Urmărește-ne în Social Media

benny blanco, BTS & Snoop Dogg - Bad Decisions

benny blanco, BTS și Snoop Dogg ne aduc piesa de rezistență din playlist-ul cu hituri de vară. Noul lor single se numește ”Bad Decisions” și are acel sound dance-pop exploziv, cu ceva swag, care ajunge fără probleme la publicul tânăr și nu numai.

Vara nu s-a terminat, iar benny blanco, BTS și Snoop Dogg sunt aici pentru a se asigura că rămânem pe ringul de dans. Noul single "Bad Decisions" vine acompaniat de un videoclip în regia lui Ben Sinclair, în care protagonist este benny blanco. Băieții de la BTS, chiar dacă nu apar în acest clip, își fac simțită prezența pe parcursul întregului video, ei jucând rolul idolilor unui fan înrăit, respectiv Blanco. Tot firul narativ se învârte în jurul unui mult-așteptat concert BTS, pentru care Benny face tot felul de pregătiri, așa cum te-ai aștepta să se întâmple cu un adevărat fanatic. Snoop Dogg joacă singurul rol pentru care nu are nevoie să intre în personaj: el este rapper-ul cool, ușor rupt de context, care-și livrează textul cu swag.

"Bad Decisions" este prima piesă pe care BTS o lansează de când au apărut zvonurile că trupa ia o pauză. Potrivit lui J-Hope, însă, aceste zvonuri nu au legătură cu realitatea, trupa continuându-și activitatea ca și până acum, chiar dacă unii dintre membrii grupului vor lucra, în paralel, la proiecte solo.

În ce-l privește pe benny blanco, noul single nu este deloc o surpriză. Acesta este un fan declarat BTS, producătorul aflându-se la cea de-a doua colaborare cu grupul de K-Pop.

Comentarii