Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Connect-R, Liviu Teodorescu, Cedry2k - Inapoi La Zero"Înapoi La Zero", cu Cedry2k, Connect-R și Liviu Teodorescu - VIDEO TEASER Miley Cyrus - Live from Whisky a Go GoVIDEO: Miley Cyrus a cântat piese The Cure și The Cranberries la #SOSFest Alexandra Sîrghi în audițiile de la X Factor 2020Alexandra Sîrghi a adus emoția pe scena de la X Factor 2020 - VIDEO East European Comic ConEast European Comic Con se reprogramează în iunie 2021 - DETALII BILETE Adele - Send My Love (To Your New Lover)Adele va fi gazda următorului episod Saturday Night Live (SNL) Tavi Clonda deghizat în Madonna la "Te cunosc de undeva!" pe 17 octombrie 2020Deghizat în Madonna, Tavi Clonda marchează a doua victorie la "Te cunosc de undeva!" - VIDEO

Videoclip oficial: Radu Sîrbu - Răspuns

Radu Sîrbu, fost membru al trupei O-Zone, a lansat videoclipul unei piese romantice, intitulate ”Răspuns”. Melodia le transmite un mesaj optimist tuturor cuplurilor care au fost nevoite să-și amâne nunțile din cauza restricțiilor impuse de pandemie.

Piesa "Răspuns"  este produsă și compusă de Radu Sîrbu împreună cu soția lui, Sianna (Ana Sîrbu). La realizarea videoclipului au participat mai multe cupluri, atât din Moldova, cât și din România, printre care: Lilia Ojovan (Lilu) și Călin Roșca, Raluca și Marius Onuc, Diana Botnaru și Lilian Băietrău, Natalia și Marius Brașoveanu, Iulia și Radu Capbătut.

Radu Sîrbu: "Cei ce știu să iubească, să nu uite că dragostea nu are termen de valabilitate și că totul va fi bine"

"Am ales să lansez piesa "Răspuns" în această perioadă dificilă pentru noi toți pentru că știu, multe cupluri și-au amânat evenimentele din motive bine cunoscute, iar eu am dorit să le transmit un mesaj frumos care să ajungă la inimile lor, iar cei ce știu să iubească, să nu uite că dragostea nu are termen de valabilitate și că totul va fi bine! Sper că am reușit să ating coarda sensibilă iar mesajul meu vă ajunge acolo unde trebuie.

Țin să mulțumesc din suflet "Mesagerilor Iubirii", cuplurilor care au fost de acord și au participat la acest proiect și, care au acceptat propunerea de colaborare fără să ezite, chiar dacă încă nu auziseră piesa.

Inițial am avut în plan să organizăm un casting, să filmăm actori care să interpreteze rolul cuplurilor din acest videoclip, dar, ulterior, împreuna cu echipa Rassada Music am hotărât că va fi mai bine dacă mesagerii noștri vor fie oameni cu povești reale de iubire, care au trăit cu adevărat emoțiile acestui moment magic", a declarat Radu Sîrbu.

Citește mai multe despre Radu Sîrbu
Videoclipuri cu Radu Sîrbu
Publicat de Raluca Chirilă, Editor, pe .
CLOSE
CLOSE