea biletului de acces, va fi strict interzisă. Persoanele care doresc să părăsească zona de eveniment o pot face, dar la ieșire brățara le va fi ruptă și dacă doresc să intre din nou, vor trebui să-și cumpere alte bilete.

Fanii care au bilete pe scaune se pot plimba dintr-o parte în alta a arenelor ca să ajungă la zona de merch de pe coronament, dar nu pot intra pe teren (și viceversa - fanii de pe teren nu pot intra în zonele cu scaune). De asemenea, staționarea pe coronament pentru a privi concertul este interzisă din două motive: 1) nu se aude bine 2) nu trebuie blocate căile de evacuare.

 • Categoria Premium - Bilete cu loc în sectoarele K, E
 • Categoria Teren - Bilete fără loc, în fața scenei, pe teren
 • Categoria Acces General  - Bilete cu loc în Arenă, mai puțin în sectoarele K și E

Bilete concert Sabaton:

Prețul biletelor variază între 254 și 194 lei în funcție de categorie și de perioada de achiziționare. Pentru mai multe detalii, consultă agenda InfoMusic.

Citește în continuare