Urmărește-ne în Social Media

Korn - Worst Is On Its Way

Korn a lansat un nou single şi videoclip, "Worst Is On the Way". Acesta este un single extras de pe albumul "Requiem", cel care a primit un debut printr-o serie de slujbe în biserici, pe 4 februarie 2022. Clipul este unul alb-negru, cu efecte digitale aplicate artiştilor.

Noul videoclip, "Worst Is On the Way" a fost regizat de către Craig Bernard şi Culley Bunker. Single-ul este unul specific Korn, cu refren catchy şi vocalizările-mantră ale lui Jonathan Davis spre final, alături de o chitară şi bas nervoase. Chiar dacă membrii trupei Korn au declarat în repetate rânduri că vor să scape de categorisirea de trupă nu metal, sound-ul e acolo şi continuă să definească acest grup.

Albumul "Requiem" a avut poate cea mai inedită lansare din istoria Korn, având parte de o slujbă specială de debut pe 3 februarie 2022 la Biserica Metodistă Unită din Hollywood, Los Angeles. Evenimentul s-a numit "Requiem Mass" şi a implicat o reprezentaţie live cu piese noi în faţa a 300 de participanţi.

Solistul Jonathan Davis a vorbit cu cei de la Metal Hammer povestind următoarele despre noul track:

Acum totul merge bine, dar undeva în spatele minţii mele aştept să se întâmple următorul lucru rău. Am crezut că era o modalitate uimitoare de a încheia albumul, deoarece este despre mine şi lupta mea cu întunericul şi depăşirea sa, dar viaţa este o buclă nesfârşită şi există întotdeauna alte probleme în faţă. "Requiem" a fost produs de către Chris Collier şi Korn şi a intrat în topul Billboard Hard Rock Albums direct pe locul întâi. A vândut 23.000 de unităţi în intervalul 4-10 februarie 2022.

Noul album are doar 9 piese, lucru justificat de toboşarul Ray Luzier prin faptul că selecţia a fost foarte riguroasă dintre cele 16-17 piese înregistrate. Discul din 022 a fost înregistrat pe parcursul pandemiei, fără grabă şi fără presiunea vreunui concert sau turneu, în studioul trupei din Bakersfield. Korn a cântat ultima dată în România în anul 2015, la Arenele Romane, într-un concert axat pe piese de pe primul album, a cărui aniversare de 20 de ani era.

PUBLICITATE
Comentarii