Urmărește-ne în Social Media

Muzică nouă

Trupa lui Keanu Reeves va lansa muzică nouă, după mai bine de 23 de ani

De la mijlocul anilor '90 până la începutul anilor 2000, Keanu Reeves a co-fondat și a cântat la bass într-o trupă de grunge numită Dogstar. Formația s-a reunit vara trecută, recent anunțând că va lansa muzică nouă și va susține o serie de show-uri live. Mai multe detalii în articol.

Publicat

pe

Keanu Reeves în interviul pentru Esquire
Keanu Reeves în interviul pentru Esquire │ FOTO: captură YouTube / Esquire

Dogstar a lansat EP-ul "Quattro Formaggi" și două albume, "Our Little Visionary" (1996) și "Happy Ending (2000), înainte de a se destrăma în 2002. Reeves a cântat la bass în cadrul trupei, iar interesul pentru Dogstar a crescut pe măsură ce cariera sa de actor s-a dezvoltat.

Vara trecută, trupa s-a reunit, veste confirmată de un cont de Instragram unde au fost publicate o serie de fotografii și clipuri video din studioul de înregistrare.

Recent, Dogstar a dezvăluit o fotografie din timpul unei ședințe foto. Reacția fanilor a fost atât de răsunătoare, încât trupa a împărtășit mai multe detalii.

"Vă mulțumim tuturor pentru comentariile amabile. Suntem foarte bucuroși să vedem un astfel de răspuns. Sincer, nu ne așteptam la asta. Ne face să vrem să cântăm și mai mult.

Vom lansa muzică nouă în această vară, urmată de câteva concerte. De îndată ce totul va fi pus la punct, vom anunța pe toată lumea. Sunt atât de multe de făcut, dar fiți siguri că lucrăm și am adunat o echipă fantastică care ne ajută. De asemenea, vom realiza un videoclip muzical pentru a acompania prima noastră melodie. Asta e tot ce vă putem spune acum. Abia așteptăm să împărtășim noua noastră muzică cu toată lumea. Este cel mai satisfăcător și mai semnificativ lot de melodii pe care l-am făcut vreodată. Vă mulțumim încă o dată pentru că ați avut atâta răbdare cu noi. Avem cu adevărat cei mai buni și cei mai loiali fani!", este mesajul transmis de Dogstar.

Comentează

Trending