Urmărește-ne în Social Media

pop

Katy Perry - Small Talk

Katy Perry a lansat o nouă piesă, numită "Small talk". Melodia primeşte un videoclip care e reprezentativ pentru momentele stânjenitoare când eşti forţat să faci conversaţie, deşi nu ai chef. Este de fapt o piesă de despărţire şi îi puteţi viziona videoclipul cu versuri în articol.

Publicat

pe

"Small Talk" este despre acel moment când tot ce a rămas dintr-o relaţie sunt discuţiile mărunte, cele despre vreme şi sarcini casnice. Katy Perry cântă şi despre tranziţia dinspre iubiţi spre străini sau prieteni. Noul single este compus împreună cu Johann Carlsson, care a lucrat cu Ariana Grande şi Demi Lovato, dar şi Charlie Puth şi Joacob Kasher Hindlin.

Această melodie vine după hitul văratic al lui Katy "Never Really Over", produs de Zedd şi având un beat plin de energie. Şi acel release a fost tot despre relaţii, dar parcă pe un ton mai optimist. Artista pop de 34 de ani începuse teaserele pentru noul single prin postarea de versuri pe Instagram. Videoclipul este plin de interacţiuni nepotrivite între doi colegi de muncă. Aceştia fie se ignoră, fie sunt foarte pasionali, prin îmbrăţişări, sărutări şi manifestări de afecţiune în public.

Katy Perry vine după un scandal care i-a afectat imaginea, după ce la final de iulie judecătorii au dat verdictul că piesă sa "Dark Horse" ar fi un plagiat. La 5 ani de la deschiderea acelui dosar a venit şi verdictul, care îi implică pe colaboratorii artistei, dar şi casele de discuri. Piesa vânduse peste 13 milioane de copii în 2014 şi primise şi o nominalizare la premiile Grammy.

Ascundea totuşi un secret: ritmul său a fost copiat după melodia "Joyful Noise" de la trupa Flame. Pentru a descoperi similaritatea trebuie să aduci la acelaşi tempo track-urile şi să coborî vocea lui Katy Perry cu o octavă. Acum se discută despre sumele ce trebuie plătite ca despăgubire artiştilor care au inspirat "Dark Horse". Tabloidele vehiculează o sumă de peste 2.7 milioane de dolari.

Ultimul album al lui Katy Perry a fost "Witness" din 2017, iar de atunci am mai putut asculta şi single-ul "365" la începutul acestui an. De producţia sa s-a ocupat DJ-ul german şi senzaţia EDM Zedd. Împăcată cu Taylor Swift şi gata să înceapă un nou capitol, Katy Perry ar putea lansa un album nou, după aceste single-uri care construiesc o imagine a unei vieţi personale cu relaţii sentimentale tumultoase.

Concerte & turnee

Katy Perry, Bruce Springsteen, Bon Jovi și Foo Fighters au cântat la evenimentul de inaugurare a mandatului lui Joe Biden - VIDEO

Învestirea lui Joe Biden a fost sărbătorită cu un concert ce a cuprins un lineup impresionant, cu artiști reprezentativi pentru o varietate de genuri muzicale. Katy Perry, Bruce Springsteen, Bon Jovi, Justin Timberlake, John Legend și Foo Fighters s-au numărat printre artiștii invitați să cânte la evenimentul "Celebrating America", fiecare interpretând câte o piesă cu mesaj.

Publicat

pe

Katy Perry la concertul de celebrare a inaugurării lui Joe Biden
Katy Perry la concertul de celebrare a inaugurării lui Joe Biden │ FOTO: Captură YouTube

Pe 20 ianuarie, Joe Biden a fost învestit în funcția de președinte al Statelor Unite. La două luni și jumătate de la alegerile prezidențiale, acesta a devenit oficial cel de-al 46-lea șef de stat al SUA, inaugurarea mandatului său bucurându-se de prezența unor artiști cu greutate.

Înaintea învestirii lui Joe Biden, Lady Gaga a cântat imnul Statelor Unite și Jennifer Lopez a interpretat un medley a două piese cu încărcătură patriotică, iar seara a avut loc evenimentul Celebrating America, prezentat de actorul Tom Hanks și transmis live de cinci televiziuni, dar și online, pe YouTube PIC și pe alte canale de social media. Concertul s-a desfășurat fără public, pentru a păstra măsurile de siguranță în contextul pandemiei de COVID-19.

"Această inaugurare reprezintă o oportunitate unică de a evidenția forța și spiritul unei Americi unite. Am fost martorii acțiunilor a nenumărați eroi în acest ultim an, oameni din prima linie care s-au dedicat cauzelor umanitare, așa că le spunem povestea, împărtășim și altora această lumină și sărbătorim ce este mai bun și mai frumos în această țară prin acest program", a delcarat CEO-ul YouTube PIC, Tony Allen.

Din lineup-ul concertului Celebrating America au făcut parte Katy Perry, Bruce Springsteen, Jon Bon Jovi, Justin Timberlake, John Legend, Demi Lovato și Foo Fighters, printre alții. Fiecare artist /trupă a folosit acest prilej pentru a transmite mesaje de bucurie, unitate și optimism. Puteți urmări cele mai importante momente mai jos.

Katy Perry - "Firework" (din cadrul concertului Celebrating America)

Bruce Springsteen - "Land of Hope and Dreams" (din cadrul concertului Celebrating America)

Jon Bon Jovi - "Here Comes the Sun" (din cadrul concertului Celebrating America)

Foo Fighters - "Times Like These" (din cadrul concertului Celebrating America)

John Legend - "Feeling Good" (din cadrul concertului Celebrating America)

Ant Clemons & Justin Timberlake - "Better Days" (din cadrul concertului Celebrating America)

Citește în continuare

AGENDA DE CONCERTE

<< mai 2021 >>
lmmjvsd
26 27 28 29 30 1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31 1 2 3 4 5 6

Trending

CLOSE
CLOSE