Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Whitney Houston în videoclipul ”I Will Always Love You”Un videoclip Whitney Houston a depășit pragul de un miliard de vizualizări pe YouTube Brian May este "recunoscător să fie în viață" după o hemoragie la stomac Ewan McGregor cântând ”Endlessly”Urmărește-l pe Ewan McGregor cântând "Endlessly" de la Muse - VIDEO GenesisGenesis a început repetițiile pentru turneul de reunire din 2021 - FOTO Adele la SNLCum s-a descurcat Adele la SNL, în calitate de gazdă și comediant - VIDEO Concurenții care au trecut de cel de-al șaptelea episod X Factor 2020 - captură ecranA șaptea rundă de audiții de la X Factor 2020 a prezentat noi concurenți cu voci remarcabile

Videoclip oficial: Justin Bieber - Holy ft. Chance The Rapper

Justin Bieber se reconectează la valori morale precum bunătatea și generozitatea cu un single nou, intitulat "Holy" și lansat în colaborare cu Chance The Rapper. Mesajul transmis vine în întâmpinarea și aplanarea conflictelor care dezbină în prezent America.

Justin Bieber apelează la credință pentru a transmite un mesaj important, de unificare. Noul single "Holy" marchează "o nouă eră" pentru artistul canadian, care anunță odată cu această piesă că multe alte lucruri frumoase vor urma.

Videoclipul filmat pentru piesa "Holy" este un scurtmetraj în care îl vedem pe Justin Bieber în poziția unui muncitor în fabrică, ce se luptă pentru a duce un trai decent. Deși viața sa este departe de a fi una luxoasă, acesta se bucură de afecțiunea pe care i-o oferă iubita sa, dar și de bunătatea oamenilor generoși și altruiști, dispuși să ofere deliberat o mână de ajutor celor lipsiți de orizont. Lecția pe care artistul pare că încearcă să ne-o transmită este că, adeseori, oamenii săraci sunt mai bogați decât cei aflați în poziții privilegiate, bogăția lor constând în bunătatea cu care își tratează semenii.

Influențele gospel și soul ale piesei "Holy" amplifică mesajul cu nuanțe religioase, Justin Bieber creând astfel un imn pentru cei neajutorați. Chance The Rapper contribuie și el la transmiterea îndemnului la fapte altruiste, colaborarea promițând să-l readucă pe Justin Bieber pe primele poziții în topurile muzicii mainstream.

Reacțiile de după lansarea acestui single sunt deja foarte bune, clipul ajungând la aproape 3 milioane de vizualizări în doar 6 ore.

Citește mai multe despre Chance The RapperJustin Bieber
Videoclipuri cu Chance The RapperJustin Bieber
Publicat de Raluca Chirilă, Editor, pe .
CLOSE
CLOSE