Urmărește-ne în Social Media

Muzică nouă

Royal Blood lansează piesa "Typhoons" și anunță un nou album - AUDIO

Duo-ul britanic își surprinde fanii cu un nou material discografic, ce este programat de lansare în luna aprilie. Royal Blood a lansat și o melodie de pe acest album, pe care te invităm să o asculți în articol.

Publicat

pe

Royal Blood
Royal Blood

Royal Blood revine în atenția fanilor cu albumul "Typhoons", dar și cu piesa cu același nume. Este cel de-al treilea material din cariera muzicală a trupei și este marcat de o schimbare a sound-ului. Royal Blood a înclinat spre un stil ușor groove și electronic, ce duce cu gândul la Daft Punk sau Justice.

"Typhoons" a fost produs în mare parte de cei doi membri Royal Blood (Mike Kerr și Ben Thatcher), cu excepția a două piese: "Boilermaker" a fost semnată de Josh Homme, solistul Queens of the Stone Age, în timp ce Paul Epworth (Adele, Florence and the Machine) s-a ocupat de "Who Needs Friends". Albumul va fi lansat oficial pe 30 aprilie, dar doritorii pot deja să plaseze o precomandă.

Tracklist "Tyohoons":

  1. Trouble’s Coming
  2. Oblivion
  3. Typhoons
  4. Who Needs Friends
  5. Million & One
  6. Limbo
  7. Either You Want It
  8. Boilermaker
  9. Mad Visions
  10. Hold On
  11. All We Have Is Now

În ceea ce privește single-ul "Typhoons", acesta vorbește despre felul în care poți fi atât de pierdut în propriile gânduri încât să devină totul infernal. Însă, ca o furtună sau un taifun (n.r. "typhoon"), perioada dificilă nu este permanentă.

AUDIO: Royal Blood - Typhoons

Comentează

Trending