Urmărește-ne în Social Media

Sabaton - Steel Commanders

Sabaton s-a asociat din nou cu cei de la Warming pentru a promova jocul World of Tanks, cu piesa şi videoclipul "Steel Commanders". Ca şi la precedentele asocieri între trupă şi creatorul de jocuri, producţia e plină de CGI şi efecte speciale complexe. Ce a ieşit disecăm în articol.

În 2017 Sabaton lansa piesa "Primo Victoria", cu un videoclip în versiunea World of Tanks. În octombrie 2020 Korn a lansat single-ul şi piesa "Finally Free", pentru a promova World of Tanks Blitz. Acum apare un nou proiect, "Steel Commanders", o înlănţuire de solo-uri mitraliate rapid pe un power metal vânjos, ilustrat cu tancuri nervoase care se luptă în mocirla Primului Război Mondial.

Ajungem şi la conflagraţii mai recente şi vedem tancuri aduse la zi, modele folosite de ruşi, americani sau nemţi. Cei care joacă World of Tanks cred că vor şi recunoaşte secţiuni ale hărţii prezentate în videoclip, cel mai probabil o bătălie franceză din Al Doilea Război Mondial. Sau poate o bătălie din Polonia, deoarece de acolo provine creatorul jocului.

Spre final chiar membrii trupei Sabaton ajung în interiorul panzerelor şi sunt pe cale să fie distruşi de un proiectil, dar evită dezastrul în ultima clipă. Alături de trupa Sabaton cântă violoncelista Tina Guo, nominalizată la un premiu Grammy şi desemnată BRIT Female Artist of the Year. Guo este unul dintre cei mai apreciaţi violoncelişti ai momentului, iar creaţiile sale se aud în zeci de filme, seriale, jocuri.

Single-ul "Steel Commanders" va sosi pe platformele de streaming digitale pe 17 septembrie, iar cei care fac precomandă vor primi premii şi bonusuri pentru jocul World of Tanks. Sabaton va apărea în joc în perioada următoare, ca echipaj al unor tancuri. Cu doar câteva zile în urmă Sabaton a anunţat un nou album, "The War to End All Wars", oferind şi un teaser video. Vor rămâne la tematica asociată Primului Război Mondial, ca şi în cazul ultimului LP, "The Great War", care a debutat în 2019.

Ultimele single-uri lansate de formaţie au fost "Defence of Moscow", "Livgardet" (tribut pentru garda suedeze, care împlinise 600 de ani), dar şi "The Future of Warfare", cu un videoclip LEGO.

PUBLICITATE
Comentarii

Concerte & turnee

Concert Sabaton la București în 2022: consultă programul și regulile de acces

Sabaton concertează pe 25 iulie la Arenele Romane din București în cadrul turneului "The Tour to End All Tours" care trece și prin România. În deschidere vor cânta Dynazty din Suedia. Te invităm să afli mai multe informații utile pe care le-au comunicat organizatorii.

Publicat

pe

Concert Sabaton la Turbohalle pe 19 martie 2013

Sabaton nu mai are nevoie de nicio prezentare. Suedezii se reîntorc la București și promit un show cu totul special care va plimba publicul prin întreaga muzică a formației, precum și prin cele mai importante etape istorice, cum au obișnuit deja.

Program concert Sabaton la Arenele Romane

 • OPEN DOORS 18:30
 • Dynazty 19:15 - 20:30
 • SABATON 21:00 - 23:00

Reguli de acces la concertul Sabaton

Accesul în incinta Arenelor Romane se face începând cu ora 18:30, iar concertele încep la ora 19:15. După deschiderea porților, puteți sosi la orice oră doriți pentru a vă vedea trupele favorite. Concertul are loc în aer liber.

Pentru biletele "cu loc" accesul se face doar prin parc prin lateralele arenei.

Pentru biletele de pe Teren accesul se face pe la porțile de jos din parc ale Arenelor Romane.

Biletele oferă participanților acces doar în categoriile în care și-au cumpărat bilet.

La intrarea în perimetrul evenimentului, toți participanții vor fi percheziționați de agenții de securitate.

Este interzis accesul cu:

 • sticle, conserve;
 • mâncare sau băuturi de orice fel;
 • artificii, arme, obiecte periculoase;
 • obiecte cu laser (ex. pointere, brichete cu laser);
 • umbrele (vă rugam în caz că se anunță ploaie să veniți cu pelerine);
 • aparate foto/video profesionale sau semi-profesionale (cu obiectiv detașabil);
 • aparate de înregistrare audio-video profesionale sau semi-profesionale;
 • animale de companie;
 • persoanele cu probleme de ordin medical trebuie să aibă asupra lor dovezi clare pentru a putea intra la concert cu medicamentele necesare.

*Organizatorii NU vor stoca și NU vor păzi obiectelor prezentate în lista de mai sus pe durata evenimentului.

*La intrarea în perimetrul evenimentului, toți participanții vor fi percheziționați de către agenții de securitate.

*Organizatorii informează publicul participant că spectacolele includ lumini puternice ce pot afecta persoanele epileptice.

Categorii de bilete:

Accesul în spațiul de eveniment va fi permis unei singure persoane pe baza biletului valid, o singură dată. Biletul în baza căruia se va face accesul va trebui păstrat pe toată durata concertului.

Părăsirea perimetrului de concert, după validarea biletului de acces, va fi strict interzisă. Persoanele care doresc să părăsească zona de eveniment o pot face, dar la ieșire brățara le va fi ruptă și dacă doresc să intre din nou, vor trebui să-și cumpere alte bilete.

Fanii care au bilete pe scaune se pot plimba dintr-o parte în alta a arenelor ca să ajungă la zona de merch de pe coronament, dar nu pot intra pe teren (și viceversa - fanii de pe teren nu pot intra în zonele cu scaune). De asemenea, staționarea pe coronament pentru a privi concertul este interzisă din două motive: 1) nu se aude bine 2) nu trebuie blocate căile de evacuare.

 • Categoria Premium - Bilete cu loc în sectoarele K, E
 • Categoria Teren - Bilete fără loc, în fața scenei, pe teren
 • Categoria Acces General  - Bilete cu loc în Arenă, mai puțin în sectoarele K și E

Bilete concert Sabaton:

Prețul biletelor variază între 254 și 194 lei în funcție de categorie și de perioada de achiziționare. Pentru mai multe detalii, consultă agenda InfoMusic.

Citește în continuare