Urmărește-ne în Social Media

Royal Blood - Boilermaker

Royal Blood a lansat videoclipul piesei "Boilermaker", extrasă de pe albumul "Typhoons". Te invităm să-l urmărești.

"Boilermaker" a fost lansată pentru prima dată ca parte a unui live set susținut de Royal Blood în vara anului 2019. Apoi, piesa a fost interpretată de trupă la festivalurile Reading & Leeds din acel an.

Produsă de Josh Homme, solistul Queens of the Stone Age Homme și înregistrată la studioul său Pink Duck din Los Angeles, versiunea de studio a melodiei a fost lansată oficial împreună cu un videoclip regizat de Liam Lynch.

"Boilermaker" vine după ce anterior Royal Blood a lansat single-ul "Limbo". Vestea lansării unui nou album a sosit în ianuarie, în timp ce primul single de pe acest material, "Trouble’s Coming" a fost ajuns la urechile fanilor în luna septembrie a anul trecut.

"Typhoons" este cel de-al treilea material din cariera muzicală a trupei și este marcat de o schimbare a sound-ului. Royal Blood a înclinat spre un stil ușor groove și electronic, ce duce cu gândul la Daft Punk sau Justice. Albumul a fost produs în mare parte de cei doi membri Royal Blood (Mike Kerr și Ben Thatcher), cu excepția a două piese: "Boilermaker" a fost semnată de Josh Homme, solistul Queens of the Stone Age, în timp ce Paul Epworth (Adele, Florence and the Machine) s-a ocupat de "Who Needs Friends". Albumul va fi lansat oficial pe 30 aprilie.

Tracklist "Typhoons":

 1. Trouble’s Coming
 2. Oblivion
 3. Typhoons
 4. Who Needs Friends
 5. Million & One
 6. Limbo
 7. Either You Want It
 8. Boilermaker
 9. Mad Visions
 10. Hold On
 11. All We Have Is Now

PUBLICITATE
Comentarii