Urmărește-ne în Social Media

Korn - Start The Healing

Korn a lansat piesa "Start The Healing", ce este extrasă de pe viitorul lor album de studio. Melodia beneficiază de un videoclip disponibil în articol.

Cel de-al 14-lea album al trupei americane se numește "Requiem" și va fi lansat pe 4 februarie 2022. Discul este prefațat de single-ul "Strat The Healing". Melodia a fost lansată împreună cu un videoclip regizat de Tim Saccenti, în cadrul căruia sunt intercalate imagini cu trupă cântând și scene desprinde parcă din altă lume.

"Am vrut să duc spectatorul într-o călătorie emoțională, așa cum face melodia, o moarte și o renaștere viscerală, cathartică, care sperăm să-l transporte pe ascultător prin luptele lui personale, oricare ar fi acelea", a declarat regizorul Tim Saccenti.

Tracklist "Requiem":

  1. Forgotten
  2. Let the Dark Do the Rest
  3. Start the Healing
  4. Lost in the Grandeur
  5. Disconnect
  6. Hopeless and Beaten
  7. Penance to Sorrow
  8. My Confession
  9. Worst is on its Way

PUBLICITATE
Comentarii

Muzică nouă

Korn anunţă o colaborare cu ADIDAS şi va lansa ceva special pe 27 octombrie

Korn are o istorie îndelungată cu brandul Adidas, dar nu una oficială. Chiar dacă solistul Jonathan Davis se îmbracă numai în haine Adidas modificate special pentru el, de abia acum s-a pus de o colaborare între trupă şi brand.

Publicat

pe

Colaborare Korn Adidas 2023
Colaborare Korn Adidas 2023 │ FOTO: Korn

Korn şi-a unit forţele cu Adidas Originals pentru a lansa o colecţie specială de produse pe 27 octombrie. Trupa îşi făcea apariţia pe scena rock-ului alternativ cu 30 de ani în urmă, venind cu o estetică mai apropiată de hip-hop. Muzicienii aveau dread-uri şi se îmbrăcau sport. O generaţie întreagă de fani a început să poarte treninguri Adidas.

Korn a avut şi o piesă "A.D.I.D.A.S" în 1996, dar aceea mai degrabă a şubrezit relaţia cu brandul. Asta pentru că este un acronim de la "All Day I Dream About Sex". Lucrurile s-au încălzit între timp între trupă şi brandul de haine, iar colecţia colaborativa foloseşte un stil inspirat de albumul "Life is Peachy" din 1996. Include două tricouri, un hanorac cu logo-ul cu 3 dungi şi cu cel al trupei pe faţă, plus două variante unice de trening.

Unul vine pe negru cu accente albe şi altul este mov şi lucios. Va exista şi o colecţie de pantofi sport, o ediţie custom de Campus 00s şi o ediţie specială de Supermodified. Ambele au simboluri Korn şi extra-uri, precum un breloc în formă de pană de chitară şi o cutie special branduită. Produsele se vor găsi pe adidas.com şi la anumiţi retaileri.

Revista Kerrang! scria în 2021 ca Adidas le-a oferit celor de la Korn produse gratuite spre final de ani 1990, dar nu a dorit să semneze un contract cu formaţia. Astfel în 1998 Korn semna o înţelegere cu Puma. Ultimul album lansat de Korn a fost "Requiem" în 2022, care venea după "The Nothing" din 2019. Am abut şi o ediţie specială "Requiem Mass", înregistrată într-o biserică veche. E un EP de fapt de piese live, care a implicat o veritabilă ceremonie la care au participat 300 de persoane.

În cadrul ceremoniei erau comemorate persoanele care au murit de Covid. Korn are la activ 14 albume, inclusiv unele experimentale, precum "Path of Totality", pe care cocheta cu drum 'n bass şi dubstep.

Citește în continuare