Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Bromania / MicutzuMicutzu și BRomania au deschis o agenție de stand-up comedy Shakira și Gerard PiqueShakira și Gerard Pique ne scot la restaurant în Barcelona dacă donăm pentru o cauză nobilă Irina Rimes la The Artist Awards 2020Irina Rimes întâmpină 2021 cu albumul "Acasă", fanii dedicați ascultă prima piesă înainte de lansare Delia în reclama la centrul de testare COVID OK MedicalReclama cu Delia la teste Covid a fost interzisă la TV Eurovision 2021În 2021, Eurovision va fi de neclintit. Finala și semifinalele au datele stabilite Marco Hietala: "Părăsesc trupa Nightwish și mă retrag din viața publică"

Fiica lui Chris Cornell a lansat "Nothing Compares 2 U", cântată în duet cu tatăl ei - AUDIO

De Ziua Tatălui, fiica lui Chris Cornell a lansat un cover al piesei "Nothing Compares 2 U". Toni cântă această versiune împreună cu tatăl ei, căruia îi transmite cu acest prilej un mesaj emoționant: ”Te iubesc și mi-e foarte dor de tine”.
Toni & Chris Cornell

Toni & Chris Cornell

Toni Cornell, fiica de 13 ani a regretatului solist Soundgarden, a marcat Ziua Tatălui lansând o piesă înregistrată în duet cu Chris. Este vorba despre un cover al melodiei "Nothing Compares 2 U", compusă de Prince și lansată de Sinead O'Connor.

Înregistrarea, neprezentată publicului până acum, a venit însoțită de o scrisoare înduioșătoare, în care Toni îi spune lui Chris Cornell că a fost cel mai bun tată pe care l-a putut avea cineva.

Tăticule,

Te iubesc și mi-e foarte dor de tine. Ai fost cel mai bun tată pe care l-ar putea avea cineva. Relația noastră a fost atât de specială, iar tu ai fost mereu alături de mine. Mi-ai dat curaj atunci când eu nu aveam. Ai crezut în mine atunci când eu nu am crezut. Îmi lipsește iubirea ta în fiecare zi. Înregistrarea acestei piese cu tine a fost o experiență extraordinară și mi-aș dori să o pot repeta de 100 de ori și știu că și tu ți-ai dori același lucru. La mulți ani de Ziua Tatălui, nimic nu se compară cu tine.

Toni

AUDIO: Toni &  Chris Cornell - "Nothing Compares 2 U"

Chris Cornell a cântat această piesă și cu alte ocazii. În 2015, cu doi ani înainte de tragicul eveniment, solistul Soundgarden le-a făcut o vizită celor de la SiriusXM Radio. După un interviu acordat în cadrul rubricii ”Artist Confidential”, muzicianul a oferit gazdelor emisiunii și implicit fanilor un scurt moment live.

Chris Cornell, una dintre cele mai apreciate voci ale muzicii grunge, a murit pe 18 mai 2017, la vârsta de doar 52 de ani. Sinuciderea a fost confirmată drept cauza morții.

Cunoscut în special pentru activitatea în trupa Soundgarden, pe care a fondat-o în 1984, Chris Cornell a activat și în trupele Audioslave și Temple of the Dog, având în paralel și o carieră solo. Ultimul său disc solo, "Higher Truth", a fost lansat în septembrie 2015, și a inclus single-ul ”Nearly Forgot My Broken Heart”.

Citește mai multe despre Chris Cornell
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Tatăl lui Dua Lipa va organiza un festival de muzică

Dukagjin Lipa a creat Sunnyhill Festival, care va avea loc în luna august, în orașul în care s-a născut artista,...

Închide