Urmărește-ne în Social Media

electronica, pop

Katy Perry, Luísa Sonza, Bruno Martini - Cry About It Later

Katy Perry a colaborat cu artista braziliană Luísa Sonza și DJ-ul Bruno Martini pentru un remix al piesei ”Cry About It Later”. Lansată la pachet cu un video cu versuri, melodia promite să ajungă în playlisturile acestei veri.

Publicat

pe

Katy continuă promovarea albumului "Smile", lansat în 2020, cu o versiune noua a piesei "Cry About It Later". Cu un pronunțat vibe EDM, grație amprentei lui Bruno Martini, single-ul beneficiază și de vocea senzuală a artistei Luísa Sonza, pe care o putem vedea și în clipul cu versuri al acestui remix. Luisa este o artistă braziliană în plină ascensiune, ce a lansat primul single, "Good Vibes", în 2017. Prin acest featuring, Katy le oferă un cadou muzical fanilor din Brazilia, cărora le este recunoscătoare pentru susținere.

"Nu știu ce s-ar întâmpla cu cariera mea fără fanii din Brazilia, sunt atât de loiali și de pasionali. Mereu mă asigur că sunt o prioritate în turneele mele", a declarat Katy Perry într-un interviu pentru o publicație din Brazilia.

Albumul "Smile" a fost înregistrat în perioada 2018 - 2020 și va fi lansat la finalul verii trecute, pe 28 august. Pentru noile piese, artista a colaborat cu o serie de compozitori și artiști reputați precum Charlie Puth, Brittany "Starrah" Hazzard și Josh Abraham, care a lucrat și cu Pink, 30 Seconds To Mars și Linkin Park, printre alții. De pe acest material, Katy a lansat single-uri ca "Daisies", "Smile" și "Champagne Problems".

PUBLICITATE
Comentează

Muzică nouă

Katy Perry a lansat piesa de dans "When I'm Gone" alături de DJ-ul Alesso

Katy Perry îşi începe rezidenţa în Las Vegas lansând un "banger", o piesă dansabilă numai bună pentru cluburi, "When I'm Gone". Artizanul său este producătorul suedez de EDM Alesso, iar melodia are un sound curat, ritmat, catchy şi aduce un pic cu un track de la început de ani 2000.

Publicat

pe

Coperta single Katy Perry Alesso When I'm Gone
Coperta single Katy Perry Alesso When I'm Gone │ FOTO: Katy Perry

"When I'm Gone" este prima melodie nouă a lui Katy Perry din ultimele luni. Artista ne oferise în luna octombrie din 2021 un cover după Beatles, "All You Need is Love". Odată cu lansarea acestui single EDM artista a început o nouă etapă în cariera sa: o rezidenţă în Las Vegas, care va include şi debutul acestei melodii live. Între 29 decembrie şi 19 martie 2022 creatoarea hiturilor "Firework" şi "Hot N Cold" va putea fi ascultată de către cei care vizitează Vegas-ul.

În plus, Katy a anunţat că ne va oferi un videoclip oficial pentru track-ul scos cu Alesso, cu premiera pe 10 ianuarie 2022. Va putea fi văzut pentru prima dată în SUA pe ESPN şi în UK pe BT Sport la pauza finalei de fotbal colegial din SUA. Artista americană a subliniat într-o declaraţie oficială că se bucură că ea şi Alesso sunt împreună primii artişti care lansează un videoclip la pauza unui mare eveniment sportiv difuzat pe ESPN. DJ-ul nordic i-a trimis scheletul piesei "When I'm Gone" în urmă cu mai bine de un an, dar stelele s-au aliniat pentru a finaliza acest track abia recent, când artiştii au ajuns în Los Angeles.

Perry a lansat albumul cu numărul 6 din carieră, "Smile" în 2020. În 2021 ne-a oferit piesa "Electric", asociată fenomenului Pokemon şi sărbătorind 25 de ani de existenţă a lui Pikachu and co. Cine ajunge în Las Vegas până în martie va avea ocazia să o asculte pe Katy cântând un setlist generos de 19 piese. În el se află hituri precum "E.T", "Chained to the Rhythm", "Dark Horse" şi "It's Not the End of the World", dar şi "Waking Up In Vegas".

Rezidenţa va include şi spectacole speciale de Anul Nou.

Alesso este un DJ suedez în vârstă de 30 de ani, activ din 2010. A colaborat cu David Guetta, Ryan Tedder, Liam Payne, Hurts, Tove Lo, Calvin Harris şi Swedish House Mafia.

Citește în continuare

AGENDA DE CONCERTE

<< mai 2022 >>
lmmjvsd
25 26 27 28 29 30 1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31 1 2 3 4 5

Trending