Urmărește-ne în Social Media

Muzică nouă

Fiica lui Chris Cornell a lansat "Nothing Compares 2 U", cântată în duet cu tatăl ei - AUDIO

De Ziua Tatălui, fiica lui Chris Cornell a lansat un cover al piesei "Nothing Compares 2 U". Toni cântă această versiune împreună cu tatăl ei, căruia îi transmite cu acest prilej un mesaj emoționant: ”Te iubesc și mi-e foarte dor de tine”.

Publicat

pe

Toni & Chris Cornell
Toni & Chris Cornell

Toni Cornell, fiica de 13 ani a regretatului solist Soundgarden, a marcat Ziua Tatălui lansând o piesă înregistrată în duet cu Chris. Este vorba despre un cover al melodiei "Nothing Compares 2 U", compusă de Prince și lansată de Sinead O'Connor.

Înregistrarea, neprezentată publicului până acum, a venit însoțită de o scrisoare înduioșătoare, în care Toni îi spune lui Chris Cornell că a fost cel mai bun tată pe care l-a putut avea cineva.

Tăticule,

Te iubesc și mi-e foarte dor de tine. Ai fost cel mai bun tată pe care l-ar putea avea cineva. Relația noastră a fost atât de specială, iar tu ai fost mereu alături de mine. Mi-ai dat curaj atunci când eu nu aveam. Ai crezut în mine atunci când eu nu am crezut. Îmi lipsește iubirea ta în fiecare zi. Înregistrarea acestei piese cu tine a fost o experiență extraordinară și mi-aș dori să o pot repeta de 100 de ori și știu că și tu ți-ai dori același lucru. La mulți ani de Ziua Tatălui, nimic nu se compară cu tine.

Toni

AUDIO: Toni &  Chris Cornell - "Nothing Compares 2 U"

Chris Cornell a cântat această piesă și cu alte ocazii. În 2015, cu doi ani înainte de tragicul eveniment, solistul Soundgarden le-a făcut o vizită celor de la SiriusXM Radio. După un interviu acordat în cadrul rubricii ”Artist Confidential”, muzicianul a oferit gazdelor emisiunii și implicit fanilor un scurt moment live.

Chris Cornell, una dintre cele mai apreciate voci ale muzicii grunge, a murit pe 18 mai 2017, la vârsta de doar 52 de ani. Sinuciderea a fost confirmată drept cauza morții.

Cunoscut în special pentru activitatea în trupa Soundgarden, pe care a fondat-o în 1984, Chris Cornell a activat și în trupele Audioslave și Temple of the Dog, având în paralel și o carieră solo. Ultimul său disc solo, "Higher Truth", a fost lansat în septembrie 2015, și a inclus single-ul ”Nearly Forgot My Broken Heart”.

Trending