Urmărește-ne în Social Media

Radu Sîrbu - Răspuns

Radu Sîrbu, fost membru al trupei O-Zone, a lansat videoclipul unei piese romantice, intitulate ”Răspuns”. Melodia le transmite un mesaj optimist tuturor cuplurilor care au fost nevoite să-și amâne nunțile din cauza restricțiilor impuse de pandemie.

Piesa "Răspuns"  este produsă și compusă de Radu Sîrbu împreună cu soția lui, Sianna (Ana Sîrbu). La realizarea videoclipului au participat mai multe cupluri, atât din Moldova, cât și din România, printre care: Lilia Ojovan (Lilu) și Călin Roșca, Raluca și Marius Onuc, Diana Botnaru și Lilian Băietrău, Natalia și Marius Brașoveanu, Iulia și Radu Capbătut.

Radu Sîrbu: "Cei ce știu să iubească, să nu uite că dragostea nu are termen de valabilitate și că totul va fi bine"

"Am ales să lansez piesa "Răspuns" în această perioadă dificilă pentru noi toți pentru că știu, multe cupluri și-au amânat evenimentele din motive bine cunoscute, iar eu am dorit să le transmit un mesaj frumos care să ajungă la inimile lor, iar cei ce știu să iubească, să nu uite că dragostea nu are termen de valabilitate și că totul va fi bine! Sper că am reușit să ating coarda sensibilă iar mesajul meu vă ajunge acolo unde trebuie.

Țin să mulțumesc din suflet "Mesagerilor Iubirii", cuplurilor care au fost de acord și au participat la acest proiect și, care au acceptat propunerea de colaborare fără să ezite, chiar dacă încă nu auziseră piesa.

Inițial am avut în plan să organizăm un casting, să filmăm actori care să interpreteze rolul cuplurilor din acest videoclip, dar, ulterior, împreuna cu echipa Rassada Music am hotărât că va fi mai bine dacă mesagerii noștri vor fie oameni cu povești reale de iubire, care au trăit cu adevărat emoțiile acestui moment magic", a declarat Radu Sîrbu.

PUBLICITATE
Comentarii

Muzică nouă

Radu Sîrbu (ex O-Zone) a lansat "Eu Nu Te Regret", în colaborare cu Sianna - AUDIO

Radu Sirbu a lansat "Eu Nu Te Regret", o colaborare cu Sianna, care este și co-autoarea piesei. Melodia este disponibilă în articol, te invităm să o asculți.

Publicat

pe

Artwork Radu Sîrbu - Eu Nu Te Regret feat. Sianna
Artwork Radu Sîrbu - Eu Nu Te Regret feat. Sianna │ FOTO: Radu Sîrbu

După ce a lansat în toamna anului trecut "În Ochii Tai", o piesă de dragoste dansantă, presărată cu influențele sound-ului anilor '90, Radu Sîrbu revine cu "Eu Nu Te Regret", în colaborare cu Sianna. Noua piesă se bucură de un sound energic, dar are un mesaj pentru cei care au trecut printr-o relație mai puțin armonioasă.

"Eu Nu Te Regret" este inspirată din multiplele povești de despărțire auzite în viața de zi cu zi, care păstrează totuși mesajul pozitiv, întrucât orice sfârșit e un nou început. Piesa este produsă, mixată și masterizată de Radu Sirbu în studiourile Rassada Music.

Radu Sîrbu și Sianna formează un cuplu de mai bine de 20 de ani. Cei doi nu sunt la prima colaborare, lansând anterior piese precum "Dacă Tu Rămâi", "O Inima La Doi", "Hello", "Rain Falling Down" sau "Love Is Not A Reason To Cry".

AUDIO: Radu Sîrbu - Eu Nu Te Regret feat. Sianna

Citește în continuare
Show Lord of the Dance 2023

AGENDA DE CONCERTE

<< mart. 2023 >>
lmmjvsd
27 28 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31 1 2