Urmărește-ne în Social Media

Royal Blood - Hold On

Royal Blood a lansat piesa "Hold On", ce se bucură de un videoclip în care îl putem vedea pe actorul Colin Hanks, fiul celebrului Tom Hanks. Însă el nu este singurul nume cunoscut ce apare în clip. Află despre cine e vorba.

"Hold On" se găsește pe cel de-al treilea album semnat Royal Blood. Este vorba de "Typhoons", disc ce a fost lansat la sfârșitul lunii aprilie. Materialul s-a făcut remarcat printr-o schimbare a sound-ului. Royal Blood a înclinat spre un stil ușor groove și electronic, ce duce cu gândul la Daft Punk sau Justice.

Albumul a fost produs în mare parte de cei doi membri Royal Blood (Mike Kerr și Ben Thatcher), cu excepția a două piese: "Boilermaker" a fost semnată de Josh Homme, solistul Queens of the Stone Age, în timp ce Paul Epworth (Adele, Florence and the Machine) s-a ocupat de "Who Needs Friends".

În ceea ce privește videoclipul piesei "Hold On", acesta a fost regizat de Colin Hanks, care interpretează, de asemenea, și personajul principal. Hanks este Roy Boulders, un speaker motivațional care folosește versurile melodiei "Hold On" în timpul unui seminar.

Cei câțiva participanți sunt captivați de abilitățile lui Boulders, totuși în spatele sălii stau neimpresionați doi indivizi: Josh Homme - solistul Queens Of The Stone Age și Matt Helders - toboșarul trupei Arctic Monkeys.

Tracklist "Typhoons" (deluxe edition):

 1. Trouble’s Coming
 2. Oblivion
 3. Typhoons
 4. Who Needs Friends
 5. Million & One
 6. Limbo
 7. Either You Want It
 8. Boilermaker
 9. Mad Visions
 10. Hold On
 11. All We Have Is Now
 12. Space
 13. King
Comentarii

Concerte & turnee

Royal Blood vin la Summer Well 2024

Organizatorii Summer Well au anunțat un nou val de artiști pentru ediția din acest an a festivalului. Printre ei se numără Royal Blood, ca headliner. Mai multe detalii în articol.

Publicat

pe

Royal Blood în videoclipul piesei "Trouble's Coming"
Royal Blood în videoclipul piesei "Trouble's Coming" │ FOTO: captură YouTube

Cea de-a 13-a ediție a festivalului Summer Well își desăvârșește lineup-ul cu nume proaspete. Duo-ul britanic Royal Blood este un nou headliner, alăturându-li-se lui Keane, Nothing But Thieves și Two Doors Cinema Club.

În ceea ce privește restul artiștilor care vor urca pe scena de pe Domeniul Știrbey, aceștia sunt: Victoria de Angelis, bassista trupei Maneskin, care promite un DJ Set electrizant, The Brothers Macklovitch, Mojave Grey, Zimmer90 și Paulina.

Royal Blood a luat naștere la Worthing în 2011. Formula actuală constă în Mike Kerr (voce, chitară bass pian) și Ben Thatcher (tobe). Abordarea atipică, în care personajele principale sunt tobele și chitara bass, a rescris șablonul clasicelor trupe rock, dovedind că nu e nevoie de 3, 4 sau 5 persoane într-o formație pentru a avea un sound complex.

În 2013, grupul a lansat piesa de debut - "Out of the Black". A început să capteze atenția radio-urilor și a unor festivaluri precum Liverpool Sound City Festival, Download Festival,  Glastonbury, T in the Park și Reading Festival.

De-a lungul timpului, Royal Blood nu a făcut decât să evolueze, să își creeze o bază serioasă de fani, să susțină numeroase concerte și să lanseze patru albume de studio: "Royal Blood" (2014), "How Did We Get So Dark?" (2017), "Typhoons" (2021) și "Back to the Water Below" (2023).

Summer Well Festival ajunge anul acesta la cea de-a 13-a ediție, programată pentru 9-11 august la Domeniul Știrbey din Buftea. Organizatorii promit o nouă experiență de neratat, marcată de activități interesante, mâncăruri și băuturi delicioase și, nu în ultimul rând, concerte electrizante.

Prețuri bilete Summer Well 2024:

 • Abonamentele pot fi achiziționate online la prețul de 475 lei + taxe. Pentru mai multe detalii despre bilete și modalitatea de achiziționare, accesează agenda InfoMusic.
Citește în continuare