Urmărește-ne în Social Media

Justin Bieber - Honest (feat Don Toliver)

Justin Bieber etalează o imagine de bad boy în noul său videoclip, "Honest". Deşi suntem în prag de vară, tânărul artist este filmat la o cabană în plin viscol şi pe jetsky. Noul track e mai degrabă rap şi trap, decât obişnuitul pop.

"Honest" este o colaborare cu rapperul Don Toliver şi include momente amuzante, împuşcături şi coregrafii demne de "Charlie's Angels". Beat-ul poartă semnătura lui Benny Blanco şi are un bas care va încinge toate cluburile de pe glob. Secţiunea lui Don Toliver face acest single să sune a hit, iar Justin Bieber a creat 2-3 coregrafii care vor fi hit pe TikTok cu siguranţă. Singurul mister al acestei creaţii artistice este motivul pentru care Justin Bieber apare cu o cagulă pe cap. Noul videoclip este regizat de către Cole Bennett.

"Honest" este primul single lansat de Bieber de la "Ghost" încoace, unde a făcut senzaţie chimia sa cu actriţa Diane Keaton. În aceeaşi cu lansarea noului single artistul ne-a oferit şi un soi de parodie şi making of pentru "Honest", sub numele de "I Feel Funny". Cu această ocazie am aflat că Bieber nu a văzut nici urmă de zăpadă sau viscol şi totul a fost făcut din green screen şi CGI.

Tânărul superstar se află în plin turneu american, unul care se va întinde până la începutul lunii iulie 2022. Justin a avut o apariţie surpriză la festivalul Coachella la mijlocul lunii aprilie pentru a interpreta melodia "Peaches" în timpul setului lui Daniel Caesar. Muzicianul are concerte programate în Europa în 2023, cu câteva opriri în Scoţia şi Marea Britanie.

La început de primăvară Justin Bieber a colaborat din nou cu Kehlani după câţiva ani, iar în perioada Crăciunului din 2022 ne-a oferit un cadou, piesa şi clipul animat "Christmas Love". Ultimul LP lansat de el a fost "Justice" în 2021, venind imediat după "Changes" din 2020. "Justice" a fost al optulea album al lui Justin, cu peste 8 milioane de copii vândute la nivel global şi cu peste 12 miliarde de stream-uri strânse la nivel global.

A avut şi 8 nominalizări la premiile Grammy.

PUBLICITATE
Comentarii

Lifestyle

Justin Bieber suferă de paralizie facială pe jumătate de faţă din cauza sindromului Ramsay Hunt

Fanii erau îngrijoraţi după ce Justin Bieber şi-a anulat câteva concerte la început de luna iunie, iar artistul a dezvăluit motivul acestor anulări pe Instagram. Tânărul de 28 de ani se luptă cu o boală numită Sindromul Ramsay Hunt, care i-a lăsat jumătate de faţă paralizată.

Publicat

pe

Justin Bieber paralizie faciala Ramsay Hunt
Justin Bieber paralizie faciala Ramsay Hunt │ FOTO: Justin Bieber www.instagram.com

Într-o postare video pe Instagram Justin Bieber a dezvăluit că paralizia facială de care suferă e provocată de Sindromul Ramsay Hunt. În clip artistul le arată fanilor că nu poate clipi cu unul dintre ochi şi nu poate zâmbi cu o parte a feţei. Acest sindrom este un efect secundar provocat de Zona Zoster, atunci când boala se manifestă la nivelul nervilor faciali din zona urechilor. Bieber a anunţat pe Instagram şi că acesta e modul corpului său de a îi spune să o lase mai moale o perioadă.

Muzicianul a adăugat şi că face exerciţii faciale pentru a reveni la normal, dar nu ştie cât timp îi va luă până îşi va reveni. Trebuia să cânte la Toronto şi în Washington DC în ultimele zile, dar avea şi concerte planificate pentru New York şi Los Angeles în iunie 2022. Pe lângă simptomele de paralizie facială, uneori sindromul mai sus amintit poate provoca surzenie în urechea din zona afectată. Partea bună e că pentru majoritatea celor afectaţi problemele sunt doar temporare.

Justin nu e singurul cu probleme de sănătate, deoarece soţia sa, Hailey Bieber a fost recent internată în spital pentru un cheag de sânge pe creier şi a suferit o operaţie pentru îşi repara un defect cardiac. Era vorba despre un orificiu în inimă cu diametru de 12-13 milimetri, care i-a provocat un mini atac cerebral, transportând acel cheag de sânge la creier.

Justin Bieber se afla în plin turneu global, după ce The Justin Bieber World Tour a fost amânat în 2021 din cauza pandemiei. A fost repornit în 2022 ca The Justice World Tour şi a fost din nou amânat în februarie, când artistul a fost testat pozitiv cu Covid-19. Piesele lansate de artist în ultimele luni includ colaborarea cu Don Toliver "Honest" şi "Up at Night" cu Kehlani. Justin a fost nominalizat la 8 categorii la Premiile Grammy din 2022, dar nu a luat nici un trofeu. În cariera sa de 13 ani are până acum 2 premii Grammy.

Citește în continuare
Concert Depeche Mode 2023

AGENDA DE CONCERTE

<< dec. 2022 >>
lmmjvsd
28 29 30 1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31 1