Urmărește-ne în Social Media

Bring Me The Horizon ft. Dani Filth - Wonderful Life

Cine ar fi crezut că legendarul blacker Dani Filth va fi protagonistul unui clip ironic şi comic în 2018? Nu este un videoclip al formaţiei proprii, Cradle of Filth, ci noul clip al celor de la Bring Me the Horizon, "Wonderful Life". Vă invităm să îl urmăriţi în articol.

Probabil băieţii şi-au zis "hai să facem cel mai atipic şi antitetic video rock produs vreodată". Astfel, în "Wonderful Life" vedem rockeri şi vedete din metal alternativ şi black, dar nu ca de obicei. Aici nu este MTV Cribs sau "Heroine Diaries" al lui Nikki Sixx. Aici nu avem groupies, petreceri sălbatice şi maşini tunate. În schimb vedem membrii formaţiei Bring Me The Horizon făcând jogging, spălând maşina sau reparând boilerul.

Dani Filth mănâncă cereale şi face cumpărături casnice, agasat de micile neclarităţi ale unei liste de cumpărături sau de bârfele din tabloide. "Prinţul întunericului" şi-a împrumutat vocea acestui single şi îl auzim spre finalul piesei. Oli Sykes şi Dani cântă despre banalitatea vieţii moderne, despre superficialitate şi ceea ce crede lumea versus ceea ce e real.

Atunci când vine break-ul cel mare şi chitara îşi face de cap îl auzim pe Dani Filth urlând mai ceva ca la concertul din Vama Veche din 2007. Ce e drept BMTH a promis ceva colaborări surpriză pe noul său LP, "Amo", dar la Dani Filth nu ne aşteptam. Pe lista de colaborări se mai află şi Grimes, rapperiţă apreciată şi în ultimul an cunoscută şi ca iubita a lui Elon Musk.

Primul release de pe viitorul disc venea în luna august, "Mantra". A fost prefaţat de o campanie extinsă în outdoor-ul britanic, plin de postere care întrebau lumea dacă "Vrea să pornească o sectă". Noul album vine pe 25 ianuarie 2019, iar pe Grimes o vom auzi pe piesa "Nihilist Blues". Bring Me the Horizon a ajuns la 6 albume de studio şi au trecut 3 ani de la ultimul release, "That's the Spirit".

Acela a marcat trecerea spre un sound ceva mai pop şi cu mai puţine elemente electronice decât de obicei parcă. Odată cu piesele noi vine şi un turneu nord american, care debutează pe 23 ianuarie 2019 şi aduce opriri la New York sau Los Angeles. "Amo" este un album despre iubire, după cum îi spune şi numele. Oli Sykes vine după un divorţ şi trauma aferentă, ea fiind cea care a definit versurile şi conceptul acestui LP.

Oli şi-a schimbat de altfel şi imaginea, vopsindu-şi părul în diferite culori şi tăindu-l, dar schimbându-şi şi stilul vestimentar. BMTH este o formaţie britanică activă din 2004 încoace şi având câteva discuri de aur în carieră. Muzicienii au primit 4 premii Kerrang în carieră.

PUBLICITATE
Comentarii