Urmărește-ne în Social Media

electronica, pop

Katy Perry, Luísa Sonza, Bruno Martini - Cry About It Later

Katy Perry a colaborat cu artista braziliană Luísa Sonza și DJ-ul Bruno Martini pentru un remix al piesei ”Cry About It Later”. Lansată la pachet cu un video cu versuri, melodia promite să ajungă în playlisturile acestei veri.

Publicat

pe

Katy continuă promovarea albumului "Smile", lansat în 2020, cu o versiune noua a piesei "Cry About It Later". Cu un pronunțat vibe EDM, grație amprentei lui Bruno Martini, single-ul beneficiază și de vocea senzuală a artistei Luísa Sonza, pe care o putem vedea și în clipul cu versuri al acestui remix. Luisa este o artistă braziliană în plină ascensiune, ce a lansat primul single, "Good Vibes", în 2017. Prin acest featuring, Katy le oferă un cadou muzical fanilor din Brazilia, cărora le este recunoscătoare pentru susținere.

"Nu știu ce s-ar întâmpla cu cariera mea fără fanii din Brazilia, sunt atât de loiali și de pasionali. Mereu mă asigur că sunt o prioritate în turneele mele", a declarat Katy Perry într-un interviu pentru o publicație din Brazilia.

Albumul "Smile" a fost înregistrat în perioada 2018 - 2020 și va fi lansat la finalul verii trecute, pe 28 august. Pentru noile piese, artista a colaborat cu o serie de compozitori și artiști reputați precum Charlie Puth, Brittany "Starrah" Hazzard și Josh Abraham, care a lucrat și cu Pink, 30 Seconds To Mars și Linkin Park, printre alții. De pe acest material, Katy a lansat single-uri ca "Daisies", "Smile" și "Champagne Problems".

Trending