Urmărește-ne în Social Media

Justin Bieber - Ghost

Justin Bieber a lansat pe 8 octombrie videoclipul piesei "Ghost", care include un invitat surpriză. E vorba despre actriţa Diane Keaton, poate cel mai mare nume pe care Bieber l-a adus în clipurile sale în ultima vreme. Melodia pop primeşte un videoclip în care îl vedem pe Bieber îmbrăcat în negru şi învăţând cum să facă faţă durerii de a pierde pe cineva.

Puţine staruri pop au îndrăznit să ia un track catchy cu 10 milioane de vizualizări ca "Ghost" şi să îi asocieze un clip ce începe cu o înmormântare. Justin Bieber şi Diane Keaton îşi asumă rolul de bunică şi nepot, iar Justin e tânărul plin de viaţă care îşi ajută bunica să depăşească şocul pierderii soţului la 2 ani după acel moment traumatizant. Cei doi trec printr-un makeover şi o seară de party.

Justin apare în două ipostaze: omul care îi ridică moralul bunicii sale şi îi caută un iubit pe Tinder, dar şi cel care îşi ia câteva momente pentru el, pentru a jeli persoana dragă. Îi vedem pe cei doi acceptând pierderea la final, plimbându-se pe plajă şi împrăştiind cenuşa în Ocean. Videoclipul a strâns 7.5 milioane de vizualizări în nici 2 zile şi ar fi avut o lansare la fix de Mother's Day-ul american pe 8 mai sau de Ziua Internaţională a Femeii pe 8 martie.

"Ghost" este un single extras de pe albumul lui Bieber "Justice", lansat în luna martie a acestui an. Clipul cel nou este regizat de celebrul Colin Tiley, care are în CV clipuri create pentru Halsey, Shawn Mendes, J Balvin, Cardi B, Sean Paul, Fergie, Chris Brown, Machine Gun Kelly şi alte zeci de artişti.

Diane Keaton este una dintre cele mai mari actriţe de la Hollywood, are un premiu Oscar şi a jucat în 73 de filme. Printre cele mai celebre se numără "Annie Hall" cu Woody Allen, "Something's Gotta Give" cu Jack Nicholson, dar şi "Love and Death" sau "The Family Stone". Ultima mare producţie în care a fost implicată a fost "The Young Pope", unde joacă rolul figurii materne pentru Jude Law, care este noul Papă de la Vatican.

Justin Bieber a apărut la final de vară pe o piesă a lui Skrillex şi Don Toliver, "Don't Go". L-am văzut şi în episodul de reuniune "Friends".

PUBLICITATE
Comentarii

Industria muzicala

Justin Bieber și-a vândut catalogul muzical pentru 200 de milioane de dolari

Justin Bieber, unul dintre cei mai bine vânduți cântăreți contemporani, se alătură unui grup tot mai mare de artiști care își vând discografiile. Află ce înseamnă acest lucru atât pentru Bieber, cât și pentru compania care plătit 200 de milioane de dolari pentru muzica lui.

Publicat

pe

Justin Bieber
Justin Bieber │ FOTO: Captură YouTube

Compania Hipgnosis Songs Capital a achiziționat drepturile lui Bieber asupra catalogului său muzical. Afacerea a avut un preț de aproximativ 200 de milioane de dolari, devenind cea mai profitabilă pentru orice artist din generația lui Bieber. Este, de asemenea, cea mai mare achiziție a companiei Hipgnosis până în prezent, acoperind toate cele 290 de titluri din catalogul lui Bieber, lansate înainte de 31 decembrie 2021.

Hipgnosis Songs Capital deține acum controlul asupra unora dintre cele mai mari hituri din ultimii ani, printre care "Baby" și "Sorry". Acest lucru înseamnă că Hipgnosis va primi o sumă de bani de fiecare dată când o melodie pe care o deține este ascultată pe serviciile de streaming sau folosită pe radio, TV sau în filme.

În mod normal, cataloagele mai noi, cum ar fi cel al lui Bieber, sunt considerate investiții mai riscante, deoarece pot să nu fie susținute de trecerea timpului. De multe ori se vând pentru sume mai mici decât cataloagele artiștilor cu o anumită "istorie". Cu toate acestea, succesul lui Bieber a fost de netăgăduit încă de la albumul său de debut din 2009, "My World".

În ceea ce-l privește pe Justin Bieber, el a avut de ales - să continue să culeagă recompensele de fiecare dată când unul dintre hiturile sale este difuzat sau să încaseze acum și să vândă drepturile pentru o sumă forfetară. Artistul de 28 de ani a ales a doua variantă. De asemenea, melodiile lui Bieber vor continua să fie administrate de Universal Music, casa de discuri cu care a colaborat artistul.

Justin Bieber are o perioadă mai liniștită în carieră. Cântărețul s-a văzut nevoit să amâne concertele rămase din turneul "Justice" pentru o perioadă nedeterminată. Turneul, care inițial era programat să debuteze în 2020, a fost amânat și reprogramat de mai multe ori, inițial din cauza pandemiei, iar recent din cauza sindromului Ramsay Hunt care i-a provocat lui Bieber paralizie facială.

Citește în continuare