Urmărește-ne în Social Media

Jessie Ware - Spotlight

Jessie Ware începe promovarea unui nou album de studio cu un single atmosferic, intitulat "Spotlight". Melodia este acompaniată de un videoclip în care o vedem pe Jessie cuprinsă de febra dansului.

""Spotlight" e pe piață și la fel e și videoclipul. Dansați, dansați, dansați și apoi învățați mișcările de dans pentru a dansa cu mine la viitoarele show-uri!! Îi mulțumesc mult lui Jovan, care a fost atât de deschis la ideea de a colabora și cu care de abia aștept să mai lucrez, atât cu el, cât și cu echipa sa grozavă din Belgrad. Le mulțumesc dansatorilor mei extraordinari, mi-a plăcut atât de mult să dansez cu voi și să vă văd dansând pe muzica mea. A fost magic", a declarat Jessie.

Albumul pe care este inclus acest nou single se numește "What's Your Pleasure?" și pentru realizarea lui Jessie a colaborat cu o "echipă de vis", formată din James Ford, Shungudzo, Danny Parker, Kindness, Coffee Jr, METRONOMY, Benji B , Midland, Matty, Morgan Geist. Discul va fi lansat anul acesta, pe 5 iunie.

Jessie Ware s-a născut în sudul Londrei, într-o familie fără rădăcini muzicale. Tatăl său este reporter BBC, aceasta fiind singura legătură a artistei cu lumina reflectoarelor. Înainte de a lansa albumul de debut solo, intitulat "Devotion", Jessie „a dat glasul” proiectelor muzicale Joker și SBTRKT, ambele din zona muzicii britanice eletronice. Piesa "Wildest Moments", lansată pe 29 iunie 2012, a rupt asocierea cu aceste trupe, vestind industriei muzicale intrarea pe piață a unui artist complet, cu un sound puternic și bine definit și o personalitate transpusă în stilul muzical până la cele mai mici detalii.

Albumul de debut "Devotion" a fost lansat pe 20 august 2012, intrând în UK Albums Chart direct pe poziția a 5-a. Materialul i-a adus artistei prima nominalizare la un Mercury Prize.

Au urmat albumele "Tough Love" (2014), ce a inclus hitul "Say You Love Me", și "Glasshouse" (2017), plasat pe poziția a 7-a în topul albumelor din Marea Britanie.

PUBLICITATE
Comentarii