Urmărește-ne în Social Media

Noel Gallagher's High Flying Birds - Council Skies

Noel Gallagher's High Flying Birds a lansat piesa "Council Skies", extrasă de pe albumul cu același nume. Discul urmează să fie lansat pe 2 iunie. Mai multe detalii și video în articol.

"Council Skies" este a patra piesă extrasă de pe viitorului album al muzicianului, după anterioarele "Dead To The World", "Easy Now" și "Pretty Boy". Melodia este lansată împreună cu un videoclip regizat de Dan Cadan & Jonathan Mowatt și filmat la New Century Hall din Manchester, orașul natal al lui Gallagher.

Noul album al muzicianului de 55 de ani va fi lansat pe 2 iunie prin casa de discuri Sour Mash. "Council Skies" este descris ca fiind cel mai variat și cuprinzător album solo al artistului. Mai mult, recent a fost dezvăluit faptul că titlul albumului a fost inspirat de pictorul și caricaturistul Pete McKee.

O parte din piesele de pe "Council Skies" a fost înregistrată la Lone Star, propriul studio al lui Gallagher. Cealaltă parte a fost înregistrată la celebrul studio Abbey Road. Materialul a fost produs de muzician alături de colaboratul său - Paul "Strangeboy" Stacey.

Tracklist "Council Skies":

 1. I’m Not Giving Up Tonight
 2. Pretty Boy
 3. Dead To The World
 4. Open The Door, See What You Find
 5. Trying To Find A World That’s Been And Gone
 6. Easy Now
 7. Council Skies
 8. There She Blows!
 9. Love Is A Rich Man
 10. Think Of A Number
 11. We’re Gonna Get There In The End (bonus track)
Comentarii