Urmărește-ne în Social Media

Lansări de carte

Millie Bobby Brown (Stranger Things) va lansa primul său roman

Actrița Millie Bobby Brown, cunoscută pentru rolurile din "Stranger Things" și "Enola Holmes", va lansa anul acesta romanul de debut. Este o lucrare istorică, inspirată de familia sa. Mai multe detalii în articol.

Publicat

pe

Millie Bobby Brown în trailerul "Stranger Things 4"
Millie Bobby Brown în trailerul "Stranger Things 4" │ FOTO: captură YouTube

Actrița de 19 ani a scris un roman istoric inspirat de propria familie. Este intitulat "Nineteen Steps" și urmează să fie lansat pe 12 septembrie. Scrierea este inspirată de istoria familiei actriței. Bunica lui Millie Bobby Brown, Ruth, a supraviețuit dezastrului din Bethnal Green. Pe 3 martie 1943, 173 de persoane, inclusiv 62 de copii, au fost ucise în urma unei prăbușiri la stația de metrou, în timp ce încercau să intre la adăpost. Se crede că a fost cea mai mare pierdere de vieți civile în Regatul Unit în timpul celui de-al Doilea Război Mondial.

"Inspirată de bunica mea Ruth, această carte este foarte personală și aproape de inima mea. Am crescut ascultând povești despre viața ei din timpul războiului. Sunt onorată să-i păstrez povestea vie", a declarat Millie Bobby Brown.

Potrivit The Hollywood Reporter, romanul este descris ca o poveste de dragoste, pierdere și secrete, și se va centra pe Nellie Morris, în vârstă de 18 ani, care locuiește cu familia ei în Bethnal Green în timpul celui de-al Doilea Război Mondial. După o întâlnire întâmplătoare cu Ray, un aviator american staționat în apropiere, Nellie devine fermecată de ideea unei lumi mai largi. Tocmai când Nellie începe să îmbrățișeze o nouă viață cu Ray, într-o seară are loc un incident teribil în timpul unui raid aerian, iar consecințele sunt catastrofale. Pe măsură ce adevărul despre acea noapte este dezvăluit, lumea lui Nellie este distrusă. Când pare că s-a pierdut orice speranță, Nellie descoperă că, împotriva oricărui pronostic, dragostea și fericirea pot triumfa.

În ceea ce privește cariera cinematografică, Millie Bobby Brown va apărea în filmul "Damsel", cu lansare pe Netflix pe 13 octombrie 2023. De asemenea, actrița se pregătește pentru cel de-al cincilea și ultim sezon al serialul "Stranger Things".

Comentează

Trending