Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Connect-R, Liviu Teodorescu, Cedry2k - Inapoi La Zero"Înapoi La Zero", cu Cedry2k, Connect-R și Liviu Teodorescu - VIDEO TEASER Miley Cyrus - Live from Whisky a Go GoVIDEO: Miley Cyrus a cântat piese The Cure și The Cranberries la #SOSFest Alexandra Sîrghi în audițiile de la X Factor 2020Alexandra Sîrghi a adus emoția pe scena de la X Factor 2020 - VIDEO East European Comic ConEast European Comic Con se reprogramează în iunie 2021 - DETALII BILETE Adele - Send My Love (To Your New Lover)Adele va fi gazda următorului episod Saturday Night Live (SNL) Tavi Clonda deghizat în Madonna la "Te cunosc de undeva!" pe 17 octombrie 2020Deghizat în Madonna, Tavi Clonda marchează a doua victorie la "Te cunosc de undeva!" - VIDEO

Videoclip oficial: ALMA - My Mama Told Me

ALMA, tânăra artistă din Bulgaria cunoscută pentru hitul "Perfect", a lansat single-ul "My Mama Told Me", cea de-a cincea piesă din cariera sa.

Piesa "My Mama Told Me" este compusă împreună cu reputatul producător bulgar Pavell. Single-ul cu sound dance vorbește în versuri despre tinerețe și greșelile făcute de oamenii lipsiți de experință și aflați în căutarea identității.

"My Mama Told Me" vine însoțită de un videoclip filmat într-o școală, în care ALMA se trezește într-o realitate paralelă. Coregrafia este o reprezentare a emoțiilor și gândurilor artistei, ce se află într-o dilemă existențială.

Anterior acestei piese, ALMA a lansat balada "Be Alright", o piesă despre dragoste și speranță în contextul pandemic. Piesa a fost inclusă în peste 40 de playlisturi din Bulgaria, Polonia, România, Germania, Italia, Grecia, Turcia și Ucraina.

ALMA a cucerit inimile oamenilor odată cu lansarea primei sale piese, "Perfect", care s-a bucurat de succes în topurile muzicale din Polonia, Rusia sau Grecia, devenind ulterior și cea mai populară melodie bulgară în 2019.

În urmă cu câteva luni, ALMA a fost premiată cu "Debutul anului" la Premiile anuale muzicale bulgare și a fost nominalizată în categoria "Cea mai bună artistă".

Citește mai multe despre ALMA
Videoclipuri cu ALMA
Publicat de Raluca Chirilă, Editor, pe .
CLOSE
CLOSE