Urmărește-ne în Social Media

Korn - Can You Hear Me

Korn continuă lansările de single-uri de pe viitorul album cu "Can You Hear Me". Melodia primeşte un videoclip visualizer cu imagini puternice şi are şi rol de teaser/trailer pentru o serie de podcasturi ale trupei. Ascultă noua piesă în articol.

Korn a lansat al treilea single de pe viitorul LP, după "You'll Never Find Me" şi "Cold". "Can You Hear Me" are un BPM mai scăzut şi este un pic mai introspectivă. Jonathan Davis etalează totuşi acele inflexiuni vocale care l-au făcut celebru pe final de ani '90. Noul release este o piesă cinematică, care ar fi ca acasă într-un trailer de film, sau chiar pe genericul de final.

Aminteşte de piesele compuse de Jonathan Davis pentru jocuri video precum "Silent Hill". Noul album Korn se numeşte "The Nothing" şi va sosi pe 13 septembrie. Alături de acest disc soseşte şi o serie de podcasturi, care are acelaşi nume ca şi LP-ul. Podcastul spune povestea jurnalistului Matt Singer, care călătoreşte spre oraşul Wellden, din Kansas.

Acolo investighează dispariţia misterioasă a unei adolescente. În curând reporterul descoperă că nu totul e ceea ce pare în acea comunitate rurală şi există o conspiraţie întunecată. Se pare că "The Nothing Podcast" este o operă de ficţiune/thriller, care serveşte ca ilustraţie pentru "Can You Hear Me". Va sosi în 6 părţi, iar podcastul are scenariul scris de către Adam Mason şi Simon Boyes.

Aceştia sunt cunoscuţi pentru creaţiile "Hangman" şi "Dark Island". Vor juca în această producţie actorii Keir O'Donnell ("Wedding Crashers", "Fargon", "Legion"), Darri Ingolfsson ("Dexter", "Black Antenna") şi Mikayala S. Campbell. Korn a încheiat recent un turneu de vară în postura de co headliner cu Alice In Chains. În 2019 mai are programat un singur concert, cel de la Aftershock Festival în octombrie, în California.

Jonathan Davis and co au fost ultima oară în România în 2015, când au cântat la Arenele Romane. S-au axat pe piese de pe primul album, aniversând 20 de ani de la intrarea în muzică a acestui grup care a definit nu metal-ul. Ultimul LP al artiştilor a fost "The Serenity of Suffering", lansat în 2016.

PUBLICITATE
Comentarii

Muzică nouă

Korn anunţă o colaborare cu ADIDAS şi va lansa ceva special pe 27 octombrie

Korn are o istorie îndelungată cu brandul Adidas, dar nu una oficială. Chiar dacă solistul Jonathan Davis se îmbracă numai în haine Adidas modificate special pentru el, de abia acum s-a pus de o colaborare între trupă şi brand.

Publicat

pe

Colaborare Korn Adidas 2023
Colaborare Korn Adidas 2023 │ FOTO: Korn

Korn şi-a unit forţele cu Adidas Originals pentru a lansa o colecţie specială de produse pe 27 octombrie. Trupa îşi făcea apariţia pe scena rock-ului alternativ cu 30 de ani în urmă, venind cu o estetică mai apropiată de hip-hop. Muzicienii aveau dread-uri şi se îmbrăcau sport. O generaţie întreagă de fani a început să poarte treninguri Adidas.

Korn a avut şi o piesă "A.D.I.D.A.S" în 1996, dar aceea mai degrabă a şubrezit relaţia cu brandul. Asta pentru că este un acronim de la "All Day I Dream About Sex". Lucrurile s-au încălzit între timp între trupă şi brandul de haine, iar colecţia colaborativa foloseşte un stil inspirat de albumul "Life is Peachy" din 1996. Include două tricouri, un hanorac cu logo-ul cu 3 dungi şi cu cel al trupei pe faţă, plus două variante unice de trening.

Unul vine pe negru cu accente albe şi altul este mov şi lucios. Va exista şi o colecţie de pantofi sport, o ediţie custom de Campus 00s şi o ediţie specială de Supermodified. Ambele au simboluri Korn şi extra-uri, precum un breloc în formă de pană de chitară şi o cutie special branduită. Produsele se vor găsi pe adidas.com şi la anumiţi retaileri.

Revista Kerrang! scria în 2021 ca Adidas le-a oferit celor de la Korn produse gratuite spre final de ani 1990, dar nu a dorit să semneze un contract cu formaţia. Astfel în 1998 Korn semna o înţelegere cu Puma. Ultimul album lansat de Korn a fost "Requiem" în 2022, care venea după "The Nothing" din 2019. Am abut şi o ediţie specială "Requiem Mass", înregistrată într-o biserică veche. E un EP de fapt de piese live, care a implicat o veritabilă ceremonie la care au participat 300 de persoane.

În cadrul ceremoniei erau comemorate persoanele care au murit de Covid. Korn are la activ 14 albume, inclusiv unele experimentale, precum "Path of Totality", pe care cocheta cu drum 'n bass şi dubstep.

Citește în continuare