Urmărește-ne în Social Media

Korn - Can You Hear Me

Korn continuă lansările de single-uri de pe viitorul album cu "Can You Hear Me". Melodia primeşte un videoclip visualizer cu imagini puternice şi are şi rol de teaser/trailer pentru o serie de podcasturi ale trupei. Ascultă noua piesă în articol.

Korn a lansat al treilea single de pe viitorul LP, după "You'll Never Find Me" şi "Cold". "Can You Hear Me" are un BPM mai scăzut şi este un pic mai introspectivă. Jonathan Davis etalează totuşi acele inflexiuni vocale care l-au făcut celebru pe final de ani '90. Noul release este o piesă cinematică, care ar fi ca acasă într-un trailer de film, sau chiar pe genericul de final.

Aminteşte de piesele compuse de Jonathan Davis pentru jocuri video precum "Silent Hill". Noul album Korn se numeşte "The Nothing" şi va sosi pe 13 septembrie. Alături de acest disc soseşte şi o serie de podcasturi, care are acelaşi nume ca şi LP-ul. Podcastul spune povestea jurnalistului Matt Singer, care călătoreşte spre oraşul Wellden, din Kansas.

Acolo investighează dispariţia misterioasă a unei adolescente. În curând reporterul descoperă că nu totul e ceea ce pare în acea comunitate rurală şi există o conspiraţie întunecată. Se pare că "The Nothing Podcast" este o operă de ficţiune/thriller, care serveşte ca ilustraţie pentru "Can You Hear Me". Va sosi în 6 părţi, iar podcastul are scenariul scris de către Adam Mason şi Simon Boyes.

Aceştia sunt cunoscuţi pentru creaţiile "Hangman" şi "Dark Island". Vor juca în această producţie actorii Keir O'Donnell ("Wedding Crashers", "Fargon", "Legion"), Darri Ingolfsson ("Dexter", "Black Antenna") şi Mikayala S. Campbell. Korn a încheiat recent un turneu de vară în postura de co headliner cu Alice In Chains. În 2019 mai are programat un singur concert, cel de la Aftershock Festival în octombrie, în California.

Jonathan Davis and co au fost ultima oară în România în 2015, când au cântat la Arenele Romane. S-au axat pe piese de pe primul album, aniversând 20 de ani de la intrarea în muzică a acestui grup care a definit nu metal-ul. Ultimul LP al artiştilor a fost "The Serenity of Suffering", lansat în 2016.

PUBLICITATE
Comentarii

Muzică nouă

Korn a lansat piesa muşcătoare "Lost In the Grandeur" - AUDIO

Korn a fost subiect de ştiri în ultimele zile, anunţând că organizează pe 4 februarie un soi de slujbă de comemorare a celor care şi-au pierdut viaţa în anii pandemiei. Odată cu această ceremonie a sosit şi un nou single al formaţiei, "Lost In the Grandeur".

Publicat

pe

Coperta Album Korn Requiem
Coperta Album Korn Requiem │ FOTO: Korn

Grupul american va lansa albumul "Requiem" pe 4 februarie şi îl prefaţează în noaptea dintre 3 şi 4 februarie cu un "Requiem Mass", o slujbă de comemorare care are loc la Biserica Metodistă Hollywood United. Ceremonia se va difuza pe canalul YouTube al trupei Korn şi va include şi un concert un pic mai acustic decât de obicei, ţinut în faţa a 300 de fani. Cat despre piesa "Lost In the Grandeur", ea este mult mai agresivă şi sacadată, dar şi muşcătoare în comparaţie cu primul single de pe album, "Start the Healing", din 2021.

La început de an 2022 am putut asculta şi track-ul "Forgotten". Reperul din nu-metal ajunge la 14 albume de studio odată cu "Requiem" şi se joacă cu efectele chitarelor electrice într-un mod foarte satisfăcător pentru urechile fanilor. Solistul Jonathan Davis alternează între agresivitate şi blândeţe, prima servită spre final de piesă şi a doua pe refren şi la începutul single-ului.

Despre "Requiem" chitaristul James "Munky" Shaffer a spus următoarele într-un interviu cu Loudwire:

Mai ţineţi minte albumul "Untouchables"? Are un vibe de început de ani 2000 pentru mine. Nu ştiu de ce, poate pentru că am muncit mai mult la părţile de chitară. Cred că va fi nevoie de ceva timp pentru a fi digerat de fani. De asemenea trebuie să luaţi în calcul şi starea mentală în care ne aflam, în mijlocul pandemiei, cu lumea blocată şi Los Angeles-ul cu incendii mari, cu cerul portocaliu. Totul părea distopic.

Chitaristul a dezvăluit că s-a îmbolnăvit pentru a doua oară de Covid-19 chiar la început de an. Korn se află în această perioadă în turneu alături de trupele Chevelle şi Code Orange, cu opriri numai în SUA. Viitorul LP are 9 piese şi vine după albumul "The Nothing" din 2019, care a primit numai note de 8, 9 şi 10 de la criticii muzicali.

Citește în continuare

Muzică nouă

Ascultă "Forgotten", noua piesă lansată de trupa Korn - AUDIO

Korn a lansat un nou single - "Forgotten". Melodia este extrasă de pe albumul "Requim", ce va fi disponibil începând cu 4 februarie. Mai multe detalii și audio în articol.

Publicat

pe

Artwork Korn - Forgotten
Artwork Korn - Forgotten │ FOTO: captură YouTube

Americanii de la Korn își promovează cu stoicism viitorul album discografic, "Requiem". După "Start The Healing", lansată la sfârșitul anului trecut, muzicienii prezintă un nou capitol muzical cu piesa "Forgotten".

Compusă de Brian "Head" Welch, James "Munky" Shaffer, Jasen Rauch, Jonathan Davis, Lauren Christy, Ray Luzier și Reggie Arvizu, piesa abordează subiecte serioase precum sănătatea mintală și luptele interioare. Poate tematica melodiei a fost influențată de pandemia de COVID-19, atunci când muzicienii de la Korn au început să lucreze la noul album. Cu toate acestea, izolarea le-a permis să experimenteze cu sound-uri și cu "texturi" muzicale diverse.

"Forgotten" este acompaniată de un vizual realizat de EFFIXX Studio, alături de care Korn a lucrat și la videoclipul piesei "Start The Healing".

Tracklist "Requiem":

  1. Forgotten
  2. Let the Dark Do the Rest
  3. Start the Healing
  4. Lost in the Grandeur
  5. Disconnect
  6. Hopeless and Beaten
  7. Penance to Sorrow
  8. My Confession
  9. Worst is on its Way

AUDIO: Korn - Forgotten

Citește în continuare

AGENDA DE CONCERTE

<< mai 2022 >>
lmmjvsd
25 26 27 28 29 30 1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31 1 2 3 4 5