Urmărește-ne în Social Media

IAMX - Mile Deep Hollow

IAMX a lansat un nou videoclip pentru single-ul "Mile Deep Hollow", care a debutat în exclusivitate pe site-ul Guerrilla Radio. Clipul este regizat şi gândit de către Chris Corner, creierul acestui proiect muzical. Vă invităm să îl vizionaţi în cadrul articolului.

Corner s-a ocupat şi de editarea lui "Mile Deep Hollow", unul dintre primele single-uri de pe albumul "Alive In New Light", lansat în acest an. Dacă ascultaţi cu atenţie piesa veţi observa că sună diferit faţă de varianta originală de pe album. Track-ul a fost remixat de către Chris and co şi inclus pe un EP împreună cu alte mixaje ale aceleiaşi melodii.

Extended play-ul se află pe Spotify, Apple Music, Deezer, iTunes, Tidal şi Google Play. Are o versiune cu un cor de copii şi percuţie intensă, dar şi o versiune acustică înălţătoare, care accentuează vocea lui Chris. Remixul Idiotape creşte BPM-ul şi are şi un beat mai urban şi funky. Nu se putea şi fără un mixaj electronic cu o tentă industrială marca UNFALL, plus o abordare techno/house cunoscută drept "Mr. Kitty Remix".

Cât despre videoclip, îl are pe Chris Corner ca personaj central. Artistul se unduieşte în faţa camerei, este acoperit cu picături de apă şi iluminat de neoane. Ne-am obişnuit ca muzicianul să folosească luminile stroboscopice şi jocurile vizuale cu apă. Le-am regăsit de altfel şi în ultimele clipuri de care s-a ocupat fostul solist Sneaker Pimps. Interesantă această pasiune a sa pentru apă, după ce s-a mutat în deşerticul Los Angeles, departe de ploile Berlinului şi Londrei.

A se remarca jocurile cromatice superbe ale dansatorilor, cu explozii de prafuri colorate, vopsea şi haine care flutură în slow motion. Luna trecută IAMX lansa varianta Live In Los Angeles a piesei "Alive In New Light", cu un videoclip ce includea secvenţe din reprezentaţia grupului în L.A. În octombrie aflăm că IAMX vine în România, cu 2 opriri la noi în 2019.

Prima va fi la Cluj la Form Space Club pe 13 februarie şi apoi pe 15 februarie aşteptam IAMX şi la Bucureşti, la Club Quantic. Formaţia a fost ultima oară în România în 2016, în martie, concertând în Club Control. Acolo, deşi Corner era serios gripat am putut auzi piese clasice ale trupei, precum "I Am Terrified" sau "Mercy". IAMX a mai concertat în România în 2011 la Romexpo şi în 2009 în Club Fratelli.

PUBLICITATE
Comentarii

AGENDA DE CONCERTE

<< sept. 2021 >>
lmmjvsd
30 31 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 1 2 3