Urmărește-ne în Social Media

Sabaton - Seven Pillars of Wisdom

Sabaton invocă imaginea unui erou britanic de acum 100 de ani în noul videoclip "Seven Pillars of Wisdom". Protagoniştii clipului traversează deşertul şi îşi fac o tabără militară, iar trupa cântă între ziduri vechi de multe sute de ani, în acelaşi tărâm oriental. Puteţi urmări noul clip în articol.

"Seven Pillars of Wisdom" este un track power metal suprapus peste un videoclip profund oriental. Filmat într-o cetate abandonată, cu puternice urme ale unor lupte armate, producţia video include două ipostaze. Îi vedem pe artişti "cucerind" cetatea şi cântând plini de energie şi apoi aflăm ce s-a petrecut de fapt în deşert. Povestea principală este cea a exploratorului, arheologului şi diplomatului T. E. Lawrence.

Aventurile sale au avut loc în timpul Marelui Război, iar cumva britanicul a reuşit să convingă rebelii locali să i se alăture într-o misiune de sabotaj contra Imperiului Otoman. Numele piesei este de altfel şi numele autobiografiei lui Thomas Edward Lawrence, care a fost trimis în Arabia în 1916 ca o legătură între forţele arabe şi britanici. Există şi un element de trădare, printr-un pact semnat de Franţa şi Anglia (Sykes-Picot), prin care au împărţit teritoriile arabe, în loc să le lase aliaţilor arabi cum au promis.

"Seven Pillars of Wisdom" a fost foarte greu de filmat, din cauza problemelor cu căldura şi nisipul, care au distrus echipamentul. Sabaton s-a confruntat cu furtuni de nisip şi a avut chiar un accident grav de maşină pe durata filmărilor.

Personajul principal din clip este jucat de către actorul Indy Neidell, care este şi gazdă a "Sabaton History Channel". De regie s-a ocupat regizorul tunisian Mehdi Jouni. Acest single este extras de pe albumul Sabaton cu numărul 9 din discografia trupei, "The Great War". Acesta a debutat în iulie 2019, fiind apreciat de critici şi fani. Este un LP concept despre Primul Război Mondial. În mai am avut şi un release inedit, Apocayptica lansând un cover după piesa "Fields of Verdun" de la Sabaton, înainte ca Sabaton să îşi lanseze piesa.

Anul începea cu release-ul Sabaton "Bismarck", cu un videoclip foarte complex, cu manevre navale ample şi un parteneriat cu World of Warships.

PUBLICITATE
Comentarii

Concerte & turnee

Concert Sabaton la București în 2022: consultă programul și regulile de acces

Sabaton concertează pe 25 iulie la Arenele Romane din București în cadrul turneului "The Tour to End All Tours" care trece și prin România. În deschidere vor cânta Dynazty din Suedia. Te invităm să afli mai multe informații utile pe care le-au comunicat organizatorii.

Publicat

pe

Concert Sabaton la Turbohalle pe 19 martie 2013

Sabaton nu mai are nevoie de nicio prezentare. Suedezii se reîntorc la București și promit un show cu totul special care va plimba publicul prin întreaga muzică a formației, precum și prin cele mai importante etape istorice, cum au obișnuit deja.

Program concert Sabaton la Arenele Romane

 • OPEN DOORS 18:30
 • Dynazty 19:15 - 20:30
 • SABATON 21:00 - 23:00

Reguli de acces la concertul Sabaton

Accesul în incinta Arenelor Romane se face începând cu ora 18:30, iar concertele încep la ora 19:15. După deschiderea porților, puteți sosi la orice oră doriți pentru a vă vedea trupele favorite. Concertul are loc în aer liber.

Pentru biletele "cu loc" accesul se face doar prin parc prin lateralele arenei.

Pentru biletele de pe Teren accesul se face pe la porțile de jos din parc ale Arenelor Romane.

Biletele oferă participanților acces doar în categoriile în care și-au cumpărat bilet.

La intrarea în perimetrul evenimentului, toți participanții vor fi percheziționați de agenții de securitate.

Este interzis accesul cu:

 • sticle, conserve;
 • mâncare sau băuturi de orice fel;
 • artificii, arme, obiecte periculoase;
 • obiecte cu laser (ex. pointere, brichete cu laser);
 • umbrele (vă rugam în caz că se anunță ploaie să veniți cu pelerine);
 • aparate foto/video profesionale sau semi-profesionale (cu obiectiv detașabil);
 • aparate de înregistrare audio-video profesionale sau semi-profesionale;
 • animale de companie;
 • persoanele cu probleme de ordin medical trebuie să aibă asupra lor dovezi clare pentru a putea intra la concert cu medicamentele necesare.

*Organizatorii NU vor stoca și NU vor păzi obiectelor prezentate în lista de mai sus pe durata evenimentului.

*La intrarea în perimetrul evenimentului, toți participanții vor fi percheziționați de către agenții de securitate.

*Organizatorii informează publicul participant că spectacolele includ lumini puternice ce pot afecta persoanele epileptice.

Categorii de bilete:

Accesul în spațiul de eveniment va fi permis unei singure persoane pe baza biletului valid, o singură dată. Biletul în baza căruia se va face accesul va trebui păstrat pe toată durata concertului.

Părăsirea perimetrului de concert, după validarea biletului de acces, va fi strict interzisă. Persoanele care doresc să părăsească zona de eveniment o pot face, dar la ieșire brățara le va fi ruptă și dacă doresc să intre din nou, vor trebui să-și cumpere alte bilete.

Fanii care au bilete pe scaune se pot plimba dintr-o parte în alta a arenelor ca să ajungă la zona de merch de pe coronament, dar nu pot intra pe teren (și viceversa - fanii de pe teren nu pot intra în zonele cu scaune). De asemenea, staționarea pe coronament pentru a privi concertul este interzisă din două motive: 1) nu se aude bine 2) nu trebuie blocate căile de evacuare.

 • Categoria Premium - Bilete cu loc în sectoarele K, E
 • Categoria Teren - Bilete fără loc, în fața scenei, pe teren
 • Categoria Acces General  - Bilete cu loc în Arenă, mai puțin în sectoarele K și E

Bilete concert Sabaton:

Prețul biletelor variază între 254 și 194 lei în funcție de categorie și de perioada de achiziționare. Pentru mai multe detalii, consultă agenda InfoMusic.

Citește în continuare

AGENDA DE CONCERTE

<< oct. 2022 >>
lmmjvsd
26 27 28 29 30 1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31 1 2 3 4 5 6