Urmărește-ne în Social Media

Liam Gallagher - Too Good For Giving Up

Liam Gallagher tocmai a lansat un album în 2022, dar nu se opreşte aici şi ne oferă un single proaspăt, "Too Good For Giving Up". Muzicianul a făcut echipă cu organizaţia pentru sănătate mentală Talk Club şi a lansat un videoclip pentru această piesă menit ca mişcare de awareness pentru suicid.

ONG-ul britanic Talk Club l-a cooptat pe fostul solist Oasis pentru a crea un clip cu mesaj puternic pentru un single de pe cel mai nou LP. A rezultat "Too Good For Giving Up", care dă speranţă celor fără de speranţă. Clipul este unul alb-negru, estetică folosită de altfel des de Liam Gallagher. Protagoniştii acestui videoclip poartă pe umeri greutatea unei fiinţe uriaşe prăbuşite, pe care o ducea singur un băiat deznădăjduit. De fapt era un alter ego gonflabil care abandonase lupta şi care tocmai a fost înălţat de prieteni neaşteptaţi.

La final cel care îşi purtase ego-ul întunecat îşi găseşte un grup de oameni cu care poate discuta despre problemele sale, adică exact ceea ce face Talk Club. Videoclipul oferă şi linkuri spre ONG, dar şi posibilitatea de a îl susţine cu o donaţie. Organizaţia a fost fondată de către Ben Akers în 2014, după ce şi-a pierdut prietenul din copilărie, Steve Yates, care s-a sinucis. Gallagher a ales să se implice deoarece a pierdut la rândul său mulţi prieteni şi apropiaţi din cauza suicidului şi a vrut să tragă un semnal de alarmă.

Toate profiturile generate din acest videoclip pe următoarele 6 luni vor fi donate spre organizaţie. Pe 13 octombrie Liam face şi un takeover al contului de Twitter al formaţiei între orele 11:00 şi 12:00 pm, pentru a discuta despre probleme de sănătate mentală.

Gallagher şi-a exprimat recent susţinerea pentru legenda brit rock Ian Brown, după ce el a decis să plece în turneu solo, fără colegii de trupă. Brown şi-a început primul său turneu că headliner din UK din ultimul deceniu. Evident fanii Stone Roses au avut o problemă cu asta, considerând numărul sau drept "karaoke".

Liam a lansat în mai 2022 albumul "C'mon You Know", al treilea său LP din cariera solo, după "Why Me? Why Not" din 2019 şi "As You Were" din 2017. Artistul în vârstă de 50 de ani, proaspăt împliniţi în septembrie 2022 rămâne în dispută cu fratele său Noel Gallagher. Cei doi au făcut parte din trupa Oasis până în 2009 şi de atunci fanii tot speră la o reuniune. Ulterior Liam forma grupul Beady Eye, cu o parte din colegii din Oasis.

PUBLICITATE
Comentarii