Urmărește-ne în Social Media

Concerte & turnee

Concertul lui Liam Gallagher a fost anulat în ultimul moment, organizatorii Fall In Love Festival încearcă să reprogrameze

Anunțat ca headliner al celei de-a doua zile de festival, Liam Gallagher nu a mai urcat pe scena evenimentului din Mogoșoaia. Organizatorii au informat publicul printr-un mesaj afișat pe scenă, chiar înainte de concert.

Publicat

pe

Concertul lui Liam Gallagher de la Fall In Love a fost anulat
Concertul lui Liam Gallagher de la Fall In Love a fost anulat

Liam Gallagher era așteptat să urce pe scena principală a primei ediții a festivalului Fall In Love în jurul orei 22:00. Din păcate, în contextul unor probleme tehnice nedetaliate, organizatorii au anulat reprezentația așteptată de câteva mii de spectatori prezenți la Mogoșoaia. Mesajul oficial poate fi citit mai jos:

Due to festival related technical issues Liam Gallagher will not be performing at FALL IN LOVE FESTIVAL tonight. The promoter will be working on a future date for Liam to return, and ticket details will be available in the next few days.

Din cauza unor probleme tehnice ale festivalului, Liam Gallagher nu va concerta în această seară la FALL IN LOVE FESTIVAL. Organizatorul va încerca să programeze o nouă dată pentru revenirea lui Liam, iar detaliile despre bilete vor fi disponibile în scurt timp în următoarele zile.

Conform surselor noastre, Liam Gallagher a ajuns în țară și a avut niște nemulțumiri cu privire la scenă, organizatorii îndeplinindu-i condițiile comunicate. Cu 30 de minute înaintea orei stabilite, artistul a refuzat să mai cânte. Ar fi marcat primul concert al său în România.

O anulare similară s-a petrecut la Toronto în luna mai a acestui an, atunci când Liam Gallagher și Richard Ashcroft și-au anulat recitalul în ultimul moment, din cauza unor probleme de electricitate ale locației și din considerente de protecție.

Pe scena refuzată de Liam Gallagher, concertase în condiții bune Kaiser Chief

Pe aceeași scenă, în seara de 1 septembrie, au cântat Kaiser Chiefs, Kovacs și Jurjak. Mai mult, trupa din Leeds l-a anunțat pe Liam în timpul propriului concert. Managerul de turneul al trupei Kaiser Chief le-a transmis un mesaj de mulțumire organizatorilor, mulțumindu-le pentru condițiile asigurate și atenția de care au dat dovadă la prima ediție:

"Hi guys, just want to say on behalf of Kaiser Chiefs a big thank you for looking after us so well, everyone really went that extra mile to make sure we were looked after considering this is your first year. It's amazing!  Hope to see you all again soon."

În timp ce concertul lui Liam Gallagher era anulat, trupa FiRMA cânta pe scena "Radio Guerrilla" aflată în apropiere.

Liam Gallagher a anunțat anularea pe Twitter

"Din cauza problemelor de siguranță ale scenei, am fost sfătuiți să nu concertăm în această seară în cadrul festivalului Fall in Love. Suntem extrem de dezamăgiți că am făcut atâta drum până aici și nu putem cânta pentru voi, dar siguranța primează întotdeauna. Cu Dragoste LGx", a transmis cântărețul.

Prima ediție a festivalului Fall In Love a fost organizată la Mogoșoaia în perioada 31 august - 1 septembrie de Alive împreună cu McCann PR. Vom reveni cu impresii din cele două zile într-un material separat.

PUBLICITATE
Comentează

Muzică și film

Liam și Noel Gallagher vor fi producătorii unui nou documentar despre trupa Oasis

Universul Oasis revine în atenția fanilor cu un nou documentar intitulat "Oasis Knebworth 1996". Filmul va fi lansat în toamna acestui an. Mai multe detalii în articol.

Publicat

pe

Liam și Noel Gallagher
Liam și Noel Gallagher │ FOTO: captură YouTube

"Oasis Knebworth 1996" va fi lansat în cinematografe pe 23 septembrie. Lansarea filmului coincide cu aniversarea a 25 de ani de la legendarele concerte de la Knebworth. Regizat de Jake Scott, câștigător al premiilor Grammy și produs atât de Noel, cât și de Liam Gallagher, "Oasis Knebworth 1996" promite să fie o documentație detaliată a concertelor din Knebworth ale trupei, care rămân unele dintre cele mai marcante momente din istoria rockului.

"Knebworth pentru mine a fost Woodstock-ul anilor '90. Totul era despre muzică și despre oameni. A fost divin!", a declarat Liam.

Potrivit unui comunicat de presă, "Oasis Knebworth 1996" spune povestea relației speciale dintre Oasis și fanii lor, relație ce a făcut posibilă organizarea unuia dintre cele mai mari concerte din anii '90. Documentarul este prezentat din perspectiva fanilor care au participat la evenimente, dar și cu ajutorul unor imagini de arhivă nemaivăzute până acum, interviuri cu formația și cu organizatorii concertelor.

Cele două concerte de la Knebworth au avut loc pe 10 și 11 august 1996, ca parte a turneului de promovare a albumului "(What's The Story) Morning Glory?". Materialul s-a vândut în peste 14 milioane de exemplare în întreaga lume, dintre care 4,2 milioane doar în Marea Britanie. În 2010, discul a câștigat premiul Brit pentru cel mai bun album din ultimii 30 de ani.

Anul 2020 a marcat a 25-a aniversare a celui de-al doilea album de referință Oasis, "(What’s the Story) Morning Glory?", iar Liam Gallagher a sărbătorit evenimentul cu o interpretare rară a piesei "Hello", extrasă de pe acest material.

În ceea ce îl privește pe Noel, acesta declara la începutul lui 2021 că lucrează la un nou album Oasis, fără Liam, însă.

Citește în continuare

Muzică și film

Ozzy Osbourne, Robert Plant, Liam Gallagher și alți muzicieni vor apărea într-un nou documentar

Ozzy Osbourne, Robert Plant, Liam Gallagher și mai multe celebrități apar în noul documentar "Rockfield: The Studio on the Farm", ce va fi lansat pe 14 mai. Găsești mai multe detalii în articol.

Publicat

pe

Robert Plant / Liam Gallagher / Ozzy Osbourne
Robert Plant / Liam Gallagher / Ozzy Osbourne

Printr-o suită de imagini de arhivă, documentarul va spune povestea faimosului studio de înregistrări din Țara Galilor. De-a lungul anilor, trupe importante din Marea Britanie, cum ar fi Black Sabbath, Queen, Oasis și Coldplay, au înregistrat la Rockfield, înființat acum aproape 60 de ani.

Osbourne, Plant, Gallagher și Chris Martin (Coldplay) sunt intervievați, reflectând asupra experienței lor la Rockfield. Documentarul este regizat de Hannah Berryman și a fost deja prezentat la SXSW și la alte festivaluri de film. Compania Abramorama a câștigat drepturile de distribuție a filmului și îl va lansa direct către consumator înainte de a ajunge pe alte platforme digitale.

"Dintr-un anumit punct de vedere, filmul este despre dinamica trupelor și profunzimea înregistrărilor de acel tip, ceea ce, cu tehnologia de astăzi, este în declin. Această intensitate aproape a despărțit unele trupe, dar a și produs piese care au rezistat testului timpului și publicul poate auzi tot ce s-a întâmplat la această fermă izolată", a declarat regizoarea Hannah Berryman.

https://www.instagram.com/p/CCyrdt_gXYJ/

Studioul Rockfield este cunoscut mai ales pentru fermele sale și a fost înființat de doi frați, Kingsley și Charles Ward, care visau să facă muzică în timp ce mulgeau vacile. Într-un final, cei doi au transformat ferma familiei într-un studio funcțional, iar locația rurală și izolată i-a cucerit pe artiștii care căutau un mediu de lucru liniștitor.

Trailer "Rockfield: The Studio on the Farm":

Citește în continuare

AGENDA DE CONCERTE

<< sept. 2021 >>
lmmjvsd
30 31 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 1 2 3

Trending