Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Katy Perry la concertul de celebrare a inaugurării lui Joe BidenKaty Perry, Bruce Springsteen, Bon Jovi și Foo Fighters au cântat la evenimentul de inaugurare a mandatului lui Joe Biden - VIDEO Jennifer Lopez la învestirea lui Joe BidenJennifer Lopez a cântat la învestirea lui Joe Biden, emoționând publicul cu un mesaj în spaniolă - VIDEO Lady Gaga canta imnul SUA investire Joe Biden 2021Urmăreşte-o pe Lady Gaga cântând imnul SUA la investirea lui Joe Biden - VIDEO Anthony Hopkins și Jodie Foster în cadrul seriei "Actors on Actors"Anthony Hopkins și Jodie Foster reuniți după 30 de ani de la "Tăcerea mieilor" - VIDEO Billie Eillish / RosaliaBillie Eilish și Rosalia lansează piesa "Lo Vas a Olvidar", de pe soundtrack-ul "Euphoria" New RadicalsNew Radicals va cânta din nou "You Get What You Give", după 22 de ani de pauză. Trupa se reunește grație lui Joe Biden

Videoclip oficial: Chris Cornell - Patience (cover Guns N' Roses)

Pe 20 iulie, regretatul muzician ar fi împlinit 56 de ani, iar familia sa a marcat ocazia prin lansarea cover-ului "Patience". Varianta reinterpretată beneficiază de un videoclip emoționant, ce prezintă fotografii cu momente din viața lui Chris Cornell. Materialul este disponibil în articol.

"Patience" a fost inițial lansată în 1989 și se găsește pe albumul "Lies". Melodia a prezentat o latură mai sensibilă a trupei, grație instrumentalului acustic, tempo-ului rar și ușor și versurilor profunde. Chris Cornell nu se îndepărtează prea mult de original, interpretând melodia la o chitară acustică, dar versiunea sa se mândrește cu o profunzime suplimentară, marcată de elemente de percuție și sintetizator.

Lansarea cover-ului a fost însoțită de următorul mesaj:

"Ziua lui de naștere a părut momentul perfect pentru a împărtăși acest lucru și pentru a-l celebra pe Chris, vocea, muzica, poveștile și arta sa. Un om nu este cu adevărat plecat dintre noi atâta timp cât numele lui este încă rostit ... și, prin arta sa, sufletul unui artist arde la fel de puternic ca oricând asupra tuturor celor care și-l reamintesc. Lansarea muzicii care a fost specială pentru Chris păstrează o parte din el aici cu noi - inima și sufletul său. Dragostea și moștenirea lui".

În altă ordine de idei, fiica cea mică a lui Cornell, Toni, calcă pe urmele tatălui ei. De curând, a lansat primul său single solo, "Far Away Places", și a adus un omagiu răposatului lor tată prin mai multe eforturi muzicale. Toni a donat unei organizații umanitare 20.000 de dolari din încasările provenite din cover-ului "Nothing Compares 2U", realizat în duet cu tatăl ei său. Recent, tânăra a interpretat "Hunger Strike" (Temple of Dog), în cadrul unui eveniment live streaming ce a avut ca scop strângerea de fonduri în lupta cu COVID-19.

Mai mult, fiica cea mare a artistului, Lily Cornell-Silver, a lansat un podcast care abordează aspecte ale sănătății mintale.

Citește mai multe despre Chris Corner
Videoclipuri cu Chris Corner
Publicat de Alina Ghimus, redactor, pe .
CLOSE
CLOSE