Urmărește-ne în Social Media

Justin Bieber - Honest (feat Don Toliver)

Justin Bieber etalează o imagine de bad boy în noul său videoclip, "Honest". Deşi suntem în prag de vară, tânărul artist este filmat la o cabană în plin viscol şi pe jetsky. Noul track e mai degrabă rap şi trap, decât obişnuitul pop.

"Honest" este o colaborare cu rapperul Don Toliver şi include momente amuzante, împuşcături şi coregrafii demne de "Charlie's Angels". Beat-ul poartă semnătura lui Benny Blanco şi are un bas care va încinge toate cluburile de pe glob. Secţiunea lui Don Toliver face acest single să sune a hit, iar Justin Bieber a creat 2-3 coregrafii care vor fi hit pe TikTok cu siguranţă. Singurul mister al acestei creaţii artistice este motivul pentru care Justin Bieber apare cu o cagulă pe cap. Noul videoclip este regizat de către Cole Bennett.

"Honest" este primul single lansat de Bieber de la "Ghost" încoace, unde a făcut senzaţie chimia sa cu actriţa Diane Keaton. În aceeaşi cu lansarea noului single artistul ne-a oferit şi un soi de parodie şi making of pentru "Honest", sub numele de "I Feel Funny". Cu această ocazie am aflat că Bieber nu a văzut nici urmă de zăpadă sau viscol şi totul a fost făcut din green screen şi CGI.

Tânărul superstar se află în plin turneu american, unul care se va întinde până la începutul lunii iulie 2022. Justin a avut o apariţie surpriză la festivalul Coachella la mijlocul lunii aprilie pentru a interpreta melodia "Peaches" în timpul setului lui Daniel Caesar. Muzicianul are concerte programate în Europa în 2023, cu câteva opriri în Scoţia şi Marea Britanie.

La început de primăvară Justin Bieber a colaborat din nou cu Kehlani după câţiva ani, iar în perioada Crăciunului din 2022 ne-a oferit un cadou, piesa şi clipul animat "Christmas Love". Ultimul LP lansat de el a fost "Justice" în 2021, venind imediat după "Changes" din 2020. "Justice" a fost al optulea album al lui Justin, cu peste 8 milioane de copii vândute la nivel global şi cu peste 12 miliarde de stream-uri strânse la nivel global.

A avut şi 8 nominalizări la premiile Grammy.

PUBLICITATE
Comentarii

Industria muzicala

Justin Bieber și-a vândut catalogul muzical pentru 200 de milioane de dolari

Justin Bieber, unul dintre cei mai bine vânduți cântăreți contemporani, se alătură unui grup tot mai mare de artiști care își vând discografiile. Află ce înseamnă acest lucru atât pentru Bieber, cât și pentru compania care plătit 200 de milioane de dolari pentru muzica lui.

Publicat

pe

Justin Bieber
Justin Bieber │ FOTO: Captură YouTube

Compania Hipgnosis Songs Capital a achiziționat drepturile lui Bieber asupra catalogului său muzical. Afacerea a avut un preț de aproximativ 200 de milioane de dolari, devenind cea mai profitabilă pentru orice artist din generația lui Bieber. Este, de asemenea, cea mai mare achiziție a companiei Hipgnosis până în prezent, acoperind toate cele 290 de titluri din catalogul lui Bieber, lansate înainte de 31 decembrie 2021.

Hipgnosis Songs Capital deține acum controlul asupra unora dintre cele mai mari hituri din ultimii ani, printre care "Baby" și "Sorry". Acest lucru înseamnă că Hipgnosis va primi o sumă de bani de fiecare dată când o melodie pe care o deține este ascultată pe serviciile de streaming sau folosită pe radio, TV sau în filme.

În mod normal, cataloagele mai noi, cum ar fi cel al lui Bieber, sunt considerate investiții mai riscante, deoarece pot să nu fie susținute de trecerea timpului. De multe ori se vând pentru sume mai mici decât cataloagele artiștilor cu o anumită "istorie". Cu toate acestea, succesul lui Bieber a fost de netăgăduit încă de la albumul său de debut din 2009, "My World".

În ceea ce-l privește pe Justin Bieber, el a avut de ales - să continue să culeagă recompensele de fiecare dată când unul dintre hiturile sale este difuzat sau să încaseze acum și să vândă drepturile pentru o sumă forfetară. Artistul de 28 de ani a ales a doua variantă. De asemenea, melodiile lui Bieber vor continua să fie administrate de Universal Music, casa de discuri cu care a colaborat artistul.

Justin Bieber are o perioadă mai liniștită în carieră. Cântărețul s-a văzut nevoit să amâne concertele rămase din turneul "Justice" pentru o perioadă nedeterminată. Turneul, care inițial era programat să debuteze în 2020, a fost amânat și reprogramat de mai multe ori, inițial din cauza pandemiei, iar recent din cauza sindromului Ramsay Hunt care i-a provocat lui Bieber paralizie facială.

Citește în continuare