Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 "Grijile s-au dus", ne spun Holograf și K-Gula - VIDEO TEASER Concurenții care au trecut de cel de-al treilea episod X Factor 2020 - captură ecranX Factor România 2020: Află ce voci au cucerit jurații în cea de-a treia ediție a emisiunii Naomi Hedman la X Factor România 2020 - captură ecranNaomi Hedman a fost "pantera" care i-a blocat cu frumusețea sa pe jurații X Factor 2020 Tudor Chirilă - E și treaba meaTudor Chirilă îndeamnă tinerii să voteze: "Viitorul este mult mai aproape decât ți se pare acum" - VIDEO Paul McCartneyFiul lui John Lennon l-a intervievat pe Paul McCartney pentru prima oară Magia Untold și Neversea ajunge la Timișoara, va fi creat un nou festival

Fiica lui Chris Cornell a cântat "Hunger Strike" în cadrul unui eveniment caritabil - VIDEO

În vârstă de 15 ani, Toni Cornell a interpretat una dintre cele mai cunoscute piese ale trupei Temple of Dog, din care a făcut parte răposatul Chris Cornell. Te invităm să urmărești momentul.
Toni Cornell interpretând

Toni Cornell interpretând "Hunger Strike" (captură ecran)

Tânăra a cântat într-o variantă acustică melodia, în cadrul unui eveniment live streaming ce a avut ca scop strângerea de fonduri în lupta cu COVID-19. Interpretarea lui Toni Cornell s-a desfășurat în weekend, ca parte a evenimentului "Music Lives", găzduit de platforma de streaming LiveXLive (fostul Slacker Radio). Toni a fost prezentată de fostul veejay de la MTV, Matt Pinfield, care a menționat că tatăl adolescentei a fost "unul dintre cei mai buni cântăreți de rock din toate timpurile".

Înainte de a începe să cânte, Toni a spus câteva cuvinte:

"Mă aflu în studioul tatălui meu în această perioadă haotică și voi cânta pentru voi una din piesele mele preferate. Te iubesc, tati, și sper să fie o interpretare întemeiată".

Tânăra a început suav, atingând apoi note înalte și puternice. Toni s-a acompaniat de o chitară acustică. În fundal se poate observa un poster înfățișându-l pe Chris Cornell, detaliu ce a conferit un grad și mai ridicat de emoție.

Toni Cornell interpretând "Hunger Strike" - VIDEO

Temple of the Dog a fost un grup format din membri Soundgarden și Pearl Jam, trupa servind drept tribut pentru regretatul cântăreț Andrew Wood (Malfunkshun și Mother Love Bone). "Hunger Strike" a avut o interpretare emblematică realizată de Chris Cornell și Eddie Vedder și a apărut pe albumul singular al trupei din 1991. În 2016, formația s-a reunit pentru un turneu ce sărbătorea 25 de ani de la lansarea acelui material discografic.

În septembrie anul trecut, Toni a lansat un single la care a lucrat împreună cu tatăl său înainte de moartea acestuia din 2017. Piesa se numește "Far Away Places". Anterior acestei lansări, Toni a prezentat publicului un duet împreună cu Chris Cornell pentru piesa "Nothing Compares 2 U" .

Citește mai multe despre Chris Cornell
Alina Ghimus este redactor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
SolidarLocal Festival, cel mai mare eveniment caritabil din sufrageria ta, are loc pe 1 mai - LINEUP

Anul acesta, 1 Mai va fi sărbătorit cu muzică de acasă, SolidarLocal Festival aducând în sufrageriile noastre peste 40 de...

Închide