Urmărește-ne în Social Media

Noel Gallagher's High Flying Birds - Council Skies

Noel Gallagher's High Flying Birds a lansat piesa "Council Skies", extrasă de pe albumul cu același nume. Discul urmează să fie lansat pe 2 iunie. Mai multe detalii și video în articol.

"Council Skies" este a patra piesă extrasă de pe viitorului album al muzicianului, după anterioarele "Dead To The World", "Easy Now" și "Pretty Boy". Melodia este lansată împreună cu un videoclip regizat de Dan Cadan & Jonathan Mowatt și filmat la New Century Hall din Manchester, orașul natal al lui Gallagher.

Noul album al muzicianului de 55 de ani va fi lansat pe 2 iunie prin casa de discuri Sour Mash. "Council Skies" este descris ca fiind cel mai variat și cuprinzător album solo al artistului. Mai mult, recent a fost dezvăluit faptul că titlul albumului a fost inspirat de pictorul și caricaturistul Pete McKee.

O parte din piesele de pe "Council Skies" a fost înregistrată la Lone Star, propriul studio al lui Gallagher. Cealaltă parte a fost înregistrată la celebrul studio Abbey Road. Materialul a fost produs de muzician alături de colaboratul său - Paul "Strangeboy" Stacey.

Tracklist "Council Skies":

 1. I’m Not Giving Up Tonight
 2. Pretty Boy
 3. Dead To The World
 4. Open The Door, See What You Find
 5. Trying To Find A World That’s Been And Gone
 6. Easy Now
 7. Council Skies
 8. There She Blows!
 9. Love Is A Rich Man
 10. Think Of A Number
 11. We’re Gonna Get There In The End (bonus track)
Comentarii

Albume noi

Oasis lansează o ediție aniversară a albumului "Definitely Maybe"

Fanii Oasis au motive de bucurie. Trupa a anunțat o ediție specială "Definitely Maybe", ce marchează aniversarea a 30 de ani a albumului. Ce conține în plus, dar și când se lansează, găsești în articol.

Publicat

pe

Oasis în videoclipul piesei "Supersonic"
Oasis în videoclipul piesei "Supersonic" │ FOTO: captură YouTube / Oasis

Împlinirea a 30 de ani de la debutul albumului "Definitely Maybe" i-a făcut pe frații Gallagher să îngroape securea războiului și să anunțe lansarea unei ediții deluxe. Reeditarea va cuprinde piese și înregistrări nemaiauzite până acum, și urmează să fie lansată pe 30 august prin Big Brother Recordings.

Va fi disponibilă ca o ediție limitată 4LP, un 2CD deluxe, casetă și vinil colorat. Edițiile exclusive de vinil colorat sunt de două feluri: bleu - inspirat de versurile piesei "Up In The Sky" și roz - având ca sursă de inspirație "Digsy’s Dinner".

"Definitely Maybe (30th Anniversary Deluxe Edition)" conține piese din sesiunea de înregistrare originală de la Monnow Valley Studios, împreună cu piese înregistrate la Sawmills Studios din Cornwall - mixate pentru prima dată de Noel Gallagher și Callum Marinho. Albumul include și o versiune demo nelansată a "Sad Song". Lansată inițial ca o piesă bonus, această "nouă" variantă prezintă vocea lui Liam Gallagher.

În plus, reeditarea se mândrește cu lucrări de artă nou-nouțe realizate de designerul Brian Cannon și de fotograful Michael Spencer Jones, care au colaborat cu Oasis pentru originalul "Definitely Maybe".

Definitely Maybe" a ajuns pe primul loc în Marea Britanie și a devenit albumul de debut cu cele mai rapide vânzări la acea vreme. A fost certificat de opt ori cu platină în Marea Britanie și s-a vândut în peste 6,1 milioane de exemplare la nivel global.

Tracklist "Definitely Maybe (30th Anniversary Deluxe Edition)"

Volume 1

 1. Rock ‘n’ Roll Star (Remastered)
 2. Shakermaker (Remastered)
 3. Live Forever (Remastered)
 4. Up In The Sky (Remastered)
 5. Columbia (Remastered)
 6. Supersonic (Remastered)
 7. Bring It On Down (Remastered)
 8. Cigarettes & Alcohol (Remastered)
 9. Digsy’s Dinner (Remastered)
 10. Slide Away (Remastered)
 11. Married With Children (Remastered)

Volume 2

 1. Rock ‘n’ Roll Star (Monnow Valley Version)
 2. Shakermaker (Monnow Valley Version)
 3. Live Forever (Monnow Valley Version)
 4. Up In The Sky (Monnow Valley Version)
 5. Columbia (Monnow Valley Version)
 6. Bring It On Down (Monnow Valley Version)
 7. Cigarettes & Alcohol (Monnow Valley Version)
 8. Digsy’s Dinner (Monnow Valley Version)
 9. Rock ‘n’ Roll Star (Sawmills Outtake)
 10. Up In The Sky (Sawmills Outtake)
 11. Columbia (Sawmills Outtake)
 12. Bring It On Down (Sawmills Outtake)
 13. Cigarettes & Alcohol (Sawmills Outtake)
 14. Digsy’s Dinner (Sawmills Outtake)
 15. Slide Away (Sawmills Outtake)
 16. Sad Song (Mauldeth Road West Demo, Nov’ 92)
Citește în continuare