Urmărește-ne în Social Media

Noel Gallagher's High Flying Birds - We're Gonna Get There In The End

Noel Gallagher a lansat o nouă piesă alături de trupa sa, "We're Gonna Get There In the End". Muzicianul ne oferă şi un videoclip plin de imagini din concertele sale. De unde sunt extrase imaginile aflaţi în articol.

Noel Gallagher's High Flying Birds a lansat pe 1 noiembrie 2023 piesa "We're Gonna Get There In The End". Videoclipul este unul de înaltă calitate, compus din filmări de la concertele trupei de la Manchester, Wythenshawe Park, On the Beach Festival 2023. Acest track este extras de pe albumul "Council Skies", care mai include şi piese ca "Open the Door, See What You Find", "Easy Now", "Pretty Boy", "Council Skies" şi "Dead to the World".

Noel Gallagher a fost compozitor principal, chitarist şi uneori şi solist al trupei Oasis, una dintre cele mai apreciate formaţii britanice. I s-a alăturat fratelui său, Liam Gallagher, care era solist. Grupul s-a despărţit în 2009, dar ulterior Noel a fondat Noel Gallagher’s High Flying Birds în 2011. Primul album purta chiar numele trupei şi a primit două discuri de platină în Marea Britanie, vânzând peste 2.5 milioane de unităţi în toată lumea.

A venit apoi "Chasing Yesterday", lansat în martie 2015, primul album produs şi compus de Noel, promovat cu 122 de concerte în 28 de ţări. Un al treilea album, "Who Built the Moon?" a fost înregistrat alături de compozitorul David Holmes în Belfast şi Londra şi lansat în noiembrie 2017. Au urmat apoi EP-uri în 2019 şi 2020, în vreme ce în 2021 sosea "Back The Way We Came: Vol 1 (2011-2021)", o selecţie Best Of, care sărbătorea un deceniu de trupă a lui Noel.

Pe 2 iunie 2023 apărea şi albumul "Council Skies", al patrulea al trupei şi unul care aduce o perspectivă ceva mai personală a lui Noel. El oferă un tribut pentru oraşul Manchester, îşi aminteşte de trecut şi ne propune un album plin de încredere şi libertate creativă. Primele single-uri extrase de pe album au fost "Pretty Boy" şi "Easy Now".

Primul a primit şi un remix cu vocea lui Robert Smith de la The Cure, ducând track-ul la o dimensiune cosmică.

Comentarii

Albume noi

Oasis lansează o ediție aniversară a albumului "Definitely Maybe"

Fanii Oasis au motive de bucurie. Trupa a anunțat o ediție specială "Definitely Maybe", ce marchează aniversarea a 30 de ani a albumului. Ce conține în plus, dar și când se lansează, găsești în articol.

Publicat

pe

Oasis în videoclipul piesei "Supersonic"
Oasis în videoclipul piesei "Supersonic" │ FOTO: captură YouTube / Oasis

Împlinirea a 30 de ani de la debutul albumului "Definitely Maybe" i-a făcut pe frații Gallagher să îngroape securea războiului și să anunțe lansarea unei ediții deluxe. Reeditarea va cuprinde piese și înregistrări nemaiauzite până acum, și urmează să fie lansată pe 30 august prin Big Brother Recordings.

Va fi disponibilă ca o ediție limitată 4LP, un 2CD deluxe, casetă și vinil colorat. Edițiile exclusive de vinil colorat sunt de două feluri: bleu - inspirat de versurile piesei "Up In The Sky" și roz - având ca sursă de inspirație "Digsy’s Dinner".

"Definitely Maybe (30th Anniversary Deluxe Edition)" conține piese din sesiunea de înregistrare originală de la Monnow Valley Studios, împreună cu piese înregistrate la Sawmills Studios din Cornwall - mixate pentru prima dată de Noel Gallagher și Callum Marinho. Albumul include și o versiune demo nelansată a "Sad Song". Lansată inițial ca o piesă bonus, această "nouă" variantă prezintă vocea lui Liam Gallagher.

În plus, reeditarea se mândrește cu lucrări de artă nou-nouțe realizate de designerul Brian Cannon și de fotograful Michael Spencer Jones, care au colaborat cu Oasis pentru originalul "Definitely Maybe".

Definitely Maybe" a ajuns pe primul loc în Marea Britanie și a devenit albumul de debut cu cele mai rapide vânzări la acea vreme. A fost certificat de opt ori cu platină în Marea Britanie și s-a vândut în peste 6,1 milioane de exemplare la nivel global.

Tracklist "Definitely Maybe (30th Anniversary Deluxe Edition)"

Volume 1

 1. Rock ‘n’ Roll Star (Remastered)
 2. Shakermaker (Remastered)
 3. Live Forever (Remastered)
 4. Up In The Sky (Remastered)
 5. Columbia (Remastered)
 6. Supersonic (Remastered)
 7. Bring It On Down (Remastered)
 8. Cigarettes & Alcohol (Remastered)
 9. Digsy’s Dinner (Remastered)
 10. Slide Away (Remastered)
 11. Married With Children (Remastered)

Volume 2

 1. Rock ‘n’ Roll Star (Monnow Valley Version)
 2. Shakermaker (Monnow Valley Version)
 3. Live Forever (Monnow Valley Version)
 4. Up In The Sky (Monnow Valley Version)
 5. Columbia (Monnow Valley Version)
 6. Bring It On Down (Monnow Valley Version)
 7. Cigarettes & Alcohol (Monnow Valley Version)
 8. Digsy’s Dinner (Monnow Valley Version)
 9. Rock ‘n’ Roll Star (Sawmills Outtake)
 10. Up In The Sky (Sawmills Outtake)
 11. Columbia (Sawmills Outtake)
 12. Bring It On Down (Sawmills Outtake)
 13. Cigarettes & Alcohol (Sawmills Outtake)
 14. Digsy’s Dinner (Sawmills Outtake)
 15. Slide Away (Sawmills Outtake)
 16. Sad Song (Mauldeth Road West Demo, Nov’ 92)
Citește în continuare