Urmărește-ne în Social Media

Justin Bieber & benny blanco - Lonely

Justin Bieber a lansat o piesă narativă, prin care își spune povestea, punctând momentele mai puțin plăcute ale carierei sale de succes. Compusă de benny blanco și Finneas, "Lonely" se adresează tuturor celor care au simțit apăsarea singurătății.

După o piesă cu mesaj înălțător, Justin Bieber intră în culisele propriei vieți, dezvăluind publicului partea mai puțin plăcută a faimei. Piesa "Lonely" și videoclipul ce o acompaniază spun povestea unui copil ajuns vedetă și rămas fără susținerea emoțională a unor prieteni adevărați. Rolul lui Justin din clip este interpretat de Jacob Tremblay, un actor canadian ce a devenit cunoscut odată cu interpretarea sa din drama întunecată "Room" (2015).

"Când el [Blanco] și Finneas mi-au arătat piesa asta, să fiu sincer, mi-a fost greu să o ascult, considerând cât de greu mi-a fost să trec peste anumite capitole.

Am intrat în studio și am cântat-o de la cap la coadă, ceea ce nu a fost ușor, dar am început să văd importanța relatării acestei povești! M-a făcut să realizez că fiecare dintre noi are momente în care se simte singur. Aflându-mă în poziția în care mă aflu, cred că e curajos să-ți arăți vulnerabilitatea și de asta cred că piesa asta este atât de puternică!

Iar Jacob Tremblay este atât de talentat. A fost emoționant să-l văd interpretându-mă pe mine", a detaliat Justin într-o postare pe Instagram.

Justin Bieber a lansat ultimul său album, "Changes", în luna februarie. Discul a debutat pe prima poziție în topul american Billboard, dar nu a reușit să impresioneze criticii, primind numai două stele din cinci din partea publicațiilor Rolling Stone, The Times, NME și The Independent.

PUBLICITATE
Comentarii

Lifestyle

Justin Bieber suferă de paralizie facială pe jumătate de faţă din cauza sindromului Ramsay Hunt

Fanii erau îngrijoraţi după ce Justin Bieber şi-a anulat câteva concerte la început de luna iunie, iar artistul a dezvăluit motivul acestor anulări pe Instagram. Tânărul de 28 de ani se luptă cu o boală numită Sindromul Ramsay Hunt, care i-a lăsat jumătate de faţă paralizată.

Publicat

pe

Justin Bieber paralizie faciala Ramsay Hunt
Justin Bieber paralizie faciala Ramsay Hunt │ FOTO: Justin Bieber www.instagram.com

Într-o postare video pe Instagram Justin Bieber a dezvăluit că paralizia facială de care suferă e provocată de Sindromul Ramsay Hunt. În clip artistul le arată fanilor că nu poate clipi cu unul dintre ochi şi nu poate zâmbi cu o parte a feţei. Acest sindrom este un efect secundar provocat de Zona Zoster, atunci când boala se manifestă la nivelul nervilor faciali din zona urechilor. Bieber a anunţat pe Instagram şi că acesta e modul corpului său de a îi spune să o lase mai moale o perioadă.

Muzicianul a adăugat şi că face exerciţii faciale pentru a reveni la normal, dar nu ştie cât timp îi va luă până îşi va reveni. Trebuia să cânte la Toronto şi în Washington DC în ultimele zile, dar avea şi concerte planificate pentru New York şi Los Angeles în iunie 2022. Pe lângă simptomele de paralizie facială, uneori sindromul mai sus amintit poate provoca surzenie în urechea din zona afectată. Partea bună e că pentru majoritatea celor afectaţi problemele sunt doar temporare.

Justin nu e singurul cu probleme de sănătate, deoarece soţia sa, Hailey Bieber a fost recent internată în spital pentru un cheag de sânge pe creier şi a suferit o operaţie pentru îşi repara un defect cardiac. Era vorba despre un orificiu în inimă cu diametru de 12-13 milimetri, care i-a provocat un mini atac cerebral, transportând acel cheag de sânge la creier.

Justin Bieber se afla în plin turneu global, după ce The Justin Bieber World Tour a fost amânat în 2021 din cauza pandemiei. A fost repornit în 2022 ca The Justice World Tour şi a fost din nou amânat în februarie, când artistul a fost testat pozitiv cu Covid-19. Piesele lansate de artist în ultimele luni includ colaborarea cu Don Toliver "Honest" şi "Up at Night" cu Kehlani. Justin a fost nominalizat la 8 categorii la Premiile Grammy din 2022, dar nu a luat nici un trofeu. În cariera sa de 13 ani are până acum 2 premii Grammy.

Citește în continuare
Concert Depeche Mode 2023

AGENDA DE CONCERTE

<< nov. 2022 >>
lmmjvsd
31 1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 1 2 3 4