Urmărește-ne în Social Media

rock

Liam Gallagher - Once

Liam Gallagher a lansat o nouă piesă numită "Once" şi aceasta vine cu o descriere deosebită. Artistul o recomandă drept una dintre cele mai bune melodii ale sale şi ne prezintă versurile într-un clip special. Îl puteţi urmări în articol.

Publicat

pe

"Once" este o piesă despre regrete şi momente pe care nu le mai poţi recupera. Înţelegem de ce Liam Gallagher apreciază aşa mult această creaţie, dacă ascultăm cu atenţie compoziţia. Nu este doar brit rock cu elemente indie, ci spre final devine o piesă orchestrală deosebită. Parcă niciodată nu am mai auzit atât de multă orchestraţie şi viori la o creaţie a lui Liam sau chiar Oasis.

Acest track este încă un single de pe al doilea album din cariera solo al lui Liam, "Why me? Why Not". Acest material discografic a fost deja promovat cu 2 single-uri, "Shockwave" şi "The River". Au trecut doar 2 ani de când fostul solist Oasis îşi lansa albumul de debut, "As You Were", care a inspirat şi un documentar realizat în ultimul an.

"Once" este o piesă compusă de Liam şi Andrew Wyatt şi porneşte de la o baladă acustică, până la un pop-rock puternic şi plin de emoţie. Artistul a promis că va apărea la un concert MTV Unplugged în august, în oraşul britanic Hull. Acolo fanii vor putea auzi variante acustice ale celor mai apreciate piese din cariera solo a lui Liam, plus melodii Oasis.

"Why Me? Why Not" se lansează pe 20 septembrie 2019 prin Warner Records. La acest disc Liam a lucrat cu Greg Kurstin şi Andrew Wyatt, colaboratori şi pe primul LP. Documentarul "As It Was", regizat de Gavin Fitzgerald şi Charlie Lightening va fi lansat în SUA odată cu albumul cel nou. Liam Gallagher a fost ales să cânte în deschiderea celor de la The Who în luna octombrie, pe parcursul turneului american al legendarei trupe, deci cariera sa e în plin avânt.

Îl aşteptăm pe muzician în premieră în România în cadrul Fall In Love Festival, care are loc pe 31 august şi 1 septembrie 2019. În lineup se află Şuie Paparude, The Mono Jacks, Firma şi Kaiser Chiefs.

PUBLICITATE
Comentează

Muzică și film

Liam și Noel Gallagher vor fi producătorii unui nou documentar despre trupa Oasis

Universul Oasis revine în atenția fanilor cu un nou documentar intitulat "Oasis Knebworth 1996". Filmul va fi lansat în toamna acestui an. Mai multe detalii în articol.

Publicat

pe

Liam și Noel Gallagher
Liam și Noel Gallagher │ FOTO: captură YouTube

"Oasis Knebworth 1996" va fi lansat în cinematografe pe 23 septembrie. Lansarea filmului coincide cu aniversarea a 25 de ani de la legendarele concerte de la Knebworth. Regizat de Jake Scott, câștigător al premiilor Grammy și produs atât de Noel, cât și de Liam Gallagher, "Oasis Knebworth 1996" promite să fie o documentație detaliată a concertelor din Knebworth ale trupei, care rămân unele dintre cele mai marcante momente din istoria rockului.

"Knebworth pentru mine a fost Woodstock-ul anilor '90. Totul era despre muzică și despre oameni. A fost divin!", a declarat Liam.

Potrivit unui comunicat de presă, "Oasis Knebworth 1996" spune povestea relației speciale dintre Oasis și fanii lor, relație ce a făcut posibilă organizarea unuia dintre cele mai mari concerte din anii '90. Documentarul este prezentat din perspectiva fanilor care au participat la evenimente, dar și cu ajutorul unor imagini de arhivă nemaivăzute până acum, interviuri cu formația și cu organizatorii concertelor.

Cele două concerte de la Knebworth au avut loc pe 10 și 11 august 1996, ca parte a turneului de promovare a albumului "(What's The Story) Morning Glory?". Materialul s-a vândut în peste 14 milioane de exemplare în întreaga lume, dintre care 4,2 milioane doar în Marea Britanie. În 2010, discul a câștigat premiul Brit pentru cel mai bun album din ultimii 30 de ani.

Anul 2020 a marcat a 25-a aniversare a celui de-al doilea album de referință Oasis, "(What’s the Story) Morning Glory?", iar Liam Gallagher a sărbătorit evenimentul cu o interpretare rară a piesei "Hello", extrasă de pe acest material.

În ceea ce îl privește pe Noel, acesta declara la începutul lui 2021 că lucrează la un nou album Oasis, fără Liam, însă.

Citește în continuare

AGENDA DE CONCERTE

<< oct. 2021 >>
lmmjvsd
27 28 29 30 1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Trending