Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Vocea RomânieiVocea României iese în 2020 din grila PRO TV, sezonul zece e amânat Jorge la Gala ChapeauMasked Singer România este un "show misterios, ireal și iubibil", ne spune Jorge despre emisiunea de la Pro TV cu format preluat din Coreea de Sud Paul McCartneyPaul McCartney descrie relația sa cu John Lennon în ultimii lui ani din viață Amy Lee, Evanescence în concert la Rock the City 2012Amy Lee constată lipsa femeilor din muzica rock: "Chiar SUNTEM lăsate pe dinafară" Bryan AdamsCel mai mare concert de la debutul pandemiei în Germania are loc în septembrie Eurovision ajunge în America, într-un format similar - TRAILER VIDEO

Videoclip oficial: Bring Me The Horizon - sugar honey ice & tea

Bring Me The Horizon, unul dintre cele mai spectaculoase grupuri de la Electric Castle 2019 a lansat un nou single, "Sugar honey ice & tea". Melodia primeşte un videoclip psihedelic şi care alternează cadre cu solistrul trupei cu imagini animate şi mesaje din reţelele de socializare. Puteţi viziona clipul în articol.

"Sugar honey ice & tea" este una dintre piesele de pe noul album, "Amo" care combină în mod reuşit rock-ul anternativ cu electropop-ul. Protagonistul acestui videoclip este solistul Oliver Sykes, peste care sunt suprapuse straturi peste straturi de efecte, CGI, anime-uri şi meme-uri. E ca şi cum cineva a încercat să rezume tot haosul lumii digitale într-un videoclip de 4 minute şi 51 de secunde.

Spre final lucrurile devin meditative, cu un monolog despre unicitatea umană şi despre lumea în care trăim. Versul care îţi va rămâne în cap din această piesă este "we're so full of sh... ugar honey ice & tea". La ultimele acorduri solistul îşi regăseşte vocea de screamo şi metalcore din vremea când îşi rupea corzile vocale în concert, iar pe fundal chitara se îmbină cu elementele electronice.

De regia noului videoclip s-a ocupat chiar solistul Oli Sykes, alături de Brian Cox. La finalul lunii trecute trupa Bring Me the Horizon lansa două piese noi, un cover şi un remix acustic după o melodie proprie. Poate cel mai interesant single de pe noul LP, "Amo" este "Wonderful Life", fie şi numai prin faptul că îl auzim pe Dani Filth de la Cradle of Filth pe o bună porţiune din track.

Videoclipul este de asemenea antologic, cu Dani Filth la cumpărături de cereale şi lapte la magazin, în vreme ce băieţii din BMTH spală maşina şi îşi dau copilul leagăn, pe o muzică cu BPM ridicat. Formaţia a făcut spectacol la Electric Castle 2019 weekendul trecut, aducând o întreagă recuzită la castel. E vorba despre dansatori dintr-o distopie, etalaţi pe vizualuri trippy şi cinematice.

Nu au lipsit efectele pirotehnice şi am înţeles de ce BMTH au fost aleşi ca headlineri la EC. Nu au lipsit mosh pit-urile, ecrane panoramice, dansatoare cu aruncătoare de flăcări şi un băiat numit Andrei luat din public să cânte piesa "Antivist". Am avut şi 2 piese la bis, "Drown" şi "Throne".

Citește mai multe despre Bring Me The Horizon
Videoclipuri cu Bring Me The Horizon
Publicat de Alex Stănescu, redactor, pe .
CLOSE
CLOSE