Urmărește-ne în Social Media

Liam Gallagher & John Squire - Mars To Liverpool

Liam Gallagher tocmai a lansat încă o piesă de pe albumul său colaborativ cu John Squire, "Mars to Liverpool". Primim şi un videoclip plin de imagini din concertele artistului, derulate în secvenţe alb-negru încetinite.

Brit-rock-ul întâlneşte britpop-ul în "Mars to Liverpool" şi inevitabil vedem şi imagini din perioada Oasis a lui Liam Gallagher. John Squire este fostul chitarist al trupei Stone Roses, unde a colaborat cu legendarul Ian Brown. După ce a părăsit The Stone Roses, a fondat The Seahorses şi de atunci a lansat două albume solo.

Acum Liam Gallagher şi John ne pregătesc un album nou, care va sosi pe 1 martie 2024. Primul single a fost deja lansat, "Just Another Rainbow", care avea ceva mai multă nostalgie, decât cel nou, care sună o idee mai jucăuş. Între timp multă lume visează la o reuniune Oasis, mai ales că Liam a promis aşa ceva în pragul finalei Champions League, cu condiţia ca Manchester City să o câştige. Asta s-a şi întâmplat, dar reuniunea nu a avut loc.

Iată ce a spus Liam Gallagher despre noul său album colaborativ:

Abia aştept ca lumea să asculte albumul. Cred că fanii care ascultă Stone Roses şi Oasis şi genul ăsta de muzică, cred că vor iubi albumul. Este spiritual, este crucial.

John Squire a adăugat:

A fost inspiraţional să avem acele concerte la Knebworth, proaspete în mintea mea, pe măsură ce am început să compun. Apoi a fost un caz clasic de a încerca să nu îl fac prea "stâncos" şi să adaug şi nişte sentimente. Îmi place că în anumite părţi e destul de melancolic şi te poate face să te înlăcrimezi, dar sunt şi alte părţi nepoliticoase, dure.

E câte puţin din tot, un amestec bun. Am o bănuială că vom suna bine împreună, dar nu eram pregătit de o potrivire aşa bună.

Albumul e dispoibil la precomandă şi va sosi inclusiv în format fizic, inclusiv CD şi vinil, vinil color, vinil alb la HMV şi anumite magazine indie. Va exista şi un vinil portocaliu exclusiv pe Amazon. Urmeaaza şi un turneu britanic şi european pentru cei doi artişti.

Comentarii