Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 "Sky Rojo", un nou serial de la creatorii "La Casa de Papel""Sky Rojo", un nou serial de la creatorii "La Casa de Papel", apare în martie pe Netflix - TRAILER Anthony Hopkins și Jodie Foster în cadrul seriei "Actors on Actors"Anthony Hopkins și Jodie Foster reuniți după 30 de ani de la "Tăcerea mieilor" - VIDEO Billie Eillish / RosaliaBillie Eilish și Rosalia lansează piesa "Lo Vas a Olvidar", de pe soundtrack-ul "Euphoria" New RadicalsNew Radicals va cânta din nou "You Get What You Give", după 22 de ani de pauză. Trupa se reunește grație lui Joe Biden Roxen (2019)Roxen crede că a găsit "piesa perfectă" pentru Eurovision 2021 Gianina, Dorel și Bobiță în ”Las Fierbinți”"Las Fierbinți" revine în februarie la PRO TV cu sezonul 18

Fiica lui Chris Cornell a cântat "Hunger Strike" în cadrul unui eveniment caritabil - VIDEO

În vârstă de 15 ani, Toni Cornell a interpretat una dintre cele mai cunoscute piese ale trupei Temple of Dog, din care a făcut parte răposatul Chris Cornell. Te invităm să urmărești momentul.
Toni Cornell interpretând

Toni Cornell interpretând "Hunger Strike" (captură ecran)

Tânăra a cântat într-o variantă acustică melodia, în cadrul unui eveniment live streaming ce a avut ca scop strângerea de fonduri în lupta cu COVID-19. Interpretarea lui Toni Cornell s-a desfășurat în weekend, ca parte a evenimentului "Music Lives", găzduit de platforma de streaming LiveXLive (fostul Slacker Radio). Toni a fost prezentată de fostul veejay de la MTV, Matt Pinfield, care a menționat că tatăl adolescentei a fost "unul dintre cei mai buni cântăreți de rock din toate timpurile".

Înainte de a începe să cânte, Toni a spus câteva cuvinte:

"Mă aflu în studioul tatălui meu în această perioadă haotică și voi cânta pentru voi una din piesele mele preferate. Te iubesc, tati, și sper să fie o interpretare întemeiată".

Tânăra a început suav, atingând apoi note înalte și puternice. Toni s-a acompaniat de o chitară acustică. În fundal se poate observa un poster înfățișându-l pe Chris Cornell, detaliu ce a conferit un grad și mai ridicat de emoție.

Toni Cornell interpretând "Hunger Strike" - VIDEO

Temple of the Dog a fost un grup format din membri Soundgarden și Pearl Jam, trupa servind drept tribut pentru regretatul cântăreț Andrew Wood (Malfunkshun și Mother Love Bone). "Hunger Strike" a avut o interpretare emblematică realizată de Chris Cornell și Eddie Vedder și a apărut pe albumul singular al trupei din 1991. În 2016, formația s-a reunit pentru un turneu ce sărbătorea 25 de ani de la lansarea acelui material discografic.

În septembrie anul trecut, Toni a lansat un single la care a lucrat împreună cu tatăl său înainte de moartea acestuia din 2017. Piesa se numește "Far Away Places". Anterior acestei lansări, Toni a prezentat publicului un duet împreună cu Chris Cornell pentru piesa "Nothing Compares 2 U" .

Citește mai multe despre Chris Cornell
Alina Ghimus este redactor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
SolidarLocal Festival, cel mai mare eveniment caritabil din sufrageria ta, are loc pe 1 mai - LINEUP

Anul acesta, 1 Mai va fi sărbătorit cu muzică de acasă, SolidarLocal Festival aducând în sufrageriile noastre peste 40 de...

Închide