Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 John Mayer în clipul ”Carry Me Away”Documentarul "Framing Britney Spears" l-a întristat pe John Mayer: "Am fost pe punctul de a plânge de cinci ori" Casey Bishop la American Idol,2021Trupa Motley Crue a lăudat o concurentă de 15 ani de la American Idol: "Felicitări, Casey Bishop!" - VIDEO Chefi la CuțiteCel de-al nouălea sezon "Chefi la Cuțite" începe la sfârșitul lunii februarie Sorin Pârcălab la iUmorSorin Pârcălab, la iUmor: "Dacă nu era reală faza, aș fi râs și eu" - VIDEO Juriu iUmor sezonul 10Emisiunea iUmor nu va mai fi difuzată duminica; află când o poți urmări GIM la "Românii au talent" 2021"Românii au talent": GIM a primit Golden Buzz de la Florin Călinescu după ce a emoționat cu un mesaj puternic

Lyric Video: Liam Gallagher - Once

Liam Gallagher a lansat o nouă piesă numită "Once" şi aceasta vine cu o descriere deosebită. Artistul o recomandă drept una dintre cele mai bune melodii ale sale şi ne prezintă versurile într-un clip special. Îl puteţi urmări în articol.

"Once" este o piesă despre regrete şi momente pe care nu le mai poţi recupera. Înţelegem de ce Liam Gallagher apreciază aşa mult această creaţie, dacă ascultăm cu atenţie compoziţia. Nu este doar brit rock cu elemente indie, ci spre final devine o piesă orchestrală deosebită. Parcă niciodată nu am mai auzit atât de multă orchestraţie şi viori la o creaţie a lui Liam sau chiar Oasis.

Acest track este încă un single de pe al doilea album din cariera solo al lui Liam, "Why me? Why Not". Acest material discografic a fost deja promovat cu 2 single-uri, "Shockwave" şi "The River". Au trecut doar 2 ani de când fostul solist Oasis îşi lansa albumul de debut, "As You Were", care a inspirat şi un documentar realizat în ultimul an.

"Once" este o piesă compusă de Liam şi Andrew Wyatt şi porneşte de la o baladă acustică, până la un pop-rock puternic şi plin de emoţie. Artistul a promis că va apărea la un concert MTV Unplugged în august, în oraşul britanic Hull. Acolo fanii vor putea auzi variante acustice ale celor mai apreciate piese din cariera solo a lui Liam, plus melodii Oasis.

"Why Me? Why Not" se lansează pe 20 septembrie 2019 prin Warner Records. La acest disc Liam a lucrat cu Greg Kurstin şi Andrew Wyatt, colaboratori şi pe primul LP. Documentarul "As It Was", regizat de Gavin Fitzgerald şi Charlie Lightening va fi lansat în SUA odată cu albumul cel nou. Liam Gallagher a fost ales să cânte în deschiderea celor de la The Who în luna octombrie, pe parcursul turneului american al legendarei trupe, deci cariera sa e în plin avânt.

Îl aşteptăm pe muzician în premieră în România în cadrul Fall In Love Festival, care are loc pe 31 august şi 1 septembrie 2019. În lineup se află Şuie Paparude, The Mono Jacks, Firma şi Kaiser Chiefs.

Obține informații suplimentare despre eveniment:

Citește mai multe despre Liam GallagherOasis
Publicat de Alex Stănescu, redactor, pe .
CLOSE
CLOSE