Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Vocea RomânieiVocea României iese în 2020 din grila PRO TV, sezonul zece e amânat Jorge la Gala ChapeauMasked Singer România este un "show misterios, ireal și iubibil", ne spune Jorge despre emisiunea de la Pro TV cu format preluat din Coreea de Sud Paul McCartneyPaul McCartney descrie relația sa cu John Lennon în ultimii lui ani din viață Amy Lee, Evanescence în concert la Rock the City 2012Amy Lee constată lipsa femeilor din muzica rock: "Chiar SUNTEM lăsate pe dinafară" Bryan AdamsCel mai mare concert de la debutul pandemiei în Germania are loc în septembrie Eurovision ajunge în America, într-un format similar - TRAILER VIDEO

Videoclip oficial: Korn - You'll Never Find Me

Korn continuă promovarea albumului ”The Nothing” lansând piesa ”You'll Never Find Me”. Clipul este regizat de formație împreună cu Andzej Gavriss.

Korn încearcă să se opună forțelor întunecate într-un nou videoclip, filmat pentru piesa "You'll Never Find Me". Single-ul readuce în atenția fanilor sound-ul Korn ce i-a cucerit încă de la debutul trupei, liric piesa continuând să spună povestea albumului "The Nothing".

Noul album Korn este produs de Nick Raskulinecz și este inspirat de problemele personale prin care solistul Jonathan Davis a trecut în ultimii ani.

"În adâncime, pe acest Pământ trăiește o forță extraordinară. Foarte puțini oameni sunt conștienți de magnitudinea și semnificația acestui loc, unde răul / binele, întunericul / lumina, fericirea / durearea, pierderea / câștigul și speranța / deznădejdea coexistă ca o entitate - influențându-ne în fiecare moment din viața noastră.

Nu e ceva de putem alege să navigăm, ci mai degrabă o conștientizare a acestei 'prezențe' care ne înconjoară la fiecare respirație, ca și cum am fi urmăriți în fiecare moment.

Este locul unde energiile albe și negre se atașează de sufletele noastre și ne conturează emoțiile, alegerile, persepctivele și întreaga noastră existență.

Există un loc calm miraculos în interiorul acestui vortex și este singurul loc unde echilibrul dintre aceste forțe există - acolo unde sufletul își găsește refugiul. Bine ați venit...E Nimicul (The Nothing)", a detaliat Jonathan Davis.

"The Nothing" va fi cel de-al 13-lea material de studio al trupei și va lansat pe 13 septembrie.

Citește mai multe despre Korn
Videoclipuri cu Korn
Publicat de Raluca Chirilă, Editor, pe .
CLOSE
CLOSE