Urmărește-ne în Social Media

Korn - Start The Healing

Korn a lansat piesa "Start The Healing", ce este extrasă de pe viitorul lor album de studio. Melodia beneficiază de un videoclip disponibil în articol.

Cel de-al 14-lea album al trupei americane se numește "Requiem" și va fi lansat pe 4 februarie 2022. Discul este prefațat de single-ul "Strat The Healing". Melodia a fost lansată împreună cu un videoclip regizat de Tim Saccenti, în cadrul căruia sunt intercalate imagini cu trupă cântând și scene desprinde parcă din altă lume.

"Am vrut să duc spectatorul într-o călătorie emoțională, așa cum face melodia, o moarte și o renaștere viscerală, cathartică, care sperăm să-l transporte pe ascultător prin luptele lui personale, oricare ar fi acelea", a declarat regizorul Tim Saccenti.

Tracklist "Requiem":

 1. Forgotten
 2. Let the Dark Do the Rest
 3. Start the Healing
 4. Lost in the Grandeur
 5. Disconnect
 6. Hopeless and Beaten
 7. Penance to Sorrow
 8. My Confession
 9. Worst is on its Way

PUBLICITATE
Comentarii

Muzică nouă

Ascultă "Forgotten", noua piesă lansată de trupa Korn - AUDIO

Korn a lansat un nou single - "Forgotten". Melodia este extrasă de pe albumul "Requim", ce va fi disponibil începând cu 4 februarie. Mai multe detalii și audio în articol.

Publicat

pe

Artwork Korn - Forgotten
Artwork Korn - Forgotten │ FOTO: captură YouTube

Americanii de la Korn își promovează cu stoicism viitorul album discografic, "Requiem". După "Start The Healing", lansată la sfârșitul anului trecut, muzicienii prezintă un nou capitol muzical cu piesa "Forgotten".

Compusă de Brian "Head" Welch, James "Munky" Shaffer, Jasen Rauch, Jonathan Davis, Lauren Christy, Ray Luzier și Reggie Arvizu, piesa abordează subiecte serioase precum sănătatea mintală și luptele interioare. Poate tematica melodiei a fost influențată de pandemia de COVID-19, atunci când muzicienii de la Korn au început să lucreze la noul album. Cu toate acestea, izolarea le-a permis să experimenteze cu sound-uri și cu "texturi" muzicale diverse.

"Forgotten" este acompaniată de un vizual realizat de EFFIXX Studio, alături de care Korn a lucrat și la videoclipul piesei "Start The Healing".

Tracklist "Requiem":

 1. Forgotten
 2. Let the Dark Do the Rest
 3. Start the Healing
 4. Lost in the Grandeur
 5. Disconnect
 6. Hopeless and Beaten
 7. Penance to Sorrow
 8. My Confession
 9. Worst is on its Way

AUDIO: Korn - Forgotten

Citește în continuare

AGENDA DE CONCERTE

<< ian. 2022 >>
lmmjvsd
27 28 29 30 31 1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31 1 2 3 4 5 6