Urmărește-ne în Social Media

Michael Kiwanuka - Hero

În noul videoclip "Hero", Michael Kiwanuka aduce un omagiu "eroilor care au schimbat fața istoriei, dar care ne-au părăsit prea repede, din cauza violenței".

Eroii la care Kiwanuka face referire în noul său clip sunt personalități și artiști precum Martin Luther King, John Lennon, Marvin Gaye și Tupac.

""Hero" este o piesă despre felul în care comorile acestei lumi par întotdeauna să dispară de tinere și felul în care cei asupriți par a avea, de multe ori, cel mai mult de oferit", a detaliat Michael Kiwanuka.

Noul single "Hero" este extras de pe cel de-al treilea album al artistului, "Kiwanuka", așteptat pe piață pe 1 noiembrie.

Ascultând Bod Bylan sau Nirvana, Michael Kiwanuka a început să compună muzică și să scrie versuri doar de dragul muzicii, fără a intenționa să arate cuiva aceste încercări.

"Nimeni nu mi-ar fi acordat șansa de a cânta muzica care îmi place într-un concert, așa încât am început să compun propriile mele piese. Am făcut asta doar pentru a-mi menține pasiunea vie și pentru a-mi păstra sufletul cald."

Odată cu lansarea albumului "Home Again" și a single-ului de debut cu același nume, Michael a încetat să mai compună muzică doar pentru sufletul său, ajungând imediat în atenția publicului. Materialul discografic a ajuns pe locul 4 în UK Charts, artistul fiind desemnat apoi BBC Sound Of 2012 și intrând, în același an, pe lista scurtă a nominalizărilor pentru Mercury Prize. Deși titlul i-a revenit în final trupei indie pop Alt-J, performanța de a concura pentru un astfel de premiu este în sine o realizare, în contextul în care Michael se afla atunci la debutul său muzical.

PUBLICITATE
Comentarii