Urmărește-ne în Social Media

Lifestyle

În memoria tatălui său, fiica cea mare a lui Chris Cornell a lansat un podcast despre sănătatea mintală

Cu ocazia împlinirii a trei ani de la trecerea în neființă a lui Chris Cornell, fiica cea mare a anunțat lansarea unui podcast care abordează aspecte ale sănătății mintale.

Publicat

pe

Chris Cornell (Soundgarden)
Chris Cornell (Soundgarden)

Lily Cornell-Silver a scris pe Instagram despre noua sa inițiativă. Podcastul, intitulat "Mind Wide Open", este constituit dintr-o succesiune de interviuri concentrate pe subiecte cheie despre sănătatea mintală. Silver a spus că podcastul va avea o serie de invitați, de la profesioniști în domeniul sănătății mintale, personalități publice, colegi și alții care vor împărtăși poveștile și luptele lor, oferind, de asemenea, cunoștințe și sfaturi.

"Scopul meu pentru acest proiect este simplu: să ajute la normalizarea discuțiilor deschise despre sănătatea mintală, Acum, mai mult ca oricând, oamenii se luptă pentru menținerea unei bune sănătăți mintale, dar și cu trauma colectivă, stresul, pierderea și durerea declanșată de pandemia de COVID-19. Această pandemie evidențiază cât de puține resurse sunt disponibile pe scară largă. Vreau să creez un spațiu dedicat, care să acorde prioritate echilibrului mintal și emoțional și care să permită discuții sincere", este menționat în mesajul scris de Lily Cornell-Silver.

Primul invitat al podcastului "Mind Wide Open" va fi Laura van Dernoot Lipsky, fondatorul și directorul institutului The Trauma Stewarship. Personalul institutului pune la dispoziție discursuri, wokshopuri, consultare directă și oferă instrumente practice pentru cultivarea cunoștințelor profunde de sine celor care au nevoie.

Sora mai mică a lui Lily, Toni Cornell, a adus un omagiu răposatului lor tată prin mai multe eforturi muzicale. Toni a donat unei organizații umanitare 20.000 de dolari din încasările provenite din cover-ului "Nothing Compares 2U", realizat în duet cu tatăl ei său. Recent, tânăra a interpretat "Hunger Strike" (Temple of Dog), în cadrul unui eveniment live streaming ce a avut ca scop strângerea de fonduri în lupta cu COVID-19.

Chris Cornell s-a stins din viață pe 18 mai 2017, la vârsta de 52 de ani, cauza morții fiind sinuciderea. Artistul a fost găsit fără suflare în camera unui hotel din Detroit, după ce, cu câteva ore înainte, susținuse un concert la Fox Theatre Detroit‏.

Comentează

Trending