Urmărește-ne în Social Media

Noel Gallagher's High Flying Birds - We're Gonna Get There In The End

Noel Gallagher a lansat o nouă piesă alături de trupa sa, "We're Gonna Get There In the End". Muzicianul ne oferă şi un videoclip plin de imagini din concertele sale. De unde sunt extrase imaginile aflaţi în articol.

Noel Gallagher's High Flying Birds a lansat pe 1 noiembrie 2023 piesa "We're Gonna Get There In The End". Videoclipul este unul de înaltă calitate, compus din filmări de la concertele trupei de la Manchester, Wythenshawe Park, On the Beach Festival 2023. Acest track este extras de pe albumul "Council Skies", care mai include şi piese ca "Open the Door, See What You Find", "Easy Now", "Pretty Boy", "Council Skies" şi "Dead to the World".

Noel Gallagher a fost compozitor principal, chitarist şi uneori şi solist al trupei Oasis, una dintre cele mai apreciate formaţii britanice. I s-a alăturat fratelui său, Liam Gallagher, care era solist. Grupul s-a despărţit în 2009, dar ulterior Noel a fondat Noel Gallagher’s High Flying Birds în 2011. Primul album purta chiar numele trupei şi a primit două discuri de platină în Marea Britanie, vânzând peste 2.5 milioane de unităţi în toată lumea.

A venit apoi "Chasing Yesterday", lansat în martie 2015, primul album produs şi compus de Noel, promovat cu 122 de concerte în 28 de ţări. Un al treilea album, "Who Built the Moon?" a fost înregistrat alături de compozitorul David Holmes în Belfast şi Londra şi lansat în noiembrie 2017. Au urmat apoi EP-uri în 2019 şi 2020, în vreme ce în 2021 sosea "Back The Way We Came: Vol 1 (2011-2021)", o selecţie Best Of, care sărbătorea un deceniu de trupă a lui Noel.

Pe 2 iunie 2023 apărea şi albumul "Council Skies", al patrulea al trupei şi unul care aduce o perspectivă ceva mai personală a lui Noel. El oferă un tribut pentru oraşul Manchester, îşi aminteşte de trecut şi ne propune un album plin de încredere şi libertate creativă. Primele single-uri extrase de pe album au fost "Pretty Boy" şi "Easy Now".

Primul a primit şi un remix cu vocea lui Robert Smith de la The Cure, ducând track-ul la o dimensiune cosmică.

Comentarii