Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Roxen - AmnesiaRoxen - Amnesia (Piesa României la Eurovision 2021) "Românii au talent" sezonul 11La 10 ani, o concurentă revine la "Românii au talent" cu speranța obținerii unui Golden Buzz Azul GuaitaCe actori joacă în "Rebelde", versiunea din 2022, de pe Netflix Liana Stanciu anunță când vom afla care e piesa României la Eurovision 2021Piesa României la Eurovision 2021 - Când e aleasă și ce jurați fac selecția RBD"Rebelde" va fi difuzat pe Netflix într-o nouă versiune - TEASER Ana-Maria Mărgean la "Românii au talent" 2021"Românii au talent": Ana-Maria Mărgean a fost micuța ventrilocă care a primit Golden Buzz de la Andra

Lyric Video: Noel Gallagher’s High Flying Birds - Evil Flower

Noel Gallagher a lansat o nouă piesă de tip "cosmic pop", alături de trupa sa. Noul track se numeşte "Evil Flower" şi primeşte un videoclip cu versuri plin de animaţii psihedelice sincronizate cu beat-ul piesei. Urmăriţi clipul în articol.

La final de septembrie, Noel Gallagher’s High Flying Birds lansa EP-ul "This is the Place". Discul vine după un alt EP lansat în 2019, "Black Star Dancing", arătând că Noel Gallagher rămâne la fel de prolific şi la un deceniu după destrămarea Oasis. Şi nici măcar nu se termină aici lansările! Până la final de an ar trebui ca trilogia să fie completă, cu încă un EP.

Noel a declarat pentru The Guardian că ar adora să fie în cameră atunci când fanii îi ascultă noul EP. Îşi compară creaţia cu cele mai experimentale proiecte de la Ian Brown, Primal Scream sau The Smiths. Nu poate fi o coincidenţă faptul că şi fratele lui Noel, Liam Gallagher a lansat un album nou recent, duşmănia dintre artişti mutându-se acum la faza pe topuri muzicale.

După ce a lansat LP-ul "Why Me? Why Not" şi a fentat un concert în România, Liam a ajuns subiect de ştiri din nou. De aceasta dată pentru faptul că şi-a invitat fratele ostracizat la nuntă, "doar pentru că l-ar fi rugat mama sa". Revenind la Noel, muzica sa pe piese ca "Evil Flower" este clar mai experimentală şi abundentă în sunete electronice. Asta faţă de creaţiile fratelui mai răzvrătit setat pe brit rock.

Auzim puţin Bowie la Noel, acea chitară "rea" şi catchy de la U2 parcă, dar şi un pic de glam. "This Is the Place" este un EP cu 5 piese, de fapt 3 melodii noi şi 2 remixuri. Grupul fostului chitarist Oasis se pregăteşte de un turneu important, urmând să cânte în deschiderea celor de la U2 în Australia în luna noiembrie. Ultimul LP de la Noel Gallagher’s High Flying Birds venea în 2017, sub numele de "Who Built the Moon".

Dacă Liam de abia are 2 albume proprii, Noel este deja la 3 albume şi cel puţin 2 EP-uri. Nu luăm în calcul aici şi proiectul eşuat Beady Eye, evident...

Citește mai multe despre Noel GallagherNoel Gallagher's High Flying Birds
Publicat de Alex Stănescu, redactor, pe .
CLOSE
CLOSE