Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Vocea RomânieiVocea României iese în 2020 din grila PRO TV, sezonul zece e amânat Jorge la Gala ChapeauMasked Singer România este un "show misterios, ireal și iubibil", ne spune Jorge despre emisiunea de la Pro TV cu format preluat din Coreea de Sud Paul McCartneyPaul McCartney descrie relația sa cu John Lennon în ultimii lui ani din viață Amy Lee, Evanescence în concert la Rock the City 2012Amy Lee constată lipsa femeilor din muzica rock: "Chiar SUNTEM lăsate pe dinafară" Bryan AdamsCel mai mare concert de la debutul pandemiei în Germania are loc în septembrie Eurovision ajunge în America, într-un format similar - TRAILER VIDEO

Videoclip oficial: Apocalyptica - Fields of Verdun (Sabaton cover)

Se întâmplă extrem de rar ca un cover să fie lansat înainte de piesa originală, dar iată că vedem şi un astfel de debut. Apocalyptica a lansat piesa "Fields of Verdun", cover după o melodie Sabaton ce va apărea pe viitorul său album. Vă invităm să urmăriţi clipul piesei în articol.

"Fields of Verdun" este un single de pe albumul "The Great War", ce va fi lansat de Sabaton pe 19 iulie 2019. Aşa cum îi spune şi numele, este o creaţie muzicală care ne trece prin marile bătălii şi momente dramatice din primul război mondial. Poveşti de eroism, drame ale micilor oraşe devastate de război, toate se vor regăsi în piesele de pe LP.

Înainte de acest album, Sabaton a lansat piesa "Bismarck", dedicată faimoasei nave de război germane şi realizată în colaborare cu World of Warships. "Fields of Verdun" este o piesă instrumentală, cântată la violoncel şi contrabas, cu aportul percuţiilor care şi-au găsit loc tot mai des pe piesele Apocalyptica în ultima vreme.

În videoclip îi vedem pe membrii Apocalyptica în studio zâmbind, compunând şi înregistrând. Fiecare secvenţă de înregistrare este filmată cu încetinitorul pentru a surprinde emoţiile umane din spatele procesului creativ. Sabaton şi Apocalyptica au o relaţie de prietenie, de aici şi această colaborare şi postarea clipului oficial pe contul de YouTube Sabaton.

Formaţia a început să înregistreze "The Great War" la împlinirea a 100 de ani de la încheierea primului război mondial, pe 11 noiembrie 2018. Pe lângă această comemorare, artiştii împlinesc 20 de ani de carieră, aniversaţi cu acest album concept. În 2019 a fost pornit şi Sabaton History Channel, o colaborare între trupă şi istoricii multimedia Indy Neidell şi Timeghost, care folosesc social media pentru a spune istoria marilor războaie ale lumii.

Astfel fanii vor afla ce se ascunde în spatele pieselor Sabaton, multe dintre ele axate pe evenimente istorice importante. Noul disc al grupului este primul cu chitaristul Tommy Johansson, care l-a înlocuit pe Thobbe Englund în 2016.

Apocalyptica a concertat în România în 2017, la Sala Palatului, unde a interpretat apreciatele sale coveruri după Metallica. Sabaton a concertat la noi în martie 2017, la Arenele Romane.

Citește mai multe despre ApocalypticaSabaton
Videoclipuri cu ApocalypticaSabaton
Publicat de Alex Stănescu, redactor, pe .
CLOSE
CLOSE