Urmărește-ne în Social Media

Royal Blood - Honeybrains

Trupa britanică Royal Blood a lansat o piesă foarte prietenoasă cu radio-urile, "Honeybrains". Are toate datele pentru a ajunge în trailere de film, prezentări de modă edgy şi chiar în jocuri video. Noul track primeşte şi un videoclip alb-negru şi distorsionat.

Tonalităţile de chitară auzite în "Honeybrains" amintesc puţin de începutul carierei lui Jack White în The White Stripes. Royal Blood a ales să lanseze acest single chiar înainte de marele său turneu global. Duo-ul apare în clip într-o cameră a oglinzilor, în vreme ce imaginea "joacă" cu efecte sacadate şi haotice. Grupul britanic are planuri mari pentru 2022, începând cu un turneu britanic în această primăvară, urmat de un turneu nord american, care începe în Toronto pe 18 aprilie. Vor fi şi câteva concerte pe continentul european pe parcursul anului.

Aceste gig-uri vor promova cel mai nou album Royal Blood, "Typhoons", lansat în aprilie 2021. A fost al treilea LP care a ajuns pe locul întâi în topurile britanice pentru acest duo, ba chiar a debutat pe locul întâi, cu peste 32.000 de unităţi vândute în prima săptămână. Trupa este activă din anul 2011 şi abordează genuri ca rock alternativ, blues rock, garage rock şi stoner rock. Primul său LP se numea "Royal Blood" şi a sosit în 2014, urmat de "How Did We Get so Dark" în 2017. "Typhoons" e de abia al treilea material din cariera lui Mike Kerr şi Ben Thatcher.

Single-urile lansate în ultima vreme includ "Hold On", cu un videoclip în care apare fiul lui Tom Hanks, Colin Hanks, pe care îl ştim din serialul "Fargo". Tot de pe noul LP am mai ascultat "Boilermaker", dar şi "Limbo", cu influenţe disco şi piesa titulară "Typhoons", care a inclus un videoclip o tornadă. În 2019 grupul a avut un prag important al carierei atunci când i-a decernat lui Jimmy Page trofeul Icon Award la Kerrang! Awards.

În octombrie 2020 piesa "Trouble is Coming" avea să ajungă în două jocuri video, NHL 21 şi FIFA 21. Royal Blood a contribuit cu propria versiune de "Sad But True" la super compilaţia "Metallica Blacklist" în toamna lui 2021.

Comentarii