Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Valentin Alexiu la "Românii au talent" 2021Valentin Alexiu i-a adus un omagiu lui Freddie Mercury pe scena de la "Românii au talent" Nathanja Volthuis la "Românii au talent" 2021Nathanja Volthuis ne-a transportat în "Cosmos" la "Românii au talent" - VIDEO Inna de vorbă cu Andi MoisescuInna: "Am cunoscut mai întâi cântece bisericești" - VIDEO Cristina Vasiu - Florin Salam la "Te cunosc de undeva!"Cristina Vasiu a marcat prima sa victorie la "Te cunosc de undeva!", transformându-se într-un manelist - VIDEO Mauricio Desole și Natalia Lopez la "Românii au talent" 2021Mauricio Desole și Natalia Lopez au creat o poveste pe scena de la "Românii au talent" Alessandro Dănescu la "Românii au talent" 2021"Ne-ai lovit! Nu ne așteptam la așa ceva", i-a spus Andi Moisescu unui concurent la "Românii au talent" - VIDEO

UDDI: "Cred că sunt un om pe cale de dispariţie"

Dragoş Udilă, cunoscut drept UDDI, se consideră un "om pe cale de dispariţie" şi un artist diferit. Acesta ne-a vorbit despre credinţa în divinitate, despre succes şi planurile de viitor.
Dragoș Udilă (UDDI)

Dragoș Udilă (UDDI)

Nu foarte mulți îl cunosc pe omul Dragoş Udilă, cel din spatele artistului UDDI, aşa că am căutam să aflăm o parte din povestea lui şi drumul spre succes. X-Factor a fost rampa de lansare pentru UDDI. În ciuda faptului că nu a ajuns printre finalişti, a devenit un nume cunoscut în industria muzicală românească şi asta într-un timp foarte scurt. Dragoş ne spune că succesul lui se datorează atitudinii sale, pe care nu ar ipoteca-o pentru nimic în lume.

Dacă tot am vorbit cu el despre concursurile de talente, l-am întrebat ce se întâmplă cu marii câştigători, care dispar într-un con de umbră sau continuă să cânte coveruri, în loc să investească premiul material în piese proprii şi în promovare.

„Nu prea ştiu exact ce se întâmplă acolo sus. Într-adevăr ceva e putred la mijloc, dar cred că dacă vrei cu adevărat şi vrei ceea ce trebuie, atunci s-ar putea să ajungi în top”, spune Dragoş Udilă.

Cât despre viitorii concurenţi X-Factor, UDDI i-a sfătuit următorul lucru:

„Nu mai mergeţi să impresionaţi, mergeţi să cuceriţi!”

Dragoș Udilă (UDDI)

Dragoș Udilă (UDDI)

Îl puteți imagina pe Dragoş Udilă făcând altceva în afară de muzică? Ei bine, el spune că dacă nu ar fi lucrat în domeniul muzical, ar fi fost pastor. Cântărețul are o mare înclinaţie către religie şi spiritualitate, considerând că fără ajutorul lui Dumnezeu nu ar fi ajuns unde este astăzi. O altă pasiune a lui UDDI este istoria, în special „căutarea adevărului”.

UDDI3

Dragoş Udilă

Are o carieră la care mulţi tineri din România aspiră, a colaborat cu artişti renumiţi din ţară precum Delia, Elena Gheorghe, Whats Up, Randi şi Jo şi a lansat single după single. Sunt toate acestea sunt de ajuns pentru ca UDDI să zâmbească?

„Sunt multe lucruri care m-ar face să zâmbesc... dar în special, sunt copiii. Îmi doresc mulţi copii, pentru că eu cred că sunt un om pe cale de dispariţie. Nu o să mai întâlneşti nici oameni şi nici artişti ca mine, de-asta spun că sunt pe cale de dispariţie.
Nu există modestie, dar cultul personalităţii este dezvoltat uneori prea mult şi prea prost, aşa că trebuie să ai curaj să fii diferit. E vorba de atitudine şi de ceea ce ai de oferit.
Cred că cel mai bun lucru pe care îl poţi face pentru un copil este să îi dai viaţă, iar după asta... să îi oferi un frate sau o soră”, continuă Dragoş Udilă.

UDDI 6

Dragoş Udilă

UDDI este un altfel de artist şi nu pune succesul său pe seama norocului. A ajuns să facă parte din echipa Famous Production, datorită atitudinii, talentului şi ambiţiei sale.

„Famous e o a doua familie pentru mine, ei au avut răbdare şi mi-au oferit prietenia lor. Şi aşa s-au întâmplat lucruri frumoase” a spus acesta despre casa de producţie de care aparţine.

Pe lista lungă de artişti români alături de care a lucrat, acesta ar mai avea de adăugat două nume: Connect-R şi Grasu XXL. Deşi cântă prin cluburi sau este invitat la evenimente private alături de alţi colegi de-ai săi, acestuia i-ar plăcea să concerteze şi în locuri mai mari.

„Mi-ar plăcea să cânt la Arenele Romane sau Sala Palatului. În principal nu contează locul, ci oamenii, cu cât sunt mai mulţi cu atât vibrează mai bine cu tine prin muzică”, a afirmat Dragoş Udilă.

Uddi4

Dragoş Udilă

Cei care îi cunosc piesele ştiu că UDDI cântă mai mult despre dezamăgirea în dragoste, așa că l-am întrebat dacă a suferit vreodată din această cauză?

„Da. Dar mi-am revenit repede, pentru că mă îndrăgostesc din nou. Eu m-am setat... trăim în vremurile bune, iar având şi meseria asta, îţi dai seama că sunt foarte solicitat. Dar sufăr, plâng, râd, mă exteriorizez ca orice om”, recunoaşte UDDI.

Dragoş Udilă este un om puternic, ambiţios şi nu în ultimul rând credincios şi modest. Preţuieşte familia şi dragostea mai mult decât lucrurile materiale. Se consideră diferit de ceilalţi şi promovează diversitatea.

„Unii indivizi doar sunt îmbrăcaţi în oameni. Trebuie să ai curajul să fii diferit în ziua de astăzi!”, a concluzionat UDDI.

Citește mai multe despre UDDI (Dragoș Udilă)
Miruna Haican este Ex-Reporter la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE