Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Tavi Clonda în rolul lui Adam Lambert la "Te cunosc de undeva!" pe 19 septembrie 2020Tavi Clonda (Adam Lambert) n-a putut fi oprit de Putin & Obama la "Te cunosc de undeva!" Concurenții care au trecut de cel de-al doilea episod X Factor 2020 - captură ecranX Factor 2020: Ce concurenți au trecut mai departe după cel de-al doilea episod Trupa Super 4 la X Factor 2020 - captură ecranSuper 4 sunt italienii care au venit să cucerească X Factor România 2020 - VIDEO South Park prezintă "The Pandemic Special"South Park va lansa un episod de o oră despre COVID-19 - TRAILER Videoclip Madonna Swae Lee CraveMadonna își va regiza propriul film biografic Bucharest - One Heart. One StoryiMapp Bucharest 2020 se ține online, în cadrul proiectului Bucharest - One Heart. One Story

Fiica lui Chris Cornell a lansat "Nothing Compares 2 U", cântată în duet cu tatăl ei - AUDIO

De Ziua Tatălui, fiica lui Chris Cornell a lansat un cover al piesei "Nothing Compares 2 U". Toni cântă această versiune împreună cu tatăl ei, căruia îi transmite cu acest prilej un mesaj emoționant: ”Te iubesc și mi-e foarte dor de tine”.
Toni & Chris Cornell

Toni & Chris Cornell

Toni Cornell, fiica de 13 ani a regretatului solist Soundgarden, a marcat Ziua Tatălui lansând o piesă înregistrată în duet cu Chris. Este vorba despre un cover al melodiei "Nothing Compares 2 U", compusă de Prince și lansată de Sinead O'Connor.

Înregistrarea, neprezentată publicului până acum, a venit însoțită de o scrisoare înduioșătoare, în care Toni îi spune lui Chris Cornell că a fost cel mai bun tată pe care l-a putut avea cineva.

Tăticule,

Te iubesc și mi-e foarte dor de tine. Ai fost cel mai bun tată pe care l-ar putea avea cineva. Relația noastră a fost atât de specială, iar tu ai fost mereu alături de mine. Mi-ai dat curaj atunci când eu nu aveam. Ai crezut în mine atunci când eu nu am crezut. Îmi lipsește iubirea ta în fiecare zi. Înregistrarea acestei piese cu tine a fost o experiență extraordinară și mi-aș dori să o pot repeta de 100 de ori și știu că și tu ți-ai dori același lucru. La mulți ani de Ziua Tatălui, nimic nu se compară cu tine.

Toni

AUDIO: Toni &  Chris Cornell - "Nothing Compares 2 U"

Chris Cornell a cântat această piesă și cu alte ocazii. În 2015, cu doi ani înainte de tragicul eveniment, solistul Soundgarden le-a făcut o vizită celor de la SiriusXM Radio. După un interviu acordat în cadrul rubricii ”Artist Confidential”, muzicianul a oferit gazdelor emisiunii și implicit fanilor un scurt moment live.

Chris Cornell, una dintre cele mai apreciate voci ale muzicii grunge, a murit pe 18 mai 2017, la vârsta de doar 52 de ani. Sinuciderea a fost confirmată drept cauza morții.

Cunoscut în special pentru activitatea în trupa Soundgarden, pe care a fondat-o în 1984, Chris Cornell a activat și în trupele Audioslave și Temple of the Dog, având în paralel și o carieră solo. Ultimul său disc solo, "Higher Truth", a fost lansat în septembrie 2015, și a inclus single-ul ”Nearly Forgot My Broken Heart”.

Citește mai multe despre Chris Cornell
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE