Urmărește-ne în Social Media

rock

Liam Gallagher - Diamond in the Dark

Liam Gallagher prezintă publicului un nou single de pe albumul "C'mon You Know.", o piesă ce păstrează sound-ul clasic Oasis. Noua melodie se numește ”Diamond in the Dark” și este acompaniată de un videoclip cu versuri ce conține imagini de la concertele artistului.

Publicat

pe

"C'mon You Know." este cel de-al 3-lea album solo al fostului membru Oasis. Materialul a fost înregistrat în perioada pandemiei și lansat pe 27 mai.

"O parte din piesele de pe album sunt ciudate. 80% din piesele de pe album sunt puțin neobișnuite. Dar bune, tutuși. Iar 20% e oarecum clasic, cum e "Everything's Electric". Sound-ul e tot unul normal și ieșit din tipare și așa mai departe, dar dacă e să faci ceva un pic diferit, asta e cea mai bună perioadă, pentru că, dacă oamenilor nu le place, dai vina pe COVID. Apoi ne întoarcem la ce considerăm a fi normal", a povestit Liam Gallagher într-un interviu acordat postului Radio X.

Albumul "C'mon You Know." conține 12 piese și include o colaborare cu Dave Grohl pentru piesa "Everything's Electric". Discul se bucură până acum de review-uri bune din partea criticilor, primind 4 stele din 5 din partea NME, Rolling Stone Magazine și The Times.

Tracklist "C'mon You Know." - Liam Gallagher:

 1. "More Power"
 2. "Diamond in the Dark"
 3. "Don't Go Halfway"
 4. "C'mon You Know" Gallagher Wyatt 5:07
 5. "Too Good for Giving Up"
 6. "It Was Not Meant to Be"
 7. "Everything's Electric"
 8. "World's in Need"
 9. "Moscow Rules"
 10. "I'm Free"
 11. "Better Days"
 12. "Oh Sweet Children"

Albume noi

Oasis lansează o ediție aniversară a albumului "Definitely Maybe"

Fanii Oasis au motive de bucurie. Trupa a anunțat o ediție specială "Definitely Maybe", ce marchează aniversarea a 30 de ani a albumului. Ce conține în plus, dar și când se lansează, găsești în articol.

Publicat

pe

Oasis în videoclipul piesei "Supersonic"
Oasis în videoclipul piesei "Supersonic" │ FOTO: captură YouTube / Oasis

Împlinirea a 30 de ani de la debutul albumului "Definitely Maybe" i-a făcut pe frații Gallagher să îngroape securea războiului și să anunțe lansarea unei ediții deluxe. Reeditarea va cuprinde piese și înregistrări nemaiauzite până acum, și urmează să fie lansată pe 30 august prin Big Brother Recordings.

Va fi disponibilă ca o ediție limitată 4LP, un 2CD deluxe, casetă și vinil colorat. Edițiile exclusive de vinil colorat sunt de două feluri: bleu - inspirat de versurile piesei "Up In The Sky" și roz - având ca sursă de inspirație "Digsy’s Dinner".

"Definitely Maybe (30th Anniversary Deluxe Edition)" conține piese din sesiunea de înregistrare originală de la Monnow Valley Studios, împreună cu piese înregistrate la Sawmills Studios din Cornwall - mixate pentru prima dată de Noel Gallagher și Callum Marinho. Albumul include și o versiune demo nelansată a "Sad Song". Lansată inițial ca o piesă bonus, această "nouă" variantă prezintă vocea lui Liam Gallagher.

În plus, reeditarea se mândrește cu lucrări de artă nou-nouțe realizate de designerul Brian Cannon și de fotograful Michael Spencer Jones, care au colaborat cu Oasis pentru originalul "Definitely Maybe".

Definitely Maybe" a ajuns pe primul loc în Marea Britanie și a devenit albumul de debut cu cele mai rapide vânzări la acea vreme. A fost certificat de opt ori cu platină în Marea Britanie și s-a vândut în peste 6,1 milioane de exemplare la nivel global.

Tracklist "Definitely Maybe (30th Anniversary Deluxe Edition)"

Volume 1

 1. Rock ‘n’ Roll Star (Remastered)
 2. Shakermaker (Remastered)
 3. Live Forever (Remastered)
 4. Up In The Sky (Remastered)
 5. Columbia (Remastered)
 6. Supersonic (Remastered)
 7. Bring It On Down (Remastered)
 8. Cigarettes & Alcohol (Remastered)
 9. Digsy’s Dinner (Remastered)
 10. Slide Away (Remastered)
 11. Married With Children (Remastered)

Volume 2

 1. Rock ‘n’ Roll Star (Monnow Valley Version)
 2. Shakermaker (Monnow Valley Version)
 3. Live Forever (Monnow Valley Version)
 4. Up In The Sky (Monnow Valley Version)
 5. Columbia (Monnow Valley Version)
 6. Bring It On Down (Monnow Valley Version)
 7. Cigarettes & Alcohol (Monnow Valley Version)
 8. Digsy’s Dinner (Monnow Valley Version)
 9. Rock ‘n’ Roll Star (Sawmills Outtake)
 10. Up In The Sky (Sawmills Outtake)
 11. Columbia (Sawmills Outtake)
 12. Bring It On Down (Sawmills Outtake)
 13. Cigarettes & Alcohol (Sawmills Outtake)
 14. Digsy’s Dinner (Sawmills Outtake)
 15. Slide Away (Sawmills Outtake)
 16. Sad Song (Mauldeth Road West Demo, Nov’ 92)
Citește în continuare

Trending