Urmărește-ne în Social Media

Justin Bieber - Christmas Love

Justin Bieber sărbătoreşte 10 ani de la lansarea albumului de Crăciun "Under the Mistletoe" şi ne oferă un nou videoclip pentru piesa "Christmas Love". E vorba despre un videoclip animat, în care Justin şi soţia sa, dar şi prieteni au o escapadă la munte.

Se lasă cu schi şi snowboard, concursuri între prieteni, schimb de cadouri la cabană, cu aurora boreală pe fundal, care îi îndeamnă pe îndrăgostiţi să se sărute. Justin Bieber a lansat videoclipul animat al piesei "Christmas Love" pe 12 decembrie, strângând 1 milion de vizualizări în 24 de ore. "Christmas Love" se găsea pe primul album de Crăciun al lui Justin, "Under the Mistletoe", care a vândut 210.000 de unităţi în prima săptămână şi a intrat direct pe locul întâi în topul Billboard 200 în anul 2011.

Clipul văzut aici nu este singular, deoarece muzicianul alături de DreamBear Productions şi Tim Fox/ Bang Sangho au creat un album vizual. E vorba despre o colecţie de clipuri puse pe muzica albumului de Crăciun din 2011. Primul release este "Christmas Love" şi prezintă o vacanţă la schi şi snowboard a unor tineri. Al doilea material video este "Someday at Christmas" şi se axează pe vizualuri psihedelice şi o animaţie suprarealistă.

Pe acel album de Crăciun se mai aflau şi colaborări cu Mariah Carey, Boyz II Men, Busta Rhymes şi Usher, omul care l-a descoperit şi promovat pe Justin la începutul carierei sale. De pe acel LP s-a remarcat totuşi single-ul "Mistletoe", care a devenit deja un clasic de sărbători în SUA şi în alte ţări vestice. Acea piesă are 441 de milioane de vizualizări.

Pe Justin l-am văzut recent vizitând Marea Britanie pentru a cânta la Jingle Bell Ball la O2 Arena. L-au însoţit artişti ca Becky Hill, Jesy Nelson şi Olly Alexander de la Years & Years. Pe Justin îl aşteaptă un început de an 2022 ocupat, el fiind nominalizat la Premiile Grammy la categorii precum "Cel mai bun album", "Cea mai bună piesă", "Cel mai bun album vocal pop", "Cea mai bună reprezentaţie R&B", dar şi "Cea mai bună înregistrare".

În 2021, în luna martie tânărul a lansat albumului "Justice", care servea drept companion pentru LP-ul din 2020, "Changes". Acesta din urmă a generat mega hitul "Yummy", în vreme ce de pe discul din 2021 s-au remarcat single-urile "Holy", "Lonely" şi "Anyone". Piesa "Ghost" a avut parte şi de un videoclip special, cu Diane Keaton drept co-protagonistă.

Comentarii