Urmărește-ne în Social Media

Sabaton - Soldier of Heaven

Sabaton continuă seria de poveşti epice din Marele Război, odată cu lansarea piesei "Soldier of Heaven", cu un videoclip pe măsură. Metaliştii suedezi ne oferă un preview pentru viitorul album, intitulat "The War to End All Wars". Detalii despre LP aflaţi în articol.

"Soldier of Heaven" este cel mai nou single de pe noul album Sabaton, care va sosi pe 4 martie prin Nuclear Blast Records. A fost compus şi înregistrat pe durata pandemiei Covid-19 şi a lockdown-ului. Este din nou un album concept, cu 11 piese complet noi axate pe poveşti istorice din Primul Război Mondial şi atrocităţile sale, dar şi exemple de curaj şi dârzenie. Faţă de alte piese Sabaton, aici se simt mai puternic acele sample-uri electronice şi avem un solo-pe la mijloc foarte groovy.

Grupul suedez din Falun ajunge la 10 albume odată cu lansarea lui "The War to End All Wars", iar LP-ul va fi disponibil sub formă de CD, vinil, casetă şi ediţii limitate. Povestea spusă de noul videoclip este una a confruntării montane de la graniţa dintre Austria, Ungaria şi Italia. Sus de tot, în Alpi mulţi bărbaţi şi-au dat viaţa pentru a îşi proteja ţara. Acele lupte au primit denumirea de "Războiul Alb" în cărţile de istorie, iar mai multe victime au făcut frigul sau avalanşele decât gloanţele.

Unele corpuri au rămas prinse în gheaţă şi se află acolo şi în ziua de azi. Sabaton a vrut să dea viaţă acestei poveşti şi unui capitol mai puţin ştiut din război.

"The War to End All Wars" are următorul tracklist:

01. Sarajevo
02. Stormtroopers
03. Dreadnought
04. The Unkillable Soldier
05. Soldier Of Heaven
06. Hellfighters
07. Race To The Sea
08. Lady Of The Dark
09. The Valley Of Death
10. Christmas Truce
11. Versailles

La finalul lunii octombrie din 2021 Sabaton a lansat piesa şi videoclipul "Christmas Truce", despre legendarul armistiţiu de Crăciun dintre britanici şi germani. Se petrecea pe 24 decembrie 1914, iar cele două tabere au discutat, au mâncat împreună şi au jucat fotbal chiar. Şi ultimul album Sabaton, "The Great War", lansat în 2019 a avut ca temă tot primul război mondial, incluzând cântece despre bătălia de la Verdun, T.E. Lawrence şi Manfred von Richthofen.

În 2016 a sosit albumul "The Last Stand", în care a abordat marile bătălii de tip în faţa unor forţe de nedepăşit. Au fost pe acel LP piese despre bătălia de la Termopile, apărarea Belgradului, bătălia Vienei, războiul din Vietnam şi cel din Golf.

PUBLICITATE
Comentarii

Concerte & turnee

Concert Sabaton la București în 2022: consultă programul și regulile de acces

Sabaton concertează pe 25 iulie la Arenele Romane din București în cadrul turneului "The Tour to End All Tours" care trece și prin România. În deschidere vor cânta Dynazty din Suedia. Te invităm să afli mai multe informații utile pe care le-au comunicat organizatorii.

Publicat

pe

Concert Sabaton la Turbohalle pe 19 martie 2013

Sabaton nu mai are nevoie de nicio prezentare. Suedezii se reîntorc la București și promit un show cu totul special care va plimba publicul prin întreaga muzică a formației, precum și prin cele mai importante etape istorice, cum au obișnuit deja.

Program concert Sabaton la Arenele Romane

 • OPEN DOORS 18:30
 • Dynazty 19:15 - 20:30
 • SABATON 21:00 - 23:00

Reguli de acces la concertul Sabaton

Accesul în incinta Arenelor Romane se face începând cu ora 18:30, iar concertele încep la ora 19:15. După deschiderea porților, puteți sosi la orice oră doriți pentru a vă vedea trupele favorite. Concertul are loc în aer liber.

Pentru biletele "cu loc" accesul se face doar prin parc prin lateralele arenei.

Pentru biletele de pe Teren accesul se face pe la porțile de jos din parc ale Arenelor Romane.

Biletele oferă participanților acces doar în categoriile în care și-au cumpărat bilet.

La intrarea în perimetrul evenimentului, toți participanții vor fi percheziționați de agenții de securitate.

Este interzis accesul cu:

 • sticle, conserve;
 • mâncare sau băuturi de orice fel;
 • artificii, arme, obiecte periculoase;
 • obiecte cu laser (ex. pointere, brichete cu laser);
 • umbrele (vă rugam în caz că se anunță ploaie să veniți cu pelerine);
 • aparate foto/video profesionale sau semi-profesionale (cu obiectiv detașabil);
 • aparate de înregistrare audio-video profesionale sau semi-profesionale;
 • animale de companie;
 • persoanele cu probleme de ordin medical trebuie să aibă asupra lor dovezi clare pentru a putea intra la concert cu medicamentele necesare.

*Organizatorii NU vor stoca și NU vor păzi obiectelor prezentate în lista de mai sus pe durata evenimentului.

*La intrarea în perimetrul evenimentului, toți participanții vor fi percheziționați de către agenții de securitate.

*Organizatorii informează publicul participant că spectacolele includ lumini puternice ce pot afecta persoanele epileptice.

Categorii de bilete:

Accesul în spațiul de eveniment va fi permis unei singure persoane pe baza biletului valid, o singură dată. Biletul în baza căruia se va face accesul va trebui păstrat pe toată durata concertului.

Părăsirea perimetrului de concert, după validarea biletului de acces, va fi strict interzisă. Persoanele care doresc să părăsească zona de eveniment o pot face, dar la ieșire brățara le va fi ruptă și dacă doresc să intre din nou, vor trebui să-și cumpere alte bilete.

Fanii care au bilete pe scaune se pot plimba dintr-o parte în alta a arenelor ca să ajungă la zona de merch de pe coronament, dar nu pot intra pe teren (și viceversa - fanii de pe teren nu pot intra în zonele cu scaune). De asemenea, staționarea pe coronament pentru a privi concertul este interzisă din două motive: 1) nu se aude bine 2) nu trebuie blocate căile de evacuare.

 • Categoria Premium - Bilete cu loc în sectoarele K, E
 • Categoria Teren - Bilete fără loc, în fața scenei, pe teren
 • Categoria Acces General  - Bilete cu loc în Arenă, mai puțin în sectoarele K și E

Bilete concert Sabaton:

Prețul biletelor variază între 254 și 194 lei în funcție de categorie și de perioada de achiziționare. Pentru mai multe detalii, consultă agenda InfoMusic.

Citește în continuare