Urmărește-ne în Social Media

Liam Gallagher - Too Good For Giving Up

Liam Gallagher tocmai a lansat un album în 2022, dar nu se opreşte aici şi ne oferă un single proaspăt, "Too Good For Giving Up". Muzicianul a făcut echipă cu organizaţia pentru sănătate mentală Talk Club şi a lansat un videoclip pentru această piesă menit ca mişcare de awareness pentru suicid.

ONG-ul britanic Talk Club l-a cooptat pe fostul solist Oasis pentru a crea un clip cu mesaj puternic pentru un single de pe cel mai nou LP. A rezultat "Too Good For Giving Up", care dă speranţă celor fără de speranţă. Clipul este unul alb-negru, estetică folosită de altfel des de Liam Gallagher. Protagoniştii acestui videoclip poartă pe umeri greutatea unei fiinţe uriaşe prăbuşite, pe care o ducea singur un băiat deznădăjduit. De fapt era un alter ego gonflabil care abandonase lupta şi care tocmai a fost înălţat de prieteni neaşteptaţi.

La final cel care îşi purtase ego-ul întunecat îşi găseşte un grup de oameni cu care poate discuta despre problemele sale, adică exact ceea ce face Talk Club. Videoclipul oferă şi linkuri spre ONG, dar şi posibilitatea de a îl susţine cu o donaţie. Organizaţia a fost fondată de către Ben Akers în 2014, după ce şi-a pierdut prietenul din copilărie, Steve Yates, care s-a sinucis. Gallagher a ales să se implice deoarece a pierdut la rândul său mulţi prieteni şi apropiaţi din cauza suicidului şi a vrut să tragă un semnal de alarmă.

Toate profiturile generate din acest videoclip pe următoarele 6 luni vor fi donate spre organizaţie. Pe 13 octombrie Liam face şi un takeover al contului de Twitter al formaţiei între orele 11:00 şi 12:00 pm, pentru a discuta despre probleme de sănătate mentală.

Gallagher şi-a exprimat recent susţinerea pentru legenda brit rock Ian Brown, după ce el a decis să plece în turneu solo, fără colegii de trupă. Brown şi-a început primul său turneu că headliner din UK din ultimul deceniu. Evident fanii Stone Roses au avut o problemă cu asta, considerând numărul sau drept "karaoke".

Liam a lansat în mai 2022 albumul "C'mon You Know", al treilea său LP din cariera solo, după "Why Me? Why Not" din 2019 şi "As You Were" din 2017. Artistul în vârstă de 50 de ani, proaspăt împliniţi în septembrie 2022 rămâne în dispută cu fratele său Noel Gallagher. Cei doi au făcut parte din trupa Oasis până în 2009 şi de atunci fanii tot speră la o reuniune. Ulterior Liam forma grupul Beady Eye, cu o parte din colegii din Oasis.

Comentarii

Albume noi

Oasis lansează o ediție aniversară a albumului "Definitely Maybe"

Fanii Oasis au motive de bucurie. Trupa a anunțat o ediție specială "Definitely Maybe", ce marchează aniversarea a 30 de ani a albumului. Ce conține în plus, dar și când se lansează, găsești în articol.

Publicat

pe

Oasis în videoclipul piesei "Supersonic"
Oasis în videoclipul piesei "Supersonic" │ FOTO: captură YouTube / Oasis

Împlinirea a 30 de ani de la debutul albumului "Definitely Maybe" i-a făcut pe frații Gallagher să îngroape securea războiului și să anunțe lansarea unei ediții deluxe. Reeditarea va cuprinde piese și înregistrări nemaiauzite până acum, și urmează să fie lansată pe 30 august prin Big Brother Recordings.

Va fi disponibilă ca o ediție limitată 4LP, un 2CD deluxe, casetă și vinil colorat. Edițiile exclusive de vinil colorat sunt de două feluri: bleu - inspirat de versurile piesei "Up In The Sky" și roz - având ca sursă de inspirație "Digsy’s Dinner".

"Definitely Maybe (30th Anniversary Deluxe Edition)" conține piese din sesiunea de înregistrare originală de la Monnow Valley Studios, împreună cu piese înregistrate la Sawmills Studios din Cornwall - mixate pentru prima dată de Noel Gallagher și Callum Marinho. Albumul include și o versiune demo nelansată a "Sad Song". Lansată inițial ca o piesă bonus, această "nouă" variantă prezintă vocea lui Liam Gallagher.

În plus, reeditarea se mândrește cu lucrări de artă nou-nouțe realizate de designerul Brian Cannon și de fotograful Michael Spencer Jones, care au colaborat cu Oasis pentru originalul "Definitely Maybe".

Definitely Maybe" a ajuns pe primul loc în Marea Britanie și a devenit albumul de debut cu cele mai rapide vânzări la acea vreme. A fost certificat de opt ori cu platină în Marea Britanie și s-a vândut în peste 6,1 milioane de exemplare la nivel global.

Tracklist "Definitely Maybe (30th Anniversary Deluxe Edition)"

Volume 1

 1. Rock ‘n’ Roll Star (Remastered)
 2. Shakermaker (Remastered)
 3. Live Forever (Remastered)
 4. Up In The Sky (Remastered)
 5. Columbia (Remastered)
 6. Supersonic (Remastered)
 7. Bring It On Down (Remastered)
 8. Cigarettes & Alcohol (Remastered)
 9. Digsy’s Dinner (Remastered)
 10. Slide Away (Remastered)
 11. Married With Children (Remastered)

Volume 2

 1. Rock ‘n’ Roll Star (Monnow Valley Version)
 2. Shakermaker (Monnow Valley Version)
 3. Live Forever (Monnow Valley Version)
 4. Up In The Sky (Monnow Valley Version)
 5. Columbia (Monnow Valley Version)
 6. Bring It On Down (Monnow Valley Version)
 7. Cigarettes & Alcohol (Monnow Valley Version)
 8. Digsy’s Dinner (Monnow Valley Version)
 9. Rock ‘n’ Roll Star (Sawmills Outtake)
 10. Up In The Sky (Sawmills Outtake)
 11. Columbia (Sawmills Outtake)
 12. Bring It On Down (Sawmills Outtake)
 13. Cigarettes & Alcohol (Sawmills Outtake)
 14. Digsy’s Dinner (Sawmills Outtake)
 15. Slide Away (Sawmills Outtake)
 16. Sad Song (Mauldeth Road West Demo, Nov’ 92)
Citește în continuare