Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Cristina Vasiu - Florin Salam la "Te cunosc de undeva!"Cristina Vasiu a marcat prima sa victorie la "Te cunosc de undeva!", transformându-se într-un manelist - VIDEO Mauricio Desole și Natalia Lopez la "Românii au talent" 2021Mauricio Desole și Natalia Lopez au creat o poveste pe scena de la "Românii au talent" Alessandro Dănescu la "Românii au talent" 2021"Ne-ai lovit! Nu ne așteptam la așa ceva", i-a spus Andi Moisescu unui concurent la "Românii au talent" - VIDEO Stand-Up RevolutionStand-up Revolution, emisiunea cu Teo, Vio, Costel și Dan Badea în juriu, e prezentată de Ilona Brezoianu și Șerban Copoț VUNK cu Ioana Ignat - Ultimul anuntVUNK și Ioana Ignat - Ultimul anunț Jordan Rudess de la Dream Theater este speaker la Mastering the Music Business 2021

Videoclip oficial: Noel Gallagher's High Flying Birds - This Is The Place

Noel Gallagher continuă să lanseze muzică experimentală care intrigă fanii Oasis. Noul său single se numește ”This Is The Place” și îmbină sound-ul chitării electrice cu influențe pop și soul.

Făcând abstracție de dorința fanilor Oasis de a asculta melodii noi care să le amintească de sound-ul vechi, Noel Gallagher și a sa trupă, High Flying Birds, fac o neașteptată oprire într-o zonă muzicală greu de etichetat. "This Is The Place" nu se încadrează chiar la rock, dar nici la pop, și nici la soul, ci e un mix de foarte multe elemente și influențe, ce dovedește apetitul lui Noel pentru experimente și adaosuri de producție.

"This Is The Place", dă și titlul noului EP al lui Noel, așteptat să apară pe 27 septembrie. Single-ul este lansat împreună cu un videoclip inundat de lasere, culori puternice, lansări de rachete și televizoare care explodează. În centrul atenției rămâne însă Noel și trupa sa, care interpretează piesa de parcă ar fi pe scenă la Glastonbury.

Noul EP "This Is The Place" va include și piesele "A Dream Is All I Need To Get By" și "Evil Flower" și remixurile lor. Judecând după acest prim single, cel mai probabil și celelalte două piese sunt la fel de "îndrăznețe".

Dorința lui Noel Gallagher de a face muzică mai ieșită din tiparul Oasis exista încă din perioada în care încă vorbea cu fratele său, Liam. Potrivit lui Noel, chiar au discutat despre asta, însă Liam și-a exprimat clar dezacordul.

"Liam mi-a spus într-o noapte <<Nu-mi plac chestiile aiurite, ciudate>>. Și eu eram <<Oh, OK, deci va fi distractiv, atunci...>>", a detaliat Noel într-un interviu pentru The Guardian.

În prezent, Noel se află în turneu în America de Nord cu Smashing Pumpkins. Fostul membru Oasis se va alătura apoi trupei U2 în turneul lor din Noua Zeelandă și Australia.

Citește mai multe despre Noel Gallagher's High Flying Birds
Videoclipuri cu Noel Gallagher's High Flying Birds
Publicat de Raluca Chirilă, Editor, pe .
CLOSE
CLOSE