Urmărește-ne în Social Media

Bring Me the Horizon - LosT

Bring Me the Horizon a lansat primul single din 2023, alături de primul videoclip, poate cel mai controversat video al său. E cel mai gory cu siguranţă şi abundă sângele şi momentele NSFW.

Pe de altă parte piesa în sine e destul de soft, fiind mai apropiată de un track emo My Chemical Romance decât de "Sempiternal". Oli Sykes, solistul Bring Me the Horizon e protagonistul acestui videoclip şi îl vedem disecat, cu craniul desfăcut, evadând dintr-un soi de laborator de experimente, care e şi ospiciu şi morgă.

Până la urmă metafora acestor teste şi experimente este auto descoperirea şi auto medicarea care nu funcţionează. Îl vedem pe Oli curentat şi pe final el devine un soi de Eleven în "Stranger Things" şi se răzbună pe toţi doctorii care i-au greşit. BMTH revine la abordarea originală rock alternativ cu elemente de metalcore, dar tobele rămân mereu în registru punk, sunând foarte mult a Travis Barker.

Track-ul a fost lansat prin intermediul Columbia Records şi face parte din seria "Post Human", care a inclus LP-uri, EP-uri şi single-uri. Cele mai recente release-uri au fost "DiE4u" şi "sTraNgeRs", care au primit peste 150 de milioane de stream-uri. Videoclipul "LosT" este regizat de către Jensen Noen şi a fost filmat în Los Angeles. Apare şi Kevin din "American Pie" ca actor.

"LosT" a sosit înainte ca Bring Me the Horizon să plece în turneu în SUA alături de Fall Out Boy, debutând pe 27 iunie la The Cynthia Woods Mitchell Pavilion în Woodlands, Texas. BMTH a fost la Electric Castle în 2019 şi este una dintre cele mai apreciate formaţii de rock alternativ. Formaţia are deja peste 5 milioane de albume vândute global, show-uri sold out în 50 de ţări, inclusiv două pe stadionul O2 din Londra.

Seria "Post Human" din 2020 a început cu priml din 4 EP-uri numit "Post Human: Survival Horror". În ultimii ani am văzut şi o colaborare cu Ed Sheeran pentru o ediţie nouă de "Bad Habits".

PUBLICITATE
Comentarii

Muzică nouă

Bring Me the Horizon anunţă un nou album, lansează piesa "Amen"

Mărturisesc că am descoperit cam târziu faptul că Bring Me the Horizon a lansat o piesă nouă, "Amen". Între timp a anunţat şi un nou album şi a făcut senzaţie prin setul său live de la festivalul Download.

Publicat

pe

Coperta Bring Me The Horizon Post Human Nex Gen
Coperta Bring Me The Horizon Post Human Nex Gen │ FOTO: BMTH

Noul album Bring Me the Horizon se numeşte "POST HUMAN: NeX Gen" şi va fi lansat în a doua parte a anului 2023. Anunţul a venit în cadrul reprezentaţiei formaţiei de pe 9 iunie 2023, în cadrul Download Festival 2023. Formaţia a mai anunţat şi un turneu pe arene în 2024 şi cu puţin noroc ajunge şi în Europa şi în România.

Pe 15 septembrie trupa britanică cu Oli Sykes la voce va lansa albumul "POST HUMAN: NeX Gen" prin casele de discuri Sony/RCA şi apoi va pleca într-un turneu în Marea Britanie şi Irlanda, avându-i în deschidere pe cei de la Bad Omens, Cassyette şi Static Dress.

Noul single "AmEN!" este o ciudăţenie, în ideea că e neaşteptat de heavy, deşi îl are pe Lil Uzi Vert în distribuţie, dar şi pe Daryl Palumbo de la Glassjaw. În mai 2023 am avut parte şi de o piesă şi un videoclip mai emo, "LosT", cu extra tuşă de gore în videoclip. Ultimul material discografic mai amplu lansat de BMTH a fost EP-ul din 2020 "Post Human: Survival Horror".

Formaţia a dezvăluit recent că a lucrat la muzică nouă într-un studio construit în spatele autobuzului de turneu. A lucrat acolo cu producătorul Zakk Cervini. Am avut o sumedenie de vloguri-testimoniale în ultimii 3 ani documentând travaliul creativ. Bring Me the Horizon lua naştere în 2004 şi a reprezentat valul nou de metalcore, metal alternativ britanic şi electronic rock. Trupa a vândut peste 4 milioane de discuri la nivel global şi a cucerit topurile UK Rock & Metal cu piese ca "Throne", "Drown", "Mantra" şi "Parasite Eve". Are inclusiv colaborări cu Ed Sheeran şi Dani Filth de la Cradle of Filth.

BMTH a cântat la Electric Castle în 2019, în acelaşi an în care au ajuns în România şi Thirty Seconds to Mars şi Metric.

Citește în continuare