Urmărește-ne în Social Media

Justin Bieber - Christmas Love

Justin Bieber sărbătoreşte 10 ani de la lansarea albumului de Crăciun "Under the Mistletoe" şi ne oferă un nou videoclip pentru piesa "Christmas Love". E vorba despre un videoclip animat, în care Justin şi soţia sa, dar şi prieteni au o escapadă la munte.

Se lasă cu schi şi snowboard, concursuri între prieteni, schimb de cadouri la cabană, cu aurora boreală pe fundal, care îi îndeamnă pe îndrăgostiţi să se sărute. Justin Bieber a lansat videoclipul animat al piesei "Christmas Love" pe 12 decembrie, strângând 1 milion de vizualizări în 24 de ore. "Christmas Love" se găsea pe primul album de Crăciun al lui Justin, "Under the Mistletoe", care a vândut 210.000 de unităţi în prima săptămână şi a intrat direct pe locul întâi în topul Billboard 200 în anul 2011.

Clipul văzut aici nu este singular, deoarece muzicianul alături de DreamBear Productions şi Tim Fox/ Bang Sangho au creat un album vizual. E vorba despre o colecţie de clipuri puse pe muzica albumului de Crăciun din 2011. Primul release este "Christmas Love" şi prezintă o vacanţă la schi şi snowboard a unor tineri. Al doilea material video este "Someday at Christmas" şi se axează pe vizualuri psihedelice şi o animaţie suprarealistă.

Pe acel album de Crăciun se mai aflau şi colaborări cu Mariah Carey, Boyz II Men, Busta Rhymes şi Usher, omul care l-a descoperit şi promovat pe Justin la începutul carierei sale. De pe acel LP s-a remarcat totuşi single-ul "Mistletoe", care a devenit deja un clasic de sărbători în SUA şi în alte ţări vestice. Acea piesă are 441 de milioane de vizualizări.

Pe Justin l-am văzut recent vizitând Marea Britanie pentru a cânta la Jingle Bell Ball la O2 Arena. L-au însoţit artişti ca Becky Hill, Jesy Nelson şi Olly Alexander de la Years & Years. Pe Justin îl aşteaptă un început de an 2022 ocupat, el fiind nominalizat la Premiile Grammy la categorii precum "Cel mai bun album", "Cea mai bună piesă", "Cel mai bun album vocal pop", "Cea mai bună reprezentaţie R&B", dar şi "Cea mai bună înregistrare".

În 2021, în luna martie tânărul a lansat albumului "Justice", care servea drept companion pentru LP-ul din 2020, "Changes". Acesta din urmă a generat mega hitul "Yummy", în vreme ce de pe discul din 2021 s-au remarcat single-urile "Holy", "Lonely" şi "Anyone". Piesa "Ghost" a avut parte şi de un videoclip special, cu Diane Keaton drept co-protagonistă.

PUBLICITATE
Comentarii

Lifestyle

Justin Bieber suferă de paralizie facială pe jumătate de faţă din cauza sindromului Ramsay Hunt

Fanii erau îngrijoraţi după ce Justin Bieber şi-a anulat câteva concerte la început de luna iunie, iar artistul a dezvăluit motivul acestor anulări pe Instagram. Tânărul de 28 de ani se luptă cu o boală numită Sindromul Ramsay Hunt, care i-a lăsat jumătate de faţă paralizată.

Publicat

pe

Justin Bieber paralizie faciala Ramsay Hunt
Justin Bieber paralizie faciala Ramsay Hunt │ FOTO: Justin Bieber www.instagram.com

Într-o postare video pe Instagram Justin Bieber a dezvăluit că paralizia facială de care suferă e provocată de Sindromul Ramsay Hunt. În clip artistul le arată fanilor că nu poate clipi cu unul dintre ochi şi nu poate zâmbi cu o parte a feţei. Acest sindrom este un efect secundar provocat de Zona Zoster, atunci când boala se manifestă la nivelul nervilor faciali din zona urechilor. Bieber a anunţat pe Instagram şi că acesta e modul corpului său de a îi spune să o lase mai moale o perioadă.

Muzicianul a adăugat şi că face exerciţii faciale pentru a reveni la normal, dar nu ştie cât timp îi va luă până îşi va reveni. Trebuia să cânte la Toronto şi în Washington DC în ultimele zile, dar avea şi concerte planificate pentru New York şi Los Angeles în iunie 2022. Pe lângă simptomele de paralizie facială, uneori sindromul mai sus amintit poate provoca surzenie în urechea din zona afectată. Partea bună e că pentru majoritatea celor afectaţi problemele sunt doar temporare.

Justin nu e singurul cu probleme de sănătate, deoarece soţia sa, Hailey Bieber a fost recent internată în spital pentru un cheag de sânge pe creier şi a suferit o operaţie pentru îşi repara un defect cardiac. Era vorba despre un orificiu în inimă cu diametru de 12-13 milimetri, care i-a provocat un mini atac cerebral, transportând acel cheag de sânge la creier.

Justin Bieber se afla în plin turneu global, după ce The Justin Bieber World Tour a fost amânat în 2021 din cauza pandemiei. A fost repornit în 2022 ca The Justice World Tour şi a fost din nou amânat în februarie, când artistul a fost testat pozitiv cu Covid-19. Piesele lansate de artist în ultimele luni includ colaborarea cu Don Toliver "Honest" şi "Up at Night" cu Kehlani. Justin a fost nominalizat la 8 categorii la Premiile Grammy din 2022, dar nu a luat nici un trofeu. În cariera sa de 13 ani are până acum 2 premii Grammy.

Citește în continuare

Concerte & turnee

Festivalul Sziget anunţă un program de evenimente culturale pentru ediţia din acest an; Iată headlinerii

Festivalul Sziget, una dintre cele mai mari atracţii ale circuitului de festivaluri din Europa va include începând din 2022 şi un program de evenimente de culturale. Aceasta este o premieră, care va însoţi reprezentaţiile unor headlineri cu nume mari, de la Arctic Monkeys la Dua Lipa, Calvin Harris şi Tame Impala.

Publicat

pe

Sziget Festival 2022
Sziget Festival 2022 │ FOTO: Sziget Festival mobile.twitter.com

Festivalul din Budapesta are loc între 10 şi 15 august 2022 şi va include pe lângă reprezentaţii muzicale şi evenimentele culturale. E vorba despre teatru, spectacole cu specific burlesc, comedie, dans contemporan, numere de jazz, folk şi world music. Pe listă se află şi Cirque du Sziget, care include reprezentaţii de circ, fără a implica animale totuşi, dar şi Magic Mirror, o scenă dedicată exprimării artistice a comunităţii LGBTQ.

Va fi înfiinţat şi un Global Village, care are scopul de a "aduce lumea împreună pe o singură scenă". Va avea loc şi un teatru urban uriaş, care va scăpa participanţii la festival de frici, ridicându-i foarte sus cu o macara pentru un show de dans la mare înălţime. Va fi şi un târg de produse şi lista de surprize continuă. Încercând să împace toate gusturile, Sziget Festival şi-a asigurat un lineup solid şi la scena nouă de muzică electronică, Samsung Colosseum.

Acolo îi vom auzi pe Ken Block, La Fleur, Matador, Paula Temple, Troxle, Sasha, Zioneer şi Joone. Organizatorii au promis o zonă specializată pe muzică electronică, cu petreceri de la prânz până dimineaţă a doua zi. La scenele principale apar Kings of Leon, Arctic Monkeys, dar şi Justin Bieber, Steve Aoki, Bastille, şi Sam Fender.

Festivalul se desfăşoară în inima Budapestei, pe Insula Obuda. O parte din categoriile de bilete şi abonamente sunt deja sold out, dar puteţi cumpăra un abonament pe 6 zile la 335 de euro, unul pe 3 zile la 236 euro şi se plătesc încă 150 de euro pentru un upgrade VIP. Biletele pe o zi costă 80 de euro. Festivalul se desfăşoară din 1993 încoace şi se ţine în general la începutul lunii august. Este considerat un soi de Woodstock european şi s-a înfrăţit cu festivalul Peninsula la începutul anilor 2000. Foarte important de spus că ediţiile din 2020 şi 2021 nu s-au ţinut din cauza pandemiei, deci ultima ediţie a fost în 2019.

Atunci au participat 530.000 de oameni.

Citește în continuare

AGENDA DE CONCERTE

<< oct. 2022 >>
lmmjvsd
26 27 28 29 30 1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31 1 2 3 4 5 6