Urmărește-ne în Social Media

Dragonu AKA 47 - B.I.R.LA.D.

Dragonu AKA 47 ne vorbește despre realitățile cutremurătoare ale orașului Bârlad într-un videoclip ce ar putea trece cu ușurință drept reportaj. "B.I.R.LA.D." e fără îndoială o piesă cu mare încărcătură emoțională, ce poartă semnătura rapper-ului originar din acest oraș.

Inclusă pe albumul "Dragoș V’o dă" (2012), piesa "B.I.R.LA.D." așteaptă de ani buni să primească un videoclip. Versurile acestei piese sunt la fel de grăitoare și în 2020, Dragonu AKA 47 făcând referire în textul său la violența domestică și sărăcia cruntă din orașul său de baștină.

"B.I.R.LA.D." are instrumentalul semnat de Anno-Domini, aranjamentul realizat de Lu-K Beats și mixul și masterul asigurat de Subsemnatu. Piesa a fost înregistrată la AMAVI studio (ex. Unic Studio).

Dragonu AKA 47, pe numele real Dragoş Tudorache, s-a remarcat prin stilul său unic de a face rime pe loc. A făcut parte din trupa Specii, alături de Chimie şi de Gazah, ulterior alăturându-se trupei Haarp Cord. În prezent, cântă solo, așa cum le reamintește fanilor și printr-un mesaj publicat recent pe pagina sa de Facebook.

"Sunt întrebat de ascultători când mai apare un nou album Haarp Cord. Eu nu mai sunt în această trupa din 2014, de aceea vă rog sa-i întrebați pe Cedric sau pe Șișu despre viitoarele proiecte ale trupei. Sper ca simpatizanții Haarp Cord să nu se întristeze și să-mi respecte decizia de a urma o carieră solo! Pace pentru toți cu inima HAARP!"

PUBLICITATE
Comentarii