Urmărește-ne în Social Media

Muzică și film

Tom Holland ia o pauză de la actorie; rolul din "The Crowded Room" l-a devastat

Tom Holland a anunțat într-un interviu recent că va lua un an pauză de la actorie. Rolul din thrillerul polițist "The Crowded Room" și-a lăsat amprenta asupra sănătății sale mintale. Găsești mai multe detalii în articol.

Publicat

pe

Tom Holland în interviul pentru Extra TV
Tom Holland în interviul pentru Extra TV │ FOTO: captură YouTube / extratv

"The Crowded Room" are premiera pe Apple TV pe 9 iunie. Seria îl are ca protagonist pe Danny Sullivan (Tom Holland), care este arestat în vara anului 1979 din cauza implicării sale într-o împușcătură de la Rockefeller Center. Serialul este bazat din fapte reale, mai exact pe violatorul Billy Milligan, diagnosticat cu tulburare de personalitate multiplă.

"The Crowded Room" a fost creat de Akiva Goldsman și îi mai are în distribuție pe Amanda Seyfried, Emily Rossum, Sasha Lane, Will Chase, Lior Raz, Laila Robins, Christopher Abbott and Henry Eikenberry.

Într-un interviu pentru Extra TV, Tom Holland a vorbit despre rolul pe care l-a interpretat, dar și despre funcția de producător executiv pe care a avut pentru "The Crowded Room".

"A fost o perioadă grea, clar. Am explorat anumite emoții pe care cu siguranță nu le-am mai experimentat până acum. Și pe lângă asta, a fi producător, a te ocupa de problemele de zi cu zi care vin pe orice platou de filmare, a adăugat o doză suplimentară de presiune".

Actorul de 27 de ani a spus că i-a plăcut să fie unul dintre producătorii executivi ai seriei, însă jonglarea cu două roluri într-o singură producție l-a adus într-un punct critic.

"Nu sunt străin de munca grea. Am trăit după ideea că munca grea este o muncă bună. Show-ul m-a afectat. A fost un moment în care aveam nevoie de o pauză. Am plecat în Mexic pentru o săptămână și mi-am petrecut timpul pe o plajă, liniștit. Acum îmi iau liber un an, atât de dificil a fost acest serial. Sunt încântat să văd cum va fi perceput. Simt că munca noastră grea nu a fost în zadar", a adăugat Tom Holland. 

VIDEO: Interviu Tom Holland pentru Extra TV

Trending